Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγω. Την πρωτη φορα δεν φαινοταν το Ι, ετσι ξαναεκανα αιτηση και θυμαμαι με πηραν τηλεφωνο απο τα κεπ να μου πουνε οτι τους ενημερωσαν απο την στρατολογια οτι ειναι απορρητο το Ι και δεν γινεται να φαινεται. Τελικα οταν πηγα να το παρω το Ι φαινοταν. Ελληνικο δημοσιο... Εικόνα
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Δίνουν ΑΜΚΑ στα κεπ, εμένα μου το έβγαλαν !
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

3η ΜΑΛ έγραψε:Τελικά πήρε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το οποίο να αναγράφει σωματική ικανότητα και να έχει υπηρετήσει Ειδικές Δυνάμεις;Εγώ το πρώτο που ζήτησα δεν έλεγε κάτι και πήγα ζήτησα δευτερο και τους είπα ότι θέλω να αναγράφεται και περιμένω τώρα. Διαφορετικά θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση.

Πρέπει να τους το ζητήσεις εσύ να αναγράφεται πάνω το Ι1.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Και γω πηγα και ξαναπηρα με ι1.. σε 10 λεπτα βγηκε!
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

wolver έγραψε:Εγω. Την πρωτη φορα δεν φαινοταν το Ι, ετσι ξαναεκανα αιτηση και θυμαμαι με πηραν τηλεφωνο απο τα κεπ να μου πουνε οτι τους ενημερωσαν απο την στρατολογια οτι ειναι απορρητο το Ι και δεν γινεται να φαινεται. Τελικα οταν πηγα να το παρω το Ι φαινοταν. Ελληνικο δημοσιο... Εικόνα

Και γω μια απο τα ίδια... εμένα μου είπαν ότι ήταν δικό τους λάθος αφού εξηγούσα λεει ότι το ήθελα για προκήρυξη έπρεπε να το βάλουν απο μόνοι τους και το έχουν κάνει σε άλλους 10 εδώ που ξέρω... εν τέλει μου το ξανα έστειλαν με το ι... Τι να πεις!!

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

3η ΜΑΛ έγραψε: Τελικά πήρε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το οποίο να αναγράφει σωματική ικανότητα και να έχει υπηρετήσει Ειδικές Δυνάμεις; Εγώ το πρώτο που ζήτησα δεν έλεγε κάτι και πήγα ζήτησα δευτερο και τους είπα ότι θέλω να αναγράφεται και περιμένω τώρα.. διαφορετικά θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση.

Εγώ δόκιμος πζ αναγράφει μέσα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Το Ι1 είναι προσωπικό δεδομένο ωστόσο για να το πάρεις πρέπει να πας αυτοπροσώπως σε κάποια στρατολογία Όχι μέσο κεπ κτλπ ! Αλλά όσοι είναι ειδικές δυνάμεις είναι δεδομένο το Ι1 δεν το θέλουν στο τμήμα έτσι κιαλλως γράφεις στην υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώνει εκεί ότι δίνεις το δικαίωμα να το ζητήσεις αυτεπάγγελτα η υπηρεσία!
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Καλά και στα ΚΕΠ δεν βγάζεις άκρη.. είχα πάει για τη βεβαίωση ΑΜΚΑ και μου λέει δεν σου δίνω.. την ταυτότητα σου τη χάνεις; Τι είναι αυτό το πράγμα καθε μέρα έρχεστε και ζητάτε βεβαίωση ΑΜΚΑ.. και στο τέλος γυρνάει και μου λέει.. εγώ έκανα απεργία γι αυτό.. για τη βεβαίωση.. ΕικόναΕικόνα έκανε απεργία για τη βεβαίωση ΑΜΚΑ!! Θα τρελαθουμε !!!
Think less..Live more...
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Ξανθε ευχαριστω πολύ φίλε! Μήπως ξες επίσης εάν θα γίνει ξανά προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς απτου χρόνου και για σωφρονιστικους επίσης με τα ίδια κριτήρια μοριοδοτηση; Τι πιστεύεις
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μην πατε στα κεπ για βεβαιωση αμΑΜ. Μπορειτε να την εκτυπώσετε στο amka.gr Μην χανετχ τζαμπα χρόνο.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-pote-tha-vgoyn-ta-apotelesmata?fbclid=IwAR2UTjJgOENXGOGhb71XWVn3vBdigmvNwT9GyRYcV3ytUI0c_B5juYB0WTU
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παντως απο τι ακουγεται θα σκασει και προκυρηξη λιμενικου... σιγουρα καποιοι που θα ειναι επιτυχοντες στους Ειδικους Φρουρους, θα προτιμουν το λιμενικο οταν βγει! Το θεμα ειναι να βγει πριν ολοκληρωθουν οι ΠΚΕ των φρουρων ωστε οσοι θελουν να μεταπηδησουν στο λιμενικο!
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Παντως απο τι ακουγεται θα σκασει και προκυρηξη λιμενικου... σιγουρα καποιοι που θα ειναι επιτυχοντες στους Ειδικους Φρουρους, θα προτιμουν το λιμενικο οταν βγει! Το θεμα ειναι να βγει πριν ολοκληρωθουν οι ΠΚΕ των φρουρων ωστε οσοι θελουν να μεταπηδησουν στο λιμενικο!

όσοι δώσουν και για τα δύο μπορούν να πάρουν βεβαίωση απο τα πκε των ειδικών φρουρών για να μην ξαναδωσουν πάλι στο λιμενικό;

αν μπούνε στην σχολή και βγει για λιμενικό δεν θα μπορούν να φύγουν;

Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Παιδια λετε να γινει σαν τους σοφρωνιστηκους που τους πηραν κατευθειαν και μετα εδωσαν τα αθληματα και τα ιατρικα?
Giannis_10

Δημοσίευση από Giannis_10 »

Καλησπέρα σε όλους.. θελω να κάνω 2 ερωτήσεις.. αρχικά τι γίνεται δε περίπτωση που μπεις στους 1500 και για διάφορους λόγους μετανιώσεις και δεν θες τελικά να πας τι γινεται; και δεύτερον τι γίνεται άμα μέσα στην πρώτη πενταετια που είναι υποχρεωτική θες να αποχωρήσεις ποιες θα είναι οι ποινές. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες