Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Εγω. Την πρωτη φορα δεν φαινοταν το Ι, ετσι ξαναεκανα αιτηση και θυμαμαι με πηραν τηλεφωνο απο τα κεπ να μου πουνε οτι τους ενημερωσαν απο την στρατολογια οτι ειναι απορρητο το Ι και δεν γινεται να φαινεται. Τελικα οταν πηγα να το παρω το Ι φαινοταν. Ελληνικο δημοσιο... 

Δίνουν ΑΜΚΑ στα κεπ, εμένα μου το έβγαλαν !
3η ΜΑΛ έγραψε:Τελικά πήρε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το οποίο να αναγράφει σωματική ικανότητα και να έχει υπηρετήσει Ειδικές Δυνάμεις;Εγώ το πρώτο που ζήτησα δεν έλεγε κάτι και πήγα ζήτησα δευτερο και τους είπα ότι θέλω να αναγράφεται και περιμένω τώρα. Διαφορετικά θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση.
Πρέπει να τους το ζητήσεις εσύ να αναγράφεται πάνω το Ι1.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Και γω πηγα και ξαναπηρα με ι1.. σε 10 λεπτα βγηκε!
wolver έγραψε:Εγω. Την πρωτη φορα δεν φαινοταν το Ι, ετσι ξαναεκανα αιτηση και θυμαμαι με πηραν τηλεφωνο απο τα κεπ να μου πουνε οτι τους ενημερωσαν απο την στρατολογια οτι ειναι απορρητο το Ι και δεν γινεται να φαινεται. Τελικα οταν πηγα να το παρω το Ι φαινοταν. Ελληνικο δημοσιο...
Και γω μια απο τα ίδια... εμένα μου είπαν ότι ήταν δικό τους λάθος αφού εξηγούσα λεει ότι το ήθελα για προκήρυξη έπρεπε να το βάλουν απο μόνοι τους και το έχουν κάνει σε άλλους 10 εδώ που ξέρω... εν τέλει μου το ξανα έστειλαν με το ι... Τι να πεις!!
Εγώ δόκιμος πζ αναγράφει μέσα3η ΜΑΛ έγραψε: Τελικά πήρε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το οποίο να αναγράφει σωματική ικανότητα και να έχει υπηρετήσει Ειδικές Δυνάμεις; Εγώ το πρώτο που ζήτησα δεν έλεγε κάτι και πήγα ζήτησα δευτερο και τους είπα ότι θέλω να αναγράφεται και περιμένω τώρα.. διαφορετικά θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση.
Το Ι1 είναι προσωπικό δεδομένο ωστόσο για να το πάρεις πρέπει να πας αυτοπροσώπως σε κάποια στρατολογία Όχι μέσο κεπ κτλπ ! Αλλά όσοι είναι ειδικές δυνάμεις είναι δεδομένο το Ι1 δεν το θέλουν στο τμήμα έτσι κιαλλως γράφεις στην υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώνει εκεί ότι δίνεις το δικαίωμα να το ζητήσεις αυτεπάγγελτα η υπηρεσία!
Καλά και στα ΚΕΠ δεν βγάζεις άκρη.. είχα πάει για τη βεβαίωση ΑΜΚΑ και μου λέει δεν σου δίνω.. την ταυτότητα σου τη χάνεις; Τι είναι αυτό το πράγμα καθε μέρα έρχεστε και ζητάτε βεβαίωση ΑΜΚΑ.. και στο τέλος γυρνάει και μου λέει.. εγώ έκανα απεργία γι αυτό.. για τη βεβαίωση.. 
έκανε απεργία για τη βεβαίωση ΑΜΚΑ!! Θα τρελαθουμε !!!

Think less..Live more...
Ξανθε ευχαριστω πολύ φίλε! Μήπως ξες επίσης εάν θα γίνει ξανά προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς απτου χρόνου και για σωφρονιστικους επίσης με τα ίδια κριτήρια μοριοδοτηση; Τι πιστεύεις
Μην πατε στα κεπ για βεβαιωση αμΑΜ. Μπορειτε να την εκτυπώσετε στο amka.gr Μην χανετχ τζαμπα χρόνο.
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/eidikoi-froyroi-pote-tha-vgoyn-ta-apotelesmata?fbclid=IwAR2UTjJgOENXGOGhb71XWVn3vBdigmvNwT9GyRYcV3ytUI0c_B5juYB0WTU
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Παντως απο τι ακουγεται θα σκασει και προκυρηξη λιμενικου... σιγουρα καποιοι που θα ειναι επιτυχοντες στους Ειδικους Φρουρους, θα προτιμουν το λιμενικο οταν βγει! Το θεμα ειναι να βγει πριν ολοκληρωθουν οι ΠΚΕ των φρουρων ωστε οσοι θελουν να μεταπηδησουν στο λιμενικο!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Παντως απο τι ακουγεται θα σκασει και προκυρηξη λιμενικου... σιγουρα καποιοι που θα ειναι επιτυχοντες στους Ειδικους Φρουρους, θα προτιμουν το λιμενικο οταν βγει! Το θεμα ειναι να βγει πριν ολοκληρωθουν οι ΠΚΕ των φρουρων ωστε οσοι θελουν να μεταπηδησουν στο λιμενικο!
όσοι δώσουν και για τα δύο μπορούν να πάρουν βεβαίωση απο τα πκε των ειδικών φρουρών για να μην ξαναδωσουν πάλι στο λιμενικό;
αν μπούνε στην σχολή και βγει για λιμενικό δεν θα μπορούν να φύγουν;
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Παιδια λετε να γινει σαν τους σοφρωνιστηκους που τους πηραν κατευθειαν και μετα εδωσαν τα αθληματα και τα ιατρικα?
Καλησπέρα σε όλους.. θελω να κάνω 2 ερωτήσεις.. αρχικά τι γίνεται δε περίπτωση που μπεις στους 1500 και για διάφορους λόγους μετανιώσεις και δεν θες τελικά να πας τι γινεται; και δεύτερον τι γίνεται άμα μέσα στην πρώτη πενταετια που είναι υποχρεωτική θες να αποχωρήσεις ποιες θα είναι οι ποινές. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες