Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σωστός ο strom... Μπράβο σου.. Να και ένας που δε τα βάζει όλα σε ένα τσουβάλι..(Όλοι θέλουν το καλό σου. αρκει να μην είναι καλύτερο από το δικό τους το καλό..)Κάτι αντίστοιχο υπάρχει παντού έτσι κ εδώ..
Ο. Π. Κ. Ε
ailouros123 έγραψε:Γνωριζει κανεις αν ισχυει το χαρτι του εοππεπ; Η απλα θελει χαρτι απο δημοσιο ιεκ... Διοτι και το χαρτι του εοππεπ απο δημοσιο ειναι... Ας μου απαντησει καποιος που ξερει ευχαριστω
ΙΕΚ δημόσιο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Θα με βόλευε να ισχύει αλλά όχι φίλε μου. Φωτοαντίγραφο δημοσίου ΙΕΚ λέει η προκυρηξη στα δικαιολογητικά.ailouros123 έγραψε: Γνωριζει κανεις αν ισχυει το χαρτι του εοππεπ; Η απλα θελει χαρτι απο δημοσιο ιεκ... Διοτι και το χαρτι του εοππεπ απο δημοσιο ειναι... Ας μου απαντησει καποιος που ξερει ευχαριστω
ΑΜΚΑ απτό Κέπ το. Βγάλατε;
Ναι! Και αν θυμαμαι στο βγαζουν επιτοπου. Και εγω το αντιγραφο που τους πηγα ηταν απο τον οκτωβριο του 18 οταν και απολυθηκα απο τον στρατο και μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα γιατι αυτο δεν αλλαζει παραμενει το ιδιο. Ενω οικογενειακη κατασταστη κλπ πρεπει να ειναι προσφατα γιατι ισως υπαρξουν αλλαγες!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εμενα μου ειπαν οτι το ΑΜΚΑ δε χρειαζεται να ειναι προσφατο... εγω εχω ενα του 2015 και κανει μου ειπαν!
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης πρέπει να προσκομίσουμε όλοι; Είμαστε δεν είμαστε τριτεκνοι;
Το ΚΕΠ δεν δινει αμκα πλεον μπενεις www.amka και τ κατεβάζεις αν έχεις εκτυπωτή 2 λεπτα υπόθεση
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
ΑΜΚΑ ειχα και εγω απο το 14 αλλα για να μην υπαρξει καποιο θεμα πηγα στο ΙΚΑ στο τμημα ΜΗΤΡΩΟ και ζητησα να μου βγαλουν ενα ΑΜΚΑ ωστε να το προσκομισω σε προκηρυξη με προσφατη ημερομηνια. Και το παιρνεις και κατευθειαν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Είσαι σίγουρος Θάνο; Νομίζω τα κεπ δεν δίνουν αφμ, αμκα μια χαρά δίνουν
Βρε κομαντα τι γινεται με αυτην την τριμερη επιτροπη. Ακουσα οτι οι πινακες θα ειναι μυστικοι. Το μονο που θα ανακοινωσει οι επιτροπη ειναι τα ονοματα ουτε μορια ουτε αναλυτικα προσοντα.
Το ΚΕΠ δίνει βεβαίωση αμκα σίγουρα Αύριο πάω να καταθέσω τ χαρτιά
Motorhead έγραψε:Χanthos αν αναφέρεσαι σε μένα είμαι 28 χρονών... Επίσης και κάποιος που πάει γενικό λύκειο ή ΕΠΑΛ η εσπερινό κάλλιστα μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα γτ έχει ανάγκη...
Είναι κοινή παραδοχή ότι όσοι δεν ήταν καλοί μαθητές πήγαιναν ΕΠΑΛ και όταν λέω καλοί μαθητές δεν εννοώ δεν ήταν εξυπνοι, απλά δεν ήθελαν να προσπαθήσουν για τον έναν ή τον άλλο λόγο...
Έτσι ήταν τουλάχιστον στα μέρη μου και όταν πήγαινα εγώ σχολείο, εάν άλλαξαν τα πράγματα τα επόμενα χρόνια δεν το γνωρίζω αν και αμφιβάλλω...
Μην θιγεστε, δεν κατονομαζουμε κανέναν, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα όσους έχουν φοιτήσει σε ΕΠΑΛ...
Η ανεπάρκεια του κράτους φταίει ώστε να τα αναβαθμίσουν, να τους δώσουν μεγαλύτερο κύρος για να μην υπάρχουν αυτές οι απόψεις...
Επίσης κάνεις δεν είπε να μην πάρουν μέρος στην προκυρηξη, ούτε ότι δεν αξίζουν...
Όλα θα έπρεπε να έχουν κατηγορίες, ξεχωριστή κατηγορία γενικό, ξεχωριστή κατηγορία ΕΠΑΛ, ποσοστό συμμετοχής οι τριτεκνοι, ποσοστό συμμετοχής οι πολύτεκνοι κλπ κλπ...
Το ΕΣΠΕΡΙΝΌ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΙΑΊΟ ΛΥΚΕΙΟ μπαίνει στην Α κατηγορία προς πληροφόρηση όλων σας !
Κακως δεν βαλανε οριο υψους 1,80 και πανω και να ισχυει επισης η αδεια σεκιουριτι απο ιδιωτικα. μεγαλο λαθος αυτο.
παλι δυστυχως δουλευουν για τα βυσματα
παλι δυστυχως δουλευουν για τα βυσματα
Τελικά πήρε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το οποίο να αναγράφει σωματική ικανότητα και να έχει υπηρετήσει Ειδικές Δυνάμεις; Εγώ το πρώτο που ζήτησα δεν έλεγε κάτι και πήγα ζήτησα δευτερο και τους είπα ότι θέλω να αναγράφεται και περιμένω τώρα.. διαφορετικά θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση.
Think less..Live more...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες