Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωστός ο strom... Μπράβο σου.. Να και ένας που δε τα βάζει όλα σε ένα τσουβάλι..(Όλοι θέλουν το καλό σου. αρκει να μην είναι καλύτερο από το δικό τους το καλό..)Κάτι αντίστοιχο υπάρχει παντού έτσι κ εδώ..
Ο. Π. Κ. Ε
eso

Δημοσίευση από eso »

ailouros123 έγραψε:Γνωριζει κανεις αν ισχυει το χαρτι του εοππεπ; Η απλα θελει χαρτι απο δημοσιο ιεκ... Διοτι και το χαρτι του εοππεπ απο δημοσιο ειναι... Ας μου απαντησει καποιος που ξερει ευχαριστω

ΙΕΚ δημόσιο.

Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

ailouros123 έγραψε: Γνωριζει κανεις αν ισχυει το χαρτι του εοππεπ; Η απλα θελει χαρτι απο δημοσιο ιεκ... Διοτι και το χαρτι του εοππεπ απο δημοσιο ειναι... Ας μου απαντησει καποιος που ξερει ευχαριστω

Θα με βόλευε να ισχύει αλλά όχι φίλε μου. Φωτοαντίγραφο δημοσίου ΙΕΚ λέει η προκυρηξη στα δικαιολογητικά.
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

ΑΜΚΑ απτό Κέπ το. Βγάλατε;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ναι! Και αν θυμαμαι στο βγαζουν επιτοπου. Και εγω το αντιγραφο που τους πηγα ηταν απο τον οκτωβριο του 18 οταν και απολυθηκα απο τον στρατο και μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα γιατι αυτο δεν αλλαζει παραμενει το ιδιο. Ενω οικογενειακη κατασταστη κλπ πρεπει να ειναι προσφατα γιατι ισως υπαρξουν αλλαγες!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Εμενα μου ειπαν οτι το ΑΜΚΑ δε χρειαζεται να ειναι προσφατο... εγω εχω ενα του 2015 και κανει μου ειπαν!
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης πρέπει να προσκομίσουμε όλοι; Είμαστε δεν είμαστε τριτεκνοι;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Το ΚΕΠ δεν δινει αμκα πλεον μπενεις www.amka και τ κατεβάζεις αν έχεις εκτυπωτή 2 λεπτα υπόθεση
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

ΑΜΚΑ ειχα και εγω απο το 14 αλλα για να μην υπαρξει καποιο θεμα πηγα στο ΙΚΑ στο τμημα ΜΗΤΡΩΟ και ζητησα να μου βγαλουν ενα ΑΜΚΑ ωστε να το προσκομισω σε προκηρυξη με προσφατη ημερομηνια. Και το παιρνεις και κατευθειαν.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Είσαι σίγουρος Θάνο; Νομίζω τα κεπ δεν δίνουν αφμ, αμκα μια χαρά δίνουν
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ »

Βρε κομαντα τι γινεται με αυτην την τριμερη επιτροπη. Ακουσα οτι οι πινακες θα ειναι μυστικοι. Το μονο που θα ανακοινωσει οι επιτροπη ειναι τα ονοματα ουτε μορια ουτε αναλυτικα προσοντα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Το ΚΕΠ δίνει βεβαίωση αμκα σίγουρα Αύριο πάω να καταθέσω τ χαρτιά
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Motorhead έγραψε:Χanthos αν αναφέρεσαι σε μένα είμαι 28 χρονών... Επίσης και κάποιος που πάει γενικό λύκειο ή ΕΠΑΛ η εσπερινό κάλλιστα μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα γτ έχει ανάγκη...

Είναι κοινή παραδοχή ότι όσοι δεν ήταν καλοί μαθητές πήγαιναν ΕΠΑΛ και όταν λέω καλοί μαθητές δεν εννοώ δεν ήταν εξυπνοι, απλά δεν ήθελαν να προσπαθήσουν για τον έναν ή τον άλλο λόγο...

Έτσι ήταν τουλάχιστον στα μέρη μου και όταν πήγαινα εγώ σχολείο, εάν άλλαξαν τα πράγματα τα επόμενα χρόνια δεν το γνωρίζω αν και αμφιβάλλω...

Μην θιγεστε, δεν κατονομαζουμε κανέναν, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα όσους έχουν φοιτήσει σε ΕΠΑΛ...

Η ανεπάρκεια του κράτους φταίει ώστε να τα αναβαθμίσουν, να τους δώσουν μεγαλύτερο κύρος για να μην υπάρχουν αυτές οι απόψεις...

Επίσης κάνεις δεν είπε να μην πάρουν μέρος στην προκυρηξη, ούτε ότι δεν αξίζουν...

Όλα θα έπρεπε να έχουν κατηγορίες, ξεχωριστή κατηγορία γενικό, ξεχωριστή κατηγορία ΕΠΑΛ, ποσοστό συμμετοχής οι τριτεκνοι, ποσοστό συμμετοχής οι πολύτεκνοι κλπ κλπ...

Το ΕΣΠΕΡΙΝΌ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΙΑΊΟ ΛΥΚΕΙΟ μπαίνει στην Α κατηγορία προς πληροφόρηση όλων σας !

ferrari

Δημοσίευση από ferrari »

Κακως δεν βαλανε οριο υψους 1,80 και πανω και να ισχυει επισης η αδεια σεκιουριτι απο ιδιωτικα. μεγαλο λαθος αυτο.

παλι δυστυχως δουλευουν για τα βυσματα

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Τελικά πήρε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το οποίο να αναγράφει σωματική ικανότητα και να έχει υπηρετήσει Ειδικές Δυνάμεις; Εγώ το πρώτο που ζήτησα δεν έλεγε κάτι και πήγα ζήτησα δευτερο και τους είπα ότι θέλω να αναγράφεται και περιμένω τώρα.. διαφορετικά θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση για αυτεπάγγελτη αναζήτηση.

Think less..Live more...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες