Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδες ρωτησα αστυνομοβκαι μου ειπε πως το τατουαζ δεν πρεπει να φενεται απο την θερινη στολη την επισημη δηλαδη το πουκαμισο τωρα δεν ξερω αν ειναι εγκυρος απλα το γραφω σαν ενημερωση
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Α συζήτηση να γίνεται όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο...
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Νικ1992 έγραψε:Παιδες ρωτησα αστυνομοβκαι μου ειπε πως το τατουαζ δεν πρεπει να φενεται απο την θερινη στολη την επισημη δηλαδη το πουκαμισο τωρα δεν ξερω αν ειναι εγκυρος απλα το γραφω σαν ενημερωση
Οχι δεν ισχύει αυτο. Ετσι κι αλλιως οι ειδικοί φρουροί δε φοράνε πουκάμισο. Να σκέφτεσαι υο κοντομάνικο
Απο το μανίκι και κατω απαγορεύεται
Επισης Λαιμο απαγορεύεται
ΔΕΛΤΑ
Κ αν κατεβενει κάτω από το μανίκι λίγο; αλλά να μην φαίνεται πχ αν είναι από μέσα;
Ο. Π. Κ. Ε
- capten fan
- Υπολοχαγός
Xanthos έγραψε:Κ αν κατεβενει κάτω από το μανίκι λίγο; αλλά να μην φαίνεται πχ αν είναι από μέσα;
Αναλογα ποσο λιγο. Οταν έδινα εγω πανελλήνιες για τριτη φορά ειχα ενα παιδί που περνούσαμε μαζι πκε και κόπηκε επειδη φαινόταν λίγο. Σκέψου οταν του ανέβασαν το αλλο μανίκι τον έκαναν με βαμβάκι και οινόπνευμα για να δουν αμ εχει κάνει μακιγιάζ
ΔΕΛΤΑ
Ε φυσιολογικό αν πήγε κ φαινόταν.. κοίτα μακιγιάζ με μακιγιάζ διαφέρει... Υπάρχουν αν το κάνεις μόνο να φαίνεται Υπάρχουν κ make up artist που στο κάνουν κ ούτε φαίνεται ούτε βγαίνει με τρίψιμο... Εγώ είχα κάνει ένα τεστ το δικό μου ούτε με μπάνιο δεν εβγαινε είχα σπάσει να το βγάλω χαχχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
δημητρης98 έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Είναι απλό Θάνο. Ας υποθέσουμε ότι είμαστε εμείς οι δύο και ενδιαφερόμαστε να πάρουμε μετάθεση στην Λάρισα ας πούμε. Εχουμε τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και είμαστε ανύπαντροι χωρίς παιδιά, συνεπώς συγκεντρώνουμε τα ίδια μόρια. Εκει έρχεται να παίξει ρόλο η σειρά εξόδου σε μια πιθανή ισοβαθμία. Θα προηγηθεί αυτός που έχει καλύτερη σειρά εξόδου μεταξύ μας.
ισχυει οπως ειναι σε ολες τις σχολες οι 3 καλυτεροι διαλεγουν που θελουν να πανε;
σειρα εισοδου ειναι αυτη που θα μπουν με τα υψηλα μορια και θα γινουν αρχηγοι και υπαρχηγοι;
Εσύ με 1400 μόρια. Ζαλίζεις χωρίς λόγο.
Παιδιά σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μια ερώτηση να κάνω στο πεδίο για οδήγηση διπλώματος β αυτοκινήτου έχω και γ συμπλήρωσα και τα δυο κουτάκια έτσι μου είπε ο αξιωματικός κάποιος που τα έκανε ξερει αν χρειάζονταν μόνο το μεγαλύτερο δλδ το γ και αν ναι θα έχω κάποιο πρόβλημα; ευχαριστώ
- capten fan
- Υπολοχαγός
Αυτό που το τρίβεις οπως λες και δε φεύγει δε το ήξερα. Παντως εγω δε θα το συνιστούσα. Γτ λοσο θα κρατήσει; Καποια στιγμη θα σε δούν οσο καιρό θα είμαστε στη σχολή. Παντως πιστεύω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα. Εκτος αν ειναι κανενα τατουαζ που δεν ειναι στα γούστα τους αχαχχαXanthos έγραψε:Ε φυσιολογικό αν πήγε κ φαινόταν.. κοίτα μακιγιάζ με μακιγιάζ διαφέρει... Υπάρχουν αν το κάνεις μόνο να φαίνεται Υπάρχουν κ make up artist που στο κάνουν κ ούτε φαίνεται ούτε βγαίνει με τρίψιμο... Εγώ είχα κάνει ένα τεστ το δικό μου ούτε με μπάνιο δεν εβγαινε είχα σπάσει να το βγάλω χαχχαχα
ΔΕΛΤΑ
Όχι Δημήτρη όλοι θα έρθετε Αθήνα, απλά στην καλύτερη τα παιδιά που θα έχουν καλύτερη σειρά εξόδου πιθανόν να αποφύγουν τα ΑΤ του κέντρου και να τοποθετηθούν εκεί που θα δηλώσουν. Σχετικα με την σειρά εισόδου πράγματι ο 1ος με τα περισσότερα μόρια θα τεθεί αρχηγός και οι υπόλοιποι που ειναι ακριβώς κάτω από αυτόν θα τεθούν διμοιριτες. Ξανθε την καλημέρα μου!
Παιδιά καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω, το Β1 σε ξένες γλώσσες δε μετράει ;
Καλημέρα Σωτήρη... είσαι καλά.. φίλε παραπάνω κρατάει τουλάχιστον ένα 24ώρω αλλά αφού περάσεις τις εξετάσεις από όσο ξέρω μέσα στη σχολή δεν έχεις πρόβλημα... ούτος ή άλλος είπαμε λαιμούς κ μανίκια δεν τα θέλουν!
Ο. Π. Κ. Ε
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Σωτηρης έγραψε:Όχι Δημήτρη όλοι θα έρθετε Αθήνα, απλά στην καλύτερη τα παιδιά που θα έχουν καλύτερη σειρά εξόδου πιθανόν να αποφύγουν τα ΑΤ του κέντρου και να τοποθετηθούν εκεί που θα δηλώσουν. Σχετικα με την σειρά εισόδου πράγματι ο 1ος με τα περισσότερα μόρια θα τεθεί αρχηγός και οι υπόλοιποι που ειναι ακριβώς κάτω από αυτόν θα τεθούν διμοιριτες. Ξανθε την καλημέρα μου!
και ειναι καλο να εισαι αρχηγος και διμοιριτες; Εχεις τιποτα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα; Μπορεις να αρνηθεις την θεση;
στην μετεπειτα πορεια φαινεται αν ησουν αρχηγος στην σχολη η κατι αλλο ωστε να εχεις καλη εκτιμηση απο τους αξιωματικους;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες