Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Παιδες ρωτησα αστυνομοβκαι μου ειπε πως το τατουαζ δεν πρεπει να φενεται απο την θερινη στολη την επισημη δηλαδη το πουκαμισο τωρα δεν ξερω αν ειναι εγκυρος απλα το γραφω σαν ενημερωση
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Α συζήτηση να γίνεται όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο...
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Νικ1992 έγραψε:Παιδες ρωτησα αστυνομοβκαι μου ειπε πως το τατουαζ δεν πρεπει να φενεται απο την θερινη στολη την επισημη δηλαδη το πουκαμισο τωρα δεν ξερω αν ειναι εγκυρος απλα το γραφω σαν ενημερωση

Οχι δεν ισχύει αυτο. Ετσι κι αλλιως οι ειδικοί φρουροί δε φοράνε πουκάμισο. Να σκέφτεσαι υο κοντομάνικο

Απο το μανίκι και κατω απαγορεύεται

Επισης Λαιμο απαγορεύεται

ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ αν κατεβενει κάτω από το μανίκι λίγο; αλλά να μην φαίνεται πχ αν είναι από μέσα;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Xanthos έγραψε:Κ αν κατεβενει κάτω από το μανίκι λίγο; αλλά να μην φαίνεται πχ αν είναι από μέσα;

Αναλογα ποσο λιγο. Οταν έδινα εγω πανελλήνιες για τριτη φορά ειχα ενα παιδί που περνούσαμε μαζι πκε και κόπηκε επειδη φαινόταν λίγο. Σκέψου οταν του ανέβασαν το αλλο μανίκι τον έκαναν με βαμβάκι και οινόπνευμα για να δουν αμ εχει κάνει μακιγιάζ

ΔΕΛΤΑ
ΜΜΑ

Δημοσίευση από ΜΜΑ »

1.78 ...87 κιλά είμαι ακατάλληλος;
Hudson13

Δημοσίευση από Hudson13 »

Ειμαι 1,67 80 κιλα λετε να εχω καμια ελπιδα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ε φυσιολογικό αν πήγε κ φαινόταν.. κοίτα μακιγιάζ με μακιγιάζ διαφέρει... Υπάρχουν αν το κάνεις μόνο να φαίνεται Υπάρχουν κ make up artist που στο κάνουν κ ούτε φαίνεται ούτε βγαίνει με τρίψιμο... Εγώ είχα κάνει ένα τεστ το δικό μου ούτε με μπάνιο δεν εβγαινε είχα σπάσει να το βγάλω χαχχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
eso

Δημοσίευση από eso »

δημητρης98 έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Είναι απλό Θάνο. Ας υποθέσουμε ότι είμαστε εμείς οι δύο και ενδιαφερόμαστε να πάρουμε μετάθεση στην Λάρισα ας πούμε. Εχουμε τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και είμαστε ανύπαντροι χωρίς παιδιά, συνεπώς συγκεντρώνουμε τα ίδια μόρια. Εκει έρχεται να παίξει ρόλο η σειρά εξόδου σε μια πιθανή ισοβαθμία. Θα προηγηθεί αυτός που έχει καλύτερη σειρά εξόδου μεταξύ μας.

ισχυει οπως ειναι σε ολες τις σχολες οι 3 καλυτεροι διαλεγουν που θελουν να πανε;

σειρα εισοδου ειναι αυτη που θα μπουν με τα υψηλα μορια και θα γινουν αρχηγοι και υπαρχηγοι;

Εσύ με 1400 μόρια. Ζαλίζεις χωρίς λόγο.

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδιά σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μια ερώτηση να κάνω στο πεδίο για οδήγηση διπλώματος β αυτοκινήτου έχω και γ συμπλήρωσα και τα δυο κουτάκια έτσι μου είπε ο αξιωματικός κάποιος που τα έκανε ξερει αν χρειάζονταν μόνο το μεγαλύτερο δλδ το γ και αν ναι θα έχω κάποιο πρόβλημα; ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Xanthos έγραψε:Ε φυσιολογικό αν πήγε κ φαινόταν.. κοίτα μακιγιάζ με μακιγιάζ διαφέρει... Υπάρχουν αν το κάνεις μόνο να φαίνεται Υπάρχουν κ make up artist που στο κάνουν κ ούτε φαίνεται ούτε βγαίνει με τρίψιμο... Εγώ είχα κάνει ένα τεστ το δικό μου ούτε με μπάνιο δεν εβγαινε είχα σπάσει να το βγάλω χαχχαχα
Αυτό που το τρίβεις οπως λες και δε φεύγει δε το ήξερα. Παντως εγω δε θα το συνιστούσα. Γτ λοσο θα κρατήσει; Καποια στιγμη θα σε δούν οσο καιρό θα είμαστε στη σχολή. Παντως πιστεύω πως δε θα υπάρχει πρόβλημα. Εκτος αν ειναι κανενα τατουαζ που δεν ειναι στα γούστα τους αχαχχα

ΔΕΛΤΑ
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Όχι Δημήτρη όλοι θα έρθετε Αθήνα, απλά στην καλύτερη τα παιδιά που θα έχουν καλύτερη σειρά εξόδου πιθανόν να αποφύγουν τα ΑΤ του κέντρου και να τοποθετηθούν εκεί που θα δηλώσουν. Σχετικα με την σειρά εισόδου πράγματι ο 1ος με τα περισσότερα μόρια θα τεθεί αρχηγός και οι υπόλοιποι που ειναι ακριβώς κάτω από αυτόν θα τεθούν διμοιριτες. Ξανθε την καλημέρα μου!
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Παιδιά καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω, το Β1 σε ξένες γλώσσες δε μετράει ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καλημέρα Σωτήρη... είσαι καλά.. φίλε παραπάνω κρατάει τουλάχιστον ένα 24ώρω αλλά αφού περάσεις τις εξετάσεις από όσο ξέρω μέσα στη σχολή δεν έχεις πρόβλημα... ούτος ή άλλος είπαμε λαιμούς κ μανίκια δεν τα θέλουν!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Σωτηρης έγραψε:Όχι Δημήτρη όλοι θα έρθετε Αθήνα, απλά στην καλύτερη τα παιδιά που θα έχουν καλύτερη σειρά εξόδου πιθανόν να αποφύγουν τα ΑΤ του κέντρου και να τοποθετηθούν εκεί που θα δηλώσουν. Σχετικα με την σειρά εισόδου πράγματι ο 1ος με τα περισσότερα μόρια θα τεθεί αρχηγός και οι υπόλοιποι που ειναι ακριβώς κάτω από αυτόν θα τεθούν διμοιριτες. Ξανθε την καλημέρα μου!

και ειναι καλο να εισαι αρχηγος και διμοιριτες; Εχεις τιποτα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα; Μπορεις να αρνηθεις την θεση;

στην μετεπειτα πορεια φαινεται αν ησουν αρχηγος στην σχολη η κατι αλλο ωστε να εχεις καλη εκτιμηση απο τους αξιωματικους;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες