Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωστά κάντε το σταυρό σας π είστε καλά μ στα πόδια σας.. Κ τίποτα άλλο όλα τα άλλα έρχονται κ γίνονται... Κ αν δεν γίνονται όλα όπως πχ το να μπούμε μέσα εφ η ζωή δεν σταματάει... κοιτάξτε για ότι καλύτερο για τον καθένα... ψιλά το κεφάλι
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Α ρε τώρα wolver Να τον γεμίσεις αυτόν το κεφάλι...
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Kirios έγραψε:Εγω με 2510 να αρχισο να ανχονομε ;
εσύ να αγχώνεσαι αν δεν πας γρήγορα σε ένα φροντιστήριο για ορθογραφία! Στα ψυχοτεχνικα δίνετε και γραπτά συγγνώμη που στο λέω αλλά τόσες μέρες εδώ μέσα μας έχεις βγάλει τα μάτια νε την ορθογραφία!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Χαχαχα Slade θεος
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Slade7 έγραψε:
Kirios έγραψε:Εγω με 2510 να αρχισο να ανχονομε ;
εσύ να αγχώνεσαι αν δεν πας γρήγορα σε ένα φροντιστήριο για ορθογραφία! Στα ψυχοτεχνικα δίνετε και γραπτά συγγνώμη που στο λέω αλλά τόσες μέρες εδώ μέσα μας έχεις βγάλει τα μάτια νε την ορθογραφία!
αν θελω γραφω και σοστα μην μου ανχωνεσε Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ »

Και ποιος σου είπε ότι αν κανείς ορθογραφικά σε αποκλείουν
Jack

Δημοσίευση από Jack »

Wolver, μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους και όσοι δεν έχουν πάει στρατό; η γίνεται και απλά μοριοδοτούνται έξτρα όσοι έχουμε πάει δεα και ειδικές δυνάμεις κ. α ενώ εκείνοι τίποτα ; Σκαλωσα τώρα.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Φωτης_Ε. Δ_2. ΜΑΛ έγραψε:Και ποιος σου είπε ότι αν κανείς ορθογραφικά σε αποκλείουν

Ε ναι είναι λογικό να θέλεις να γράφεις αναφορές και να παλεύει ο άλλος για να βγάλει νόημα.

Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Αν έκοβαν τους ανορθόγραφους θα έκοβαν το 80% των αιτήσεων :p
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Εμένα με πήραν τηλέφωνο για αθλήματα ήδη! Έχω περάσει!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Σημασια εχει να ειναι αυστηροι στα αθληματα και να μη χαριζουν ουτε ποντο, ουτε δευτερολεπτο! Εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο!

Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Φιλε bill δεν ανησυχω, δεν μπορω να ανησυχησω για κατι που δε μπορω να ελεγξω... αν εχω αγχος οπως ολοι πιστευω, για να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα, ναι εχω αλλα μεχρι εκει... Οσο για τους τριτεκνους, αναφερθηκα οπως εχω αναφερθει και για διαφορα αλλα περι της προκηρυξης γτ δε θελω να λεγονται ανακρίβειες που μπερδευουν χωρις λογο τον κοσμο απο καποιους που πουλανε και μουρη αμα τους λες την αληθεια...

Οτι ειναι να γινει θα γινει, κανεις δεν μπορει να κανει κατι τωρα, ολα θα φανουν εκ του αποτελεσματος...

Ο καθενας εχει μορια του, μ αυτα θα πορευτει, οσες αιτησεις και να γινουν, ο καθενας ελπιζει για τον ευατο του ξεχωριστα να τον δει στη λιστα και ευχεται να ναι μεσα... αυτα μονο και τπτ αλλο!

guest

Δημοσίευση από guest »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Σημασια εχει να ειναι αυστηροι στα αθληματα και να μη χαριζουν ουτε ποντο, ουτε δευτερολεπτο! Εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο!

καλά ηρέμησε usain Bolt

Αργύρης

Δημοσίευση από Αργύρης »

Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ΟΒΑ (Οπλίτης βραχείας Ανακατάταξης) στον Στρατό Ξηράς! Εμείς μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας στους Ειδικούς Φρουρούς;

Είμαστε ένας θεσμός με αβέβαιο μέλλον, παρακαλώ απαντήστε μου το ταχύτερο δυνατόν διότι η προκύρηξη τρέχει!

Ευχαριστώ

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Εγω πιστευω οτι η βαση(κυριως λογω της 3τεκνιας) θα παιξει 2300-2400+ γιατι αυτα τα 200 μορια ειναι 200 πως να το κανουμε. Απο εκει και περα το οτι θα μπουν οι πρωτοι 1500 λογω μοριων δεν παιζει απολυτως κανεναν ρολο. Οι μισοι θα ειναι λαπαδες, οι αλλοι μισοι καπου θα εχουν κατι(γυαλια, κουσουρια, τατου κτλ), αυτοματα 400-500 ατομα που ειναι απο 2100 μεχρι 2300 μπαινουν σε λειτουργια, που κατα την γνωμη μου και απο εκει παλι θα βγουν ελλατωματικοι αρκετοι. Οποτε μην ρωτατε αν εχω ελπιδες ή οχι, τα μαζευετε ολα και αφου τα μαζεψετε, τα βαζετε σε ενα φακελο, πρωτα ομως περνατε απο το κοντινοτερο εκκλησακι της περιοχης σαςγια νααναψετε ενα κερακιν, να κανετε 10 προσευχες και μετα στο ΑΤ για καταθεσηηκαι οτι ειναι να γινει θα γινει. Α και να πω και εγω μια ιστορια εχθες το βραδυ πηγα να παρω να φαω ενα γυρακι και γυρναει ο ψηστης και μου λεει θα κανεις τα χαρτια για την προκ φιλεΕ; Εγω μεσα μου λεειειμαι. Τοσα πολλα μορισ εχεις ρε σκυλε τονρωταωω. Και μου απανταει ναι ρε ημουν αεροποριαεχω 12 απολλυτηριο μηχανακια τετοια και τωρα μου λεει πηρα και το πτυχια για υπολογιστες(το αστειο ειναι οτι ειναι 107 κιλα). Θελω να καταληξω στο οτι μην ακουτε νουμερα και παπαγαλους, χαρτια θα κανουν μεχρι και τα χορταρια. Βυσματα δεν παιζουν και δεν μπορουν να παιξουν. Οσοι ειναι τελευταια τρυπα του ζουρνα να αγχωθουν μονο για τα αθληματα και γισ τους χρονους που εκει ναι μπορει το 4.18 να γινει 4.38 ή το 4.57 να γινρι 4.17 εκει θα παιξει αυτο το "βυσμα" που λετε. υ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες