Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σωστά κάντε το σταυρό σας π είστε καλά μ στα πόδια σας.. Κ τίποτα άλλο όλα τα άλλα έρχονται κ γίνονται... Κ αν δεν γίνονται όλα όπως πχ το να μπούμε μέσα εφ η ζωή δεν σταματάει... κοιτάξτε για ότι καλύτερο για τον καθένα... ψιλά το κεφάλι
Ο. Π. Κ. Ε
εσύ να αγχώνεσαι αν δεν πας γρήγορα σε ένα φροντιστήριο για ορθογραφία! Στα ψυχοτεχνικα δίνετε και γραπτά συγγνώμη που στο λέω αλλά τόσες μέρες εδώ μέσα μας έχεις βγάλει τα μάτια νε την ορθογραφία!Kirios έγραψε:Εγω με 2510 να αρχισο να ανχονομε ;
Χαχαχα Slade θεος
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
αν θελω γραφω και σοστα μην μου ανχωνεσεSlade7 έγραψε:εσύ να αγχώνεσαι αν δεν πας γρήγορα σε ένα φροντιστήριο για ορθογραφία! Στα ψυχοτεχνικα δίνετε και γραπτά συγγνώμη που στο λέω αλλά τόσες μέρες εδώ μέσα μας έχεις βγάλει τα μάτια νε την ορθογραφία!Kirios έγραψε:Εγω με 2510 να αρχισο να ανχονομε ;

- Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Και ποιος σου είπε ότι αν κανείς ορθογραφικά σε αποκλείουν
Wolver, μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους και όσοι δεν έχουν πάει στρατό; η γίνεται και απλά μοριοδοτούνται έξτρα όσοι έχουμε πάει δεα και ειδικές δυνάμεις κ. α ενώ εκείνοι τίποτα ; Σκαλωσα τώρα.
Φωτης_Ε. Δ_2. ΜΑΛ έγραψε:Και ποιος σου είπε ότι αν κανείς ορθογραφικά σε αποκλείουν
Ε ναι είναι λογικό να θέλεις να γράφεις αναφορές και να παλεύει ο άλλος για να βγάλει νόημα.
Αν έκοβαν τους ανορθόγραφους θα έκοβαν το 80% των αιτήσεων :p
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Σημασια εχει να ειναι αυστηροι στα αθληματα και να μη χαριζουν ουτε ποντο, ουτε δευτερολεπτο! Εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο!
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Φιλε bill δεν ανησυχω, δεν μπορω να ανησυχησω για κατι που δε μπορω να ελεγξω... αν εχω αγχος οπως ολοι πιστευω, για να κανουμε το ονειρο μας πραγματικοτητα, ναι εχω αλλα μεχρι εκει... Οσο για τους τριτεκνους, αναφερθηκα οπως εχω αναφερθει και για διαφορα αλλα περι της προκηρυξης γτ δε θελω να λεγονται ανακρίβειες που μπερδευουν χωρις λογο τον κοσμο απο καποιους που πουλανε και μουρη αμα τους λες την αληθεια...
Οτι ειναι να γινει θα γινει, κανεις δεν μπορει να κανει κατι τωρα, ολα θα φανουν εκ του αποτελεσματος...
Ο καθενας εχει μορια του, μ αυτα θα πορευτει, οσες αιτησεις και να γινουν, ο καθενας ελπιζει για τον ευατο του ξεχωριστα να τον δει στη λιστα και ευχεται να ναι μεσα... αυτα μονο και τπτ αλλο!
Οτι ειναι να γινει θα γινει, κανεις δεν μπορει να κανει κατι τωρα, ολα θα φανουν εκ του αποτελεσματος...
Ο καθενας εχει μορια του, μ αυτα θα πορευτει, οσες αιτησεις και να γινουν, ο καθενας ελπιζει για τον ευατο του ξεχωριστα να τον δει στη λιστα και ευχεται να ναι μεσα... αυτα μονο και τπτ αλλο!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Σημασια εχει να ειναι αυστηροι στα αθληματα και να μη χαριζουν ουτε ποντο, ουτε δευτερολεπτο! Εκει θα ξεκαθαρισει το τοπιο!
καλά ηρέμησε usain Bolt
Καλησπέρα σε όλους σας! Είμαι ΟΒΑ (Οπλίτης βραχείας Ανακατάταξης) στον Στρατό Ξηράς! Εμείς μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας στους Ειδικούς Φρουρούς;
Είμαστε ένας θεσμός με αβέβαιο μέλλον, παρακαλώ απαντήστε μου το ταχύτερο δυνατόν διότι η προκύρηξη τρέχει!
Ευχαριστώ
Είμαστε ένας θεσμός με αβέβαιο μέλλον, παρακαλώ απαντήστε μου το ταχύτερο δυνατόν διότι η προκύρηξη τρέχει!
Ευχαριστώ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Εγω πιστευω οτι η βαση(κυριως λογω της 3τεκνιας) θα παιξει 2300-2400+ γιατι αυτα τα 200 μορια ειναι 200 πως να το κανουμε. Απο εκει και περα το οτι θα μπουν οι πρωτοι 1500 λογω μοριων δεν παιζει απολυτως κανεναν ρολο. Οι μισοι θα ειναι λαπαδες, οι αλλοι μισοι καπου θα εχουν κατι(γυαλια, κουσουρια, τατου κτλ), αυτοματα 400-500 ατομα που ειναι απο 2100 μεχρι 2300 μπαινουν σε λειτουργια, που κατα την γνωμη μου και απο εκει παλι θα βγουν ελλατωματικοι αρκετοι. Οποτε μην ρωτατε αν εχω ελπιδες ή οχι, τα μαζευετε ολα και αφου τα μαζεψετε, τα βαζετε σε ενα φακελο, πρωτα ομως περνατε απο το κοντινοτερο εκκλησακι της περιοχης σαςγια νααναψετε ενα κερακιν, να κανετε 10 προσευχες και μετα στο ΑΤ για καταθεσηηκαι οτι ειναι να γινει θα γινει. Α και να πω και εγω μια ιστορια εχθες το βραδυ πηγα να παρω να φαω ενα γυρακι και γυρναει ο ψηστης και μου λεει θα κανεις τα χαρτια για την προκ φιλεΕ; Εγω μεσα μου λεειειμαι. Τοσα πολλα μορισ εχεις ρε σκυλε τονρωταωω. Και μου απανταει ναι ρε ημουν αεροποριαεχω 12 απολλυτηριο μηχανακια τετοια και τωρα μου λεει πηρα και το πτυχια για υπολογιστες(το αστειο ειναι οτι ειναι 107 κιλα). Θελω να καταληξω στο οτι μην ακουτε νουμερα και παπαγαλους, χαρτια θα κανουν μεχρι και τα χορταρια. Βυσματα δεν παιζουν και δεν μπορουν να παιξουν. Οσοι ειναι τελευταια τρυπα του ζουρνα να αγχωθουν μονο για τα αθληματα και γισ τους χρονους που εκει ναι μπορει το 4.18 να γινει 4.38 ή το 4.57 να γινρι 4.17 εκει θα παιξει αυτο το "βυσμα" που λετε. υ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες