Ποσά μόρια έχεις ;Iptamenos έγραψε: Μα ρε φίλε με τόσα μόρια απολυτήριο Λυκείου 17,6 ΕΔ εχω όλα τα διπλώματα αγγλικά και θα με φαει το βύσμα;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μην ανησυχείς μέσα είσαι !
Φιλε όλοι μιλάνε για αξιοκρατία εγω προσωπικά ξερω 2 άτομα που στη προκήρυξη του 2011 μπήκανε με πολύ λίγα μόρια και αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο σώμα για αυτο ειμαι αγχωμένος..
Ρε παιδιά με τους πολυτεκνους τι ισχύει; Έχω 2 αδερφές από πρώτο γαμο του πατέρα μου. Η μία είναι 39 η άλλη 37 και έναν αδερφό από τον δεύτερο γάμο. Ξερει κανένας;
Αν κ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα κ έτσι να είναι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.. αν κ σ λέω το θεωρώ σχεδόν αδύνατο... καλή σ επιτυχίαIptamenos έγραψε: Φιλε όλοι μιλάνε για αξιοκρατία εγω προσωπικά ξερω 2 άτομα που στη προκήρυξη του 2011 μπήκανε με πολύ λίγα μόρια και αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο σώμα για αυτο ειμαι αγχωμένος..
Φιλε το ξέρω ότι σου ακούγεται περίεργο αλλα δν εχω κάποιο λόγο να σου πω ψέμματα τουσ ξερω προσωπικά και τους δυο προσωπικά . Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν μπηκαν με κατω απο 2000 μόρια.. Και επισεις ακουσα οτι αυτη τη φόρα τα βύσματα θα μπουν ποιο εύκολα. Εγω τα περιμενο ολα γιατι ζούμε στην Ελλάδα. Μακαρι να ειμαι τυχερός και να ειμσι μεσα καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να μπουν αυτοί που πραγματικά το αξίζουν και πραγματικά το θέλουν!!
Η αξιοκρατεια εν μερη 400 με 500 ατομα θα κοπουν αυστηρα ο ιδιος αριθμος επιλαχωντων θα καλεστει μονο στα χαρτια χωρις να ενημερωθουν για να ενημεροθουν οι ενδιαφερομενοι μεχρι που να φτασει ο καταλογος στους υπογραμισμενους με stabilo οι οπιοι ειναι πιο πιθανο να παρει ο ΠΑΟΚ το champions league παρα να κοπουν αυτοι
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Dea pz έγραψε:Αυτά έπρεπε να ενταχθούν πριν... Πλέον είναι αργά. Η προκ τρέχει ταχύτηταδημητρης98 έγραψε: https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-nea-prokiryxi-me-ova-emth-zita-i-poes/
καρμπον δεν αλλαζουν τιποτα, και προκυρηξη να μην βγει για εποπ 10 χροναι να περασουν τα ιδια θα γραφουν οτι δεχονται εποπ
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Iptamenos έγραψε:Φιλε το ξέρω ότι σου ακούγεται περίεργο αλλα δν εχω κάποιο λόγο να σου πω ψέμματα τους ξερω προσωπικά και τους δυο προσωπικά. Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν μπηκαν με κατω απο 2000 μόρια. Και επισεις ακουσα οτι αυτη τη φόρα τα βύσματα θα μπουν ποιο εύκολα. Εγω τα περιμενο ολα γιατι ζούμε στην Ελλάδα. Μακαρι να ειμαι τυχερός και να ειμσι μεσα καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να μπουν αυτοί που πραγματικά το αξίζουν και πραγματικά το θέλουν!
και απο που το ακουσες;
Τιποτα δεν ειναι αδυνατο στην Ελλαδα γινονται τα πανταDea pz έγραψε:Αν κ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα κ έτσι να είναι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.. αν κ σ λέω το θεωρώ σχεδόν αδύνατο... καλή σ επιτυχίαIptamenos έγραψε: Φιλε όλοι μιλάνε για αξιοκρατία εγω προσωπικά ξερω 2 άτομα που στη προκήρυξη του 2011 μπήκανε με πολύ λίγα μόρια και αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο σώμα για αυτο ειμαι αγχωμένος..
Ξεχάστε τ βύσματα στην μοριοδότηση
Κι εγω αυτο ακουσα οτι ο διαγωνισμος παιζει και ο πιο φωτογραφικος που εχει γινει με εξαιρεσει τους διαγωνισμους στους ΕΠΟΠIptamenos έγραψε:Φιλε το ξέρω ότι σου ακούγεται περίεργο αλλα δν εχω κάποιο λόγο να σου πω ψέμματα τουσ ξερω προσωπικά και τους δυο προσωπικά . Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν μπηκαν με κατω απο 2000 μόρια.. Και επισεις ακουσα οτι αυτη τη φόρα τα βύσματα θα μπουν ποιο εύκολα. Εγω τα περιμενο ολα γιατι ζούμε στην Ελλάδα. Μακαρι να ειμαι τυχερός και να ειμσι μεσα καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να μπουν αυτοί που πραγματικά το αξίζουν και πραγματικά το θέλουν!!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Βυσμα μπηκε στη προκυρηξη απλα δε το καταλαβατε.Τα μορια που χαριζει πλεον σε ολους τους τριτεκνους τα δωσανε για να "μπουσταρουν" καποιους συγγενεις που προφανως θα εχουν οι βουλευτες και οι ανωτατοι αξιωματικοι! Το 200αρι ανασταινει και τον νεκρο!
Βρε παιδιά ακούτε τι λέτε θα κάνουν προκυρηξη και έκαναν την τριτεκνια για γιο η ανιψιά βουλευτών; Μα καλά στην αστυνομια θα τους έβαζαν; Χαχαχα σε κάνα δήμο να μην κάνουν τπτ Ναι απίστευτα πράγματα σκεφτεστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης