Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Iptamenos έγραψε: Μα ρε φίλε με τόσα μόρια απολυτήριο Λυκείου 17,6 ΕΔ εχω όλα τα διπλώματα αγγλικά και θα με φαει το βύσμα;
Ποσά μόρια έχεις ;
Άβαταρ μέλους
Iptamenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Iptamenos »

2860
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Μην ανησυχείς μέσα είσαι !
Άβαταρ μέλους
Iptamenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φιλε όλοι μιλάνε για αξιοκρατία εγω προσωπικά ξερω 2 άτομα που στη προκήρυξη του 2011 μπήκανε με πολύ λίγα μόρια και αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο σώμα για αυτο ειμαι αγχωμένος..
Στέλιος 1993

Δημοσίευση από Στέλιος 1993 »

Ρε παιδιά με τους πολυτεκνους τι ισχύει; Έχω 2 αδερφές από πρώτο γαμο του πατέρα μου. Η μία είναι 39 η άλλη 37 και έναν αδερφό από τον δεύτερο γάμο. Ξερει κανένας;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Iptamenos έγραψε: Φιλε όλοι μιλάνε για αξιοκρατία εγω προσωπικά ξερω 2 άτομα που στη προκήρυξη του 2011 μπήκανε με πολύ λίγα μόρια και αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο σώμα για αυτο ειμαι αγχωμένος..
Αν κ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα κ έτσι να είναι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.. αν κ σ λέω το θεωρώ σχεδόν αδύνατο... καλή σ επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Iptamenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φιλε το ξέρω ότι σου ακούγεται περίεργο αλλα δν εχω κάποιο λόγο να σου πω ψέμματα τουσ ξερω προσωπικά και τους δυο προσωπικά . Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν μπηκαν με κατω απο 2000 μόρια.. Και επισεις ακουσα οτι αυτη τη φόρα τα βύσματα θα μπουν ποιο εύκολα. Εγω τα περιμενο ολα γιατι ζούμε στην Ελλάδα. Μακαρι να ειμαι τυχερός και να ειμσι μεσα καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να μπουν αυτοί που πραγματικά το αξίζουν και πραγματικά το θέλουν!!
ΟΒΑ Rambo

Δημοσίευση από ΟΒΑ Rambo »

Η αξιοκρατεια εν μερη 400 με 500 ατομα θα κοπουν αυστηρα ο ιδιος αριθμος επιλαχωντων θα καλεστει μονο στα χαρτια χωρις να ενημερωθουν για να ενημεροθουν οι ενδιαφερομενοι μεχρι που να φτασει ο καταλογος στους υπογραμισμενους με stabilo οι οπιοι ειναι πιο πιθανο να παρει ο ΠΑΟΚ το champions league παρα να κοπουν αυτοι
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Dea pz έγραψε:
δημητρης98 έγραψε: https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-nea-prokiryxi-me-ova-emth-zita-i-poes/
Αυτά έπρεπε να ενταχθούν πριν... Πλέον είναι αργά. Η προκ τρέχει ταχύτητα

καρμπον δεν αλλαζουν τιποτα, και προκυρηξη να μην βγει για εποπ 10 χροναι να περασουν τα ιδια θα γραφουν οτι δεχονται εποπ

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Iptamenos έγραψε:Φιλε το ξέρω ότι σου ακούγεται περίεργο αλλα δν εχω κάποιο λόγο να σου πω ψέμματα τους ξερω προσωπικά και τους δυο προσωπικά. Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν μπηκαν με κατω απο 2000 μόρια. Και επισεις ακουσα οτι αυτη τη φόρα τα βύσματα θα μπουν ποιο εύκολα. Εγω τα περιμενο ολα γιατι ζούμε στην Ελλάδα. Μακαρι να ειμαι τυχερός και να ειμσι μεσα καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να μπουν αυτοί που πραγματικά το αξίζουν και πραγματικά το θέλουν!

και απο που το ακουσες;

ΟΒΑ Rambo

Dea pz έγραψε:
Iptamenos έγραψε: Φιλε όλοι μιλάνε για αξιοκρατία εγω προσωπικά ξερω 2 άτομα που στη προκήρυξη του 2011 μπήκανε με πολύ λίγα μόρια και αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο σώμα για αυτο ειμαι αγχωμένος..
Αν κ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα κ έτσι να είναι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.. αν κ σ λέω το θεωρώ σχεδόν αδύνατο... καλή σ επιτυχία
Τιποτα δεν ειναι αδυνατο στην Ελλαδα γινονται τα παντα

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Ξεχάστε τ βύσματα στην μοριοδότηση
ΟΒΑ Rambo

Iptamenos έγραψε:Φιλε το ξέρω ότι σου ακούγεται περίεργο αλλα δν εχω κάποιο λόγο να σου πω ψέμματα τουσ ξερω προσωπικά και τους δυο προσωπικά . Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν μπηκαν με κατω απο 2000 μόρια.. Και επισεις ακουσα οτι αυτη τη φόρα τα βύσματα θα μπουν ποιο εύκολα. Εγω τα περιμενο ολα γιατι ζούμε στην Ελλάδα. Μακαρι να ειμαι τυχερός και να ειμσι μεσα καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και εύχομαι να μπουν αυτοί που πραγματικά το αξίζουν και πραγματικά το θέλουν!!
Κι εγω αυτο ακουσα οτι ο διαγωνισμος παιζει και ο πιο φωτογραφικος που εχει γινει με εξαιρεσει τους διαγωνισμους στους ΕΠΟΠ

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Βυσμα μπηκε στη προκυρηξη απλα δε το καταλαβατε.Τα μορια που χαριζει πλεον σε ολους τους τριτεκνους τα δωσανε για να "μπουσταρουν" καποιους συγγενεις που προφανως θα εχουν οι βουλευτες και οι ανωτατοι αξιωματικοι! Το 200αρι ανασταινει και τον νεκρο!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Βρε παιδιά ακούτε τι λέτε θα κάνουν προκυρηξη και έκαναν την τριτεκνια για γιο η ανιψιά βουλευτών; Μα καλά στην αστυνομια θα τους έβαζαν; Χαχαχα σε κάνα δήμο να μην κάνουν τπτ Ναι απίστευτα πράγματα σκεφτεστε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες