Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Tomi

Δημοσίευση από Tomi »

Τοδιπλωμα για μηχανάκι Α1 πιάνει 300 μόρια ;
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Χωρις ΑΣΕΠ παιδια πολυ ασχημα τα πραγματα.Θα γινει οτι γινεται συνηθως.

Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος »

Εγώ βγάζω 3000+. Έκανα τα χαρτιά μου χθες, αλλά περιμένω για λιμενοφύλακες. Κάποιοι θα κοπούν, άλλοι ούτε καν θα έρθουν για υγειονομικές και αθλητικες εξετάσεις (ελπίζω να είμαι ανάμεσα τους) και ίσως άλλοι τα παρατήσουν μετά. Σε κάθε περίπτωση όλοι να κάνουν τα χαρτιά τους και καλή επιτυχία.
Παναγιώτης!

Δημοσίευση από Παναγιώτης! »

Λοιπόν ξαναπήρα τηλ το αρχηγείο το πρωί τώρα μόλις και ρώτησα για την τριτεκνια... μου είπαν ανεξάρτητου ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των άλλων 2 τέκνων πιάνεται Κ δε χρειάζεται να σπουδάζω εγώ που θα κάνω χρήση της τριτεκνιας... Μόνο να φένεται ότι είμαστε 3 παιδιά με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τιποτα αλλο...
Κώστας 97

Δημοσίευση από Κώστας 97 »

Καλημέρα μάγκες... Όσοι έχετε κάνει τα χαρτιά σας μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας και να μου απαντήσετε αν χρειάζεται να δείξουμε το πρωτότυπο του απολυτηρίου Λυκείου; Γιατί μόνο μια φωτοτυπία βρίσκω και όχι το πρωτότυπο (έχω φάει το κόσμο να βρω στο σπίτι) Επίσης χρειάζονται επικυρωμένα όλα τα χαρτιά ή πας απλά αντίγραφα... Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-nea-prokiryxi-me-ova-emth-zita-i-poes/
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

Νωρίς το θυμήθηκε...
ΟΒΑ Rambo

Δημοσίευση από ΟΒΑ Rambo »

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/news/ellada/story/186794/proslipsi-1-500-eidikon-froyron-stin-elas-deite-tis-proypotheseis
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Κώστας 97 έγραψε: Καλημέρα μάγκες... Όσοι έχετε κάνει τα χαρτιά σας μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας και να μου απαντήσετε αν χρειάζεται να δείξουμε το πρωτότυπο του απολυτηρίου Λυκείου; Γιατί μόνο μια φωτοτυπία βρίσκω και όχι το πρωτότυπο (έχω φάει το κόσμο να βρω στο σπίτι) Επίσης χρειάζονται επικυρωμένα όλα τα χαρτιά ή πας απλά αντίγραφα... Ευχαριστω
ΚΑλησπερα , επικύρωση δεν χρειάζονται παρά μόνο αν έχει πτυχίο ξένης γλώσσας τ οποίο θέλει επίσημη μετάφραση στα ελληνικά .. όσο γ το απολυτήριο άκουσα πως σε κάποιον ζήτησαν. Να δούνε κ το πρωτότυπο.. πάνε από το τμήμα να ρωτήσεις
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Για κάποιους τους οποίους δεν έχουν διαβάσει την προκ κ απλά λένε ράδιο αρβύλα.. μπορεί να μην είναι μέσο ΑΣΕΠ καθώς είναι προκ από το υπουργείο γ σώμα ασφαλείας. αλλα ο ΑΣΕΠ θα έχει τον ρόλο της διαφάνειας... δλδ υ χαρτιά π στέλνετε.. από τις διεύθυνσεις πάνε σ επιτροπή τ ΑΣΕΠ π εξασφαλίζει την διαφάνεια κ την σωστή μοριοδότηση.. δλδ μ Λίγα λόγια να μην μπορεί γνωστός γνωστού να βάλει μόρια... γ αυτό μην αναφέρεται ξέρουμε υ θα γίνει με τα βύσματα κτλπ.. όσοι νομίζετε πως θα βάλετε βύσμα για μόρια είστε 20 χρόνια πίσω
Άβαταρ μέλους
Iptamenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Iptamenos »

Αυτό όντως ισχύει θα μας φάνε τα βύσματα;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

δημητρης98 έγραψε: https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-nea-prokiryxi-me-ova-emth-zita-i-poes/
Αυτά έπρεπε να ενταχθούν πριν... πλέον είναι αργά .. η προκ τρέχει ταχύτητα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Iptamenos έγραψε: Αυτό όντως ισχύει θα μς φάνε τα βύσματα;
Ναι φίλε μόνο μ βύσμα θα μπεις αλλιώς ξεχνάτο
Άβαταρ μέλους
Iptamenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Iptamenos »

Μα ρε φίλε με τόσα μόρια απολυτήριο Λυκείου 17,6 ΕΔ εχω όλα τα διπλώματα αγγλικά και θα με φαει το βύσμα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης