Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Χωρις ΑΣΕΠ παιδια πολυ ασχημα τα πραγματα.Θα γινει οτι γινεται συνηθως.
Εγώ βγάζω 3000+. Έκανα τα χαρτιά μου χθες, αλλά περιμένω για λιμενοφύλακες. Κάποιοι θα κοπούν, άλλοι ούτε καν θα έρθουν για υγειονομικές και αθλητικες εξετάσεις (ελπίζω να είμαι ανάμεσα τους) και ίσως άλλοι τα παρατήσουν μετά. Σε κάθε περίπτωση όλοι να κάνουν τα χαρτιά τους και καλή επιτυχία.
Λοιπόν ξαναπήρα τηλ το αρχηγείο το πρωί τώρα μόλις και ρώτησα για την τριτεκνια... μου είπαν ανεξάρτητου ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης των άλλων 2 τέκνων πιάνεται Κ δε χρειάζεται να σπουδάζω εγώ που θα κάνω χρήση της τριτεκνιας... Μόνο να φένεται ότι είμαστε 3 παιδιά με το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τιποτα αλλο...
Καλημέρα μάγκες... Όσοι έχετε κάνει τα χαρτιά σας μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας και να μου απαντήσετε αν χρειάζεται να δείξουμε το πρωτότυπο του απολυτηρίου Λυκείου; Γιατί μόνο μια φωτοτυπία βρίσκω και όχι το πρωτότυπο (έχω φάει το κόσμο να βρω στο σπίτι) Επίσης χρειάζονται επικυρωμένα όλα τα χαρτιά ή πας απλά αντίγραφα... Ευχαριστω
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-nea-prokiryxi-me-ova-emth-zita-i-poes/
Νωρίς το θυμήθηκε...
https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/news/ellada/story/186794/proslipsi-1-500-eidikon-froyron-stin-elas-deite-tis-proypotheseis
ΚΑλησπερα , επικύρωση δεν χρειάζονται παρά μόνο αν έχει πτυχίο ξένης γλώσσας τ οποίο θέλει επίσημη μετάφραση στα ελληνικά .. όσο γ το απολυτήριο άκουσα πως σε κάποιον ζήτησαν. Να δούνε κ το πρωτότυπο.. πάνε από το τμήμα να ρωτήσειςΚώστας 97 έγραψε: Καλημέρα μάγκες... Όσοι έχετε κάνει τα χαρτιά σας μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας και να μου απαντήσετε αν χρειάζεται να δείξουμε το πρωτότυπο του απολυτηρίου Λυκείου; Γιατί μόνο μια φωτοτυπία βρίσκω και όχι το πρωτότυπο (έχω φάει το κόσμο να βρω στο σπίτι) Επίσης χρειάζονται επικυρωμένα όλα τα χαρτιά ή πας απλά αντίγραφα... Ευχαριστω
Για κάποιους τους οποίους δεν έχουν διαβάσει την προκ κ απλά λένε ράδιο αρβύλα.. μπορεί να μην είναι μέσο ΑΣΕΠ καθώς είναι προκ από το υπουργείο γ σώμα ασφαλείας. αλλα ο ΑΣΕΠ θα έχει τον ρόλο της διαφάνειας... δλδ υ χαρτιά π στέλνετε.. από τις διεύθυνσεις πάνε σ επιτροπή τ ΑΣΕΠ π εξασφαλίζει την διαφάνεια κ την σωστή μοριοδότηση.. δλδ μ Λίγα λόγια να μην μπορεί γνωστός γνωστού να βάλει μόρια... γ αυτό μην αναφέρεται ξέρουμε υ θα γίνει με τα βύσματα κτλπ.. όσοι νομίζετε πως θα βάλετε βύσμα για μόρια είστε 20 χρόνια πίσω
Αυτό όντως ισχύει θα μας φάνε τα βύσματα;
Αυτά έπρεπε να ενταχθούν πριν... πλέον είναι αργά .. η προκ τρέχει ταχύτηταδημητρης98 έγραψε: https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-nea-prokiryxi-me-ova-emth-zita-i-poes/
Ναι φίλε μόνο μ βύσμα θα μπεις αλλιώς ξεχνάτοIptamenos έγραψε: Αυτό όντως ισχύει θα μς φάνε τα βύσματα;
Μα ρε φίλε με τόσα μόρια απολυτήριο Λυκείου 17,6 ΕΔ εχω όλα τα διπλώματα αγγλικά και θα με φαει το βύσμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες