Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nickpap91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nickpap91 »

Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω
ΕΦ

Δημοσίευση από ΕΦ »

Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολυτέκνων αλλά 26 ετών μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Δελτας έγραψε:Καλά μάγκες βλέπω να κάνει αιτήση μέχρι και η Κούτση Μαρία..30-40 χιλιάδες αιτήσεις αυτόματος καθυστέρηση των αποτελεσμάτων.

Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...

Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..

δεν μπορούν να φύγουν αν δεν περάσουν 5 χρόνια αν φύγουν νωρίτερα θα πληρώσουν όλα τα λεφτά που θα έπαιρναν για τους επόμενους μήνες - χρόνια που έχουν μείνει μέχρι τη συμπλήρωση 5 χρόνων
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Η βάση θα προσαρμοστεί απο αυτους π έχουν πολλά μόρια... Για παράδειγμα πάνω από 2.800 πόσοι θα είναι;500-1000;
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Δεα347εδ έγραψε:Η βάση θα προσαρμοστεί απο αυτους π έχουν πολλά μόρια... Για παράδειγμα πάνω από 2.800 πόσοι θα είναι;500-1000; πρσωσοπικη μ άποψη η βαση θα είναι στα 2.200 με 2.400.
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Slade7 έγραψε:
Δελτας έγραψε:Καλά μάγκες βλέπω να κάνει αιτήση μέχρι και η Κούτση Μαρία..30-40 χιλιάδες αιτήσεις αυτόματος καθυστέρηση των αποτελεσμάτων.

Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...

Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..

δεν μπορούν να φύγουν αν δεν περάσουν 5 χρόνια αν φύγουν νωρίτερα θα πληρώσουν όλα τα λεφτά που θα έπαιρναν για τους επόμενους μήνες - χρόνια που έχουν μείνει μέχρι τη συμπλήρωση 5 χρόνων

Κάτσε λίγο βρε μεγάλε, την πρώτη μέρα που θα μπεις, αν θέλεις να παραιτηθείς, θα πληρώσεις 35-40 χιλιάρικα; Τι λες;

Nick_Charit
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nick_Charit »

Ρε παιδια εγω εχω μια αλλη απορια που μπορει να εινιαι και βλακεια, ΑΝ με το καλο μπουμε εκεινοι που ειμαστε απο αλλα μερη της Ελλαδος και οχι απο Αθηνα, Πως γινεται η μεταβαση σε καποια περιοχη της Αθηνας που ενδεχωμενος να ζητηθει εν ωρα υπηρεσιας μη γνωριζοντας τιποτα απο Αθηνα η παντα θα ειναι καποιος που γνωριζει υποχρεωτικα
Pan

Δημοσίευση από Pan »

Υπάρχουν και τα make up. μην κάνετε αφαιρεσεις ετσι απλα
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Αν φύγει κάποιος απλά δεν μπορεί να πάρει μέρος σε άλλη προκήρυξη που σχετίζεται στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη.. Μην λέτε ότι θέλουμε.. Το θέμα είναι ότι οι θέσεις είναι στην Αθήνα και όχι σε όλη την Ελλάδα οπότε κάποιοι είναι καλό να σκεφτούν πολύ καλά πριν κάνουν τα χαρτιά τους και κυριότερα τα χαρτιά τής προσλήψης..
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Terminator έγραψε: Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι δεν έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα, για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλίας, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτίκατάθεσης, απιστίας περί την υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, ανθρωποκτονίας εκτός της προερχόμενης από αμέλεια, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας, επαιτείας, αλητείας, δωροδοκίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας, ε άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.
αρα εμενα που εχο μια δικη για πλιμελημα δεν εχω θεμα ;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Nickpap91 έγραψε: Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω
Σε ρώτησα για να μην μπεις στην διαδικασία να σβήσεις το Τάτου... κάνε τ χαρτιά και αν είσαι επιτυχον το σβήνεις...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

ΕΦ έγραψε: Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολυτέκνων αλλά 26 ετών μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Μόνο μέχρι 25 .. εκτός κ αν σπουδάζεις σε κρατικό ίδρυμα έως 30
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Nick_Charit έγραψε: Ρε παιδια εγω εχω μια αλλη απορια που μπορει να εινιαι και βλακεια, ΑΝ με το καλο μπουμε εκεινοι που ειμαστε απο αλλα μερη της Ελλαδος και οχι απο Αθηνα, Πως γινεται η μεταβαση σε καποια περιοχη της Αθηνας που ενδεχωμενος να ζητηθει εν ωρα υπηρεσιας μη γνωριζοντας τιποτα απο Αθηνα η παντα θα ειναι καποιος που γνωριζει υποχρεωτικα
Αδερφέ παίρνεις φύλλο πορείας και με τ κλ πήγαινες.. ξέρεις δεν ξέρεις την Αθήνα..
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Nickpap91 έγραψε: Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω
Στο λέω για να μην σβήσεις άδικα το τατουάζ σ.. κάνε τ χαρτιά κ μετά βλέπεις κ κανεια
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Οχο jac λαρισα φιλε
Ο. Π. Κ. Ε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση