Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω
Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολυτέκνων αλλά 26 ετών μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
δεν μπορούν να φύγουν αν δεν περάσουν 5 χρόνια αν φύγουν νωρίτερα θα πληρώσουν όλα τα λεφτά που θα έπαιρναν για τους επόμενους μήνες - χρόνια που έχουν μείνει μέχρι τη συμπλήρωση 5 χρόνωνΔελτας έγραψε:Καλά μάγκες βλέπω να κάνει αιτήση μέχρι και η Κούτση Μαρία..30-40 χιλιάδες αιτήσεις αυτόματος καθυστέρηση των αποτελεσμάτων.
Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...
Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..
Η βάση θα προσαρμοστεί απο αυτους π έχουν πολλά μόρια... Για παράδειγμα πάνω από 2.800 πόσοι θα είναι;500-1000;
Δεα347εδ έγραψε:Η βάση θα προσαρμοστεί απο αυτους π έχουν πολλά μόρια... Για παράδειγμα πάνω από 2.800 πόσοι θα είναι;500-1000; πρσωσοπικη μ άποψη η βαση θα είναι στα 2.200 με 2.400.
Slade7 έγραψε:δεν μπορούν να φύγουν αν δεν περάσουν 5 χρόνια αν φύγουν νωρίτερα θα πληρώσουν όλα τα λεφτά που θα έπαιρναν για τους επόμενους μήνες - χρόνια που έχουν μείνει μέχρι τη συμπλήρωση 5 χρόνωνΔελτας έγραψε:Καλά μάγκες βλέπω να κάνει αιτήση μέχρι και η Κούτση Μαρία..30-40 χιλιάδες αιτήσεις αυτόματος καθυστέρηση των αποτελεσμάτων.
Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...
Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..
Κάτσε λίγο βρε μεγάλε, την πρώτη μέρα που θα μπεις, αν θέλεις να παραιτηθείς, θα πληρώσεις 35-40 χιλιάρικα; Τι λες;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Ρε παιδια εγω εχω μια αλλη απορια που μπορει να εινιαι και βλακεια, ΑΝ με το καλο μπουμε εκεινοι που ειμαστε απο αλλα μερη της Ελλαδος και οχι απο Αθηνα, Πως γινεται η μεταβαση σε καποια περιοχη της Αθηνας που ενδεχωμενος να ζητηθει εν ωρα υπηρεσιας μη γνωριζοντας τιποτα απο Αθηνα η παντα θα ειναι καποιος που γνωριζει υποχρεωτικα
Υπάρχουν και τα make up. μην κάνετε αφαιρεσεις ετσι απλα
Αν φύγει κάποιος απλά δεν μπορεί να πάρει μέρος σε άλλη προκήρυξη που σχετίζεται στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη.. Μην λέτε ότι θέλουμε.. Το θέμα είναι ότι οι θέσεις είναι στην Αθήνα και όχι σε όλη την Ελλάδα οπότε κάποιοι είναι καλό να σκεφτούν πολύ καλά πριν κάνουν τα χαρτιά τους και κυριότερα τα χαρτιά τής προσλήψης..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
αρα εμενα που εχο μια δικη για πλιμελημα δεν εχω θεμα ;Terminator έγραψε: Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι δεν έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα, για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλίας, πλαστογραφίας, ψευδορκίας, ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτίκατάθεσης, απιστίας περί την υπηρεσία, παράβασης καθήκοντος, ανθρωποκτονίας εκτός της προερχόμενης από αμέλεια, κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας, επαιτείας, αλητείας, δωροδοκίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας, ε άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.
Σε ρώτησα για να μην μπεις στην διαδικασία να σβήσεις το Τάτου... κάνε τ χαρτιά και αν είσαι επιτυχον το σβήνεις...Nickpap91 έγραψε: Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω
Μόνο μέχρι 25 .. εκτός κ αν σπουδάζεις σε κρατικό ίδρυμα έως 30ΕΦ έγραψε: Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολυτέκνων αλλά 26 ετών μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Αδερφέ παίρνεις φύλλο πορείας και με τ κλ πήγαινες.. ξέρεις δεν ξέρεις την Αθήνα..Nick_Charit έγραψε: Ρε παιδια εγω εχω μια αλλη απορια που μπορει να εινιαι και βλακεια, ΑΝ με το καλο μπουμε εκεινοι που ειμαστε απο αλλα μερη της Ελλαδος και οχι απο Αθηνα, Πως γινεται η μεταβαση σε καποια περιοχη της Αθηνας που ενδεχωμενος να ζητηθει εν ωρα υπηρεσιας μη γνωριζοντας τιποτα απο Αθηνα η παντα θα ειναι καποιος που γνωριζει υποχρεωτικα
Στο λέω για να μην σβήσεις άδικα το τατουάζ σ.. κάνε τ χαρτιά κ μετά βλέπεις κ κανειαNickpap91 έγραψε: Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες