Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Αν δεν βγει πάμε Κ εμείς στο Στε που ήμαστε έως 28 να δικαιωθούμε !!! Ο ξάδερφος μ είναι μεγάλο δικηγόρος στην Αθήνα θα μας αναλάβει δωρεάν
Έχω απαντήσει πιο πριν. Αν πάψουν να γράφουν ότι να ναι, θα μπορέσετε να διευκολυνθείτε όλοι. Σε μας λοιπόν ξανά λέω έχουν δεσμευτεί 1500 άτομα. Αυτό και τέλος. Ούτε 100, ούτε 500.1500 έκλεισε το ζήτημα.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Το θεμα ειναι ρε Strike θα ειναι για 1500 ή για 500;
Εγω προτεινω σε ολους να μην ξαναμπειτε στο φορουμ! Θα ηρεμησει το κεφαλι σας πραγματικα. Εγω προσωπικα δεν καθομαι να ξαναδιαβασω τιποτα εδω μεσα. Μονο παραπληροφορηση και ολο αρνητισμος. Σαν να το κανω εικονα, θα εχει βγει η προκηρυξη και θα υπαρχουν ατομα που θα λενε για τα αθληματα ποσο δυσκολα ειναι κλπ. Καλη συνεχεια μαγκες!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
wolver έγραψε:Χαχα! Σωστος ο strike! Και πετρο ναι ξερω τι ειναι το ΣΤΕ αλλα για πες μας ποσα χρονια κανει για να βγει μια αποφαση; Δεν θα ακυρωσουν την προκηρυξη επειδη κλαιγονται καποιοι με πτυχια, γιατι το προβλημα τους δεν ηταν μονο η πολυτεκνεια αλλα και τα μορια των ΔΕΑ. Οταν μπηκαν στις σχολες τους αυτοι η αστυνομια ειχε 12.000 βαση! Αλλα βεβαια τωρα ειδανε τα δυσκολα και αρχισανε την κλαψα! Περαστικα τους!
Όσα χρόνια και να κάνει... Εάν έχουνε πάτημα πάνω σε αυτό και όντως υσχιει κάτι με πολυτεκνιες, τριτεκνιες, ΔΕΑ, εύζωνες κλπ πολύ απλά θα την πάρουνε πίσω γιατί με βάση αυτά αλλάζουνε όλες οι προκυρηξεις μετά...
Στο έγγραφο προς το τυπογραφείο λέει πάνω απόφαση.. δλδ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τ πάντα εκεί και τ άτομα ; Απλά Για δημοσίευση δεν πάει ; Ας μας πει ποιος ξέρει τ διαδικασία
Πέτρο τι ηλικία έχεις ;
-
- Λοχαγός
Dea pz έγραψε:Πέτρο τι ηλικία έχεις ;
Έχει σημασία; 29 ειμαι
Αφήστε τους τσακωμούς και τις βλακείες και ας πούμε κάτι πιο ουσιώδης! Τι μόρια έχετε; Με 2340 έχω ελπίδες; Πήγα για τρέξιμο και έπαθα δύο κράμπες! Πάντως το 11 είχα 2140 και δεν πέρασα!
To ουσιώδες είναι πόσα μόρια έχεις εσύ ας πούμε κ το αν έπαθες κράμπες?Lion έγραψε: Αφήστε τους τσακωμούς και τις βλακείες και ας πούμε κάτι πιο ουσιώδης! Τι μόρια έχετε; Με 2340 έχω ελπίδες; Πήγα για τρέξιμο και έπαθα δύο κράμπες! Πάντως το 11 είχα 2140 και δεν πέρασα!
-
- Λοχαγός
Δεν τσακώνεται κανένας με κανέναν... Λέμε μια γνώμη και μια άποψη αλλά και πράγματα που βλέπουμε... Τώρα αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό...
http://policenet.gr/article/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD
Ακόμα συνεχίζετε να στέλνετε επιστολές;
-
- Λοχαγός
glock έγραψε:Ακόμα συνεχίζετε να στέλνετε επιστολές;
Το ότι τα δημοσιευουνε οπότε θέλουνε σε πέρασε από το μυαλό;
Παρακάτω γράφω τα χαρτιά που πρέπει να συγκεντρώσουμε εμείς οι υποψήφιοι και θέλω να με πει κάποιος που ξέρει αν είναι σωστά αυτά που γράφω και αν όχι. Θέλω λίγη βοήθεια παιδιά γιατί σκοπεύω να αρχίσω από τώρα να μαζεύω τα χαρτιά να τα έχω έτοιμα, δεν έχω γράψει τα επιπρόσθετα προσόντα που είναι για τον αν έχω υπηρετήσει σε ειδ. Δυνάμεις και για τα πτυχία αγγλικών γιατί δεν έχω κάτι από αυτά μόνο απολυτήριο λυκείου και δίπλωμα οδήγησης β κατηγορίας. Αν είναι σωστά τα παρακάτω η αν θέλει και άλλα παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει σε μήνυμα.
Αίτηση συμμετοχής με φωτογραφία
Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, απολυτήριο λυκείου
Υπεύθυνη δήλωση ότι συγκεντρώνω τα προσόντα που αναφέρει η προκήρυξη ότι έχω εκπληρώσει την θητεία μου
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου που χορηγείτε από τα ΚΕΠ
Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω παραπεμφθεί σε ποινική δίκη
Φωτοαντίγραφο δίπλωμα οδήγησης
Απολυτήριο στρατού
Είναι σωστά αυτά εδώ η θέλει και άλλα;
Αίτηση συμμετοχής με φωτογραφία
Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, απολυτήριο λυκείου
Υπεύθυνη δήλωση ότι συγκεντρώνω τα προσόντα που αναφέρει η προκήρυξη ότι έχω εκπληρώσει την θητεία μου
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου που χορηγείτε από τα ΚΕΠ
Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω παραπεμφθεί σε ποινική δίκη
Φωτοαντίγραφο δίπλωμα οδήγησης
Απολυτήριο στρατού
Είναι σωστά αυτά εδώ η θέλει και άλλα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Γιατί λέει δεν παίρνουν οι Αερομεταφερόμενοι μόρια στην προκυρηξη ειδικών φρουρών. Για το όριο ηλικίας να το σεβαστώ αλλά τα υπόλοιπα είναι απλά για γέλια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες