Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Αν δεν βγει πάμε Κ εμείς στο Στε που ήμαστε έως 28 να δικαιωθούμε !!! Ο ξάδερφος μ είναι μεγάλο δικηγόρος στην Αθήνα θα μας αναλάβει δωρεάν
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Το θεμα ειναι ρε Strike θα ειναι για 1500 ή για 500;
Έχω απαντήσει πιο πριν. Αν πάψουν να γράφουν ότι να ναι, θα μπορέσετε να διευκολυνθείτε όλοι. Σε μας λοιπόν ξανά λέω έχουν δεσμευτεί 1500 άτομα. Αυτό και τέλος. Ούτε 100, ούτε 500.1500 έκλεισε το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγω προτεινω σε ολους να μην ξαναμπειτε στο φορουμ! Θα ηρεμησει το κεφαλι σας πραγματικα. Εγω προσωπικα δεν καθομαι να ξαναδιαβασω τιποτα εδω μεσα. Μονο παραπληροφορηση και ολο αρνητισμος. Σαν να το κανω εικονα, θα εχει βγει η προκηρυξη και θα υπαρχουν ατομα που θα λενε για τα αθληματα ποσο δυσκολα ειναι κλπ. Καλη συνεχεια μαγκες!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

wolver έγραψε:Χαχα! Σωστος ο strike! Και πετρο ναι ξερω τι ειναι το ΣΤΕ αλλα για πες μας ποσα χρονια κανει για να βγει μια αποφαση; Δεν θα ακυρωσουν την προκηρυξη επειδη κλαιγονται καποιοι με πτυχια, γιατι το προβλημα τους δεν ηταν μονο η πολυτεκνεια αλλα και τα μορια των ΔΕΑ. Οταν μπηκαν στις σχολες τους αυτοι η αστυνομια ειχε 12.000 βαση! Αλλα βεβαια τωρα ειδανε τα δυσκολα και αρχισανε την κλαψα! Περαστικα τους!

Όσα χρόνια και να κάνει... Εάν έχουνε πάτημα πάνω σε αυτό και όντως υσχιει κάτι με πολυτεκνιες, τριτεκνιες, ΔΕΑ, εύζωνες κλπ πολύ απλά θα την πάρουνε πίσω γιατί με βάση αυτά αλλάζουνε όλες οι προκυρηξεις μετά...

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Στο έγγραφο προς το τυπογραφείο λέει πάνω απόφαση.. δλδ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τ πάντα εκεί και τ άτομα ; Απλά Για δημοσίευση δεν πάει ; Ας μας πει ποιος ξέρει τ διαδικασία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Πέτρο τι ηλικία έχεις ;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Dea pz έγραψε:Πέτρο τι ηλικία έχεις ;

Έχει σημασία; 29 ειμαι

Lion

Δημοσίευση από Lion »

Αφήστε τους τσακωμούς και τις βλακείες και ας πούμε κάτι πιο ουσιώδης! Τι μόρια έχετε; Με 2340 έχω ελπίδες; Πήγα για τρέξιμο και έπαθα δύο κράμπες! Πάντως το 11 είχα 2140 και δεν πέρασα!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Lion έγραψε: Αφήστε τους τσακωμούς και τις βλακείες και ας πούμε κάτι πιο ουσιώδης! Τι μόρια έχετε; Με 2340 έχω ελπίδες; Πήγα για τρέξιμο και έπαθα δύο κράμπες! Πάντως το 11 είχα 2140 και δεν πέρασα!
To ουσιώδες είναι πόσα μόρια έχεις εσύ ας πούμε κ το αν έπαθες κράμπες?
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Δεν τσακώνεται κανένας με κανέναν... Λέμε μια γνώμη και μια άποψη αλλά και πράγματα που βλέπουμε... Τώρα αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

http://policenet.gr/article/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Ακόμα συνεχίζετε να στέλνετε επιστολές;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

glock έγραψε:Ακόμα συνεχίζετε να στέλνετε επιστολές;

Το ότι τα δημοσιευουνε οπότε θέλουνε σε πέρασε από το μυαλό;

Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Παρακάτω γράφω τα χαρτιά που πρέπει να συγκεντρώσουμε εμείς οι υποψήφιοι και θέλω να με πει κάποιος που ξέρει αν είναι σωστά αυτά που γράφω και αν όχι. Θέλω λίγη βοήθεια παιδιά γιατί σκοπεύω να αρχίσω από τώρα να μαζεύω τα χαρτιά να τα έχω έτοιμα, δεν έχω γράψει τα επιπρόσθετα προσόντα που είναι για τον αν έχω υπηρετήσει σε ειδ. Δυνάμεις και για τα πτυχία αγγλικών γιατί δεν έχω κάτι από αυτά μόνο απολυτήριο λυκείου και δίπλωμα οδήγησης β κατηγορίας. Αν είναι σωστά τα παρακάτω η αν θέλει και άλλα παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει σε μήνυμα.

Αίτηση συμμετοχής με φωτογραφία

Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών, απολυτήριο λυκείου

Υπεύθυνη δήλωση ότι συγκεντρώνω τα προσόντα που αναφέρει η προκήρυξη ότι έχω εκπληρώσει την θητεία μου

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου που χορηγείτε από τα ΚΕΠ

Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω παραπεμφθεί σε ποινική δίκη

Φωτοαντίγραφο δίπλωμα οδήγησης

Απολυτήριο στρατού

Είναι σωστά αυτά εδώ η θέλει και άλλα;

Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Γιατί λέει δεν παίρνουν οι Αερομεταφερόμενοι μόρια στην προκυρηξη ειδικών φρουρών. Για το όριο ηλικίας να το σεβαστώ αλλά τα υπόλοιπα είναι απλά για γέλια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης