Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλησπέρα παιδιά θα είναι μέσο ΑΣΕΠ η την αναλαμβάνει η αστυνομία;
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

DOKIMOS 334 έγραψε:Δικαιολογητικα: θελει φωτο (οσες ζηταει), θελει τυπου Α που το αιτησε και βγαινει σε 2-3 μερες αναλογα την δουλεια στο κεπ κ στη στρατολογια(εμενα σε μια μερα ειχε βγει λογω αδρανειας), οικογενειακη κατασταση(για 3τεκνους και αναλογη για πολυτεκνους) , απολυτηριο, αστ. ταυτοτητα, διπλωματα, γλωσσες[Αυτα τα 5 τελευταια φωτοτυπιες οχι τα πρωτοτυπα]. Δεν ειμαι ομως σιγουρος ποια θελουν υπογραφες απο α. τ ή κεπ αυτο θα το μαθουμε λογικα στο α. τ. Τωρα για οποιοδηποτε αλλο χαρτι δεν γνωριζω πολλα αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ.
για τις υπευθυνες δηλωσεις ξέρεις κάτι; στο α. τ τις κανουμε?
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Strike13 έγραψε:
Guppie έγραψε: Για πες ρε strike με τα αθλήματα τι παίζει με δεικτη μαζας για πες μας 2 πραγματακια
Σε μας ΔΜΣ ήταν αυστηρότατοι. Φουσκωτοί φεύγαν ο ένας μετά τον άλλον (στο δικό μου γκρουπ τουλάχιστον). Για τα αθλήματα δεν έχετε καταλάβει κάτι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Π. Χ πάλι στο δικό μου γκρουπ έγιναν όλα με βροχή. Επίσης το θέμα ψυχολογίας; Περνάει όλη η ζωή σας μέσα από τα μάτια σας. Τεσπα οι περισσότεροι αποτύγχαναν στα 1000μ και στο μήκος.
ξ και τους πέρναγα ας αποτυνχαναν?
Μπάμπης

Δημοσίευση από Μπάμπης »

Αυτό ήθελα να πάρει κάποιος να μάθουμε ωραιος και ας με κράζεις να μου φύγει το άσος θέλω
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ναι Γιωργο μεσω ΑΣΕΠ ειναι.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Πηρα τηλέφωνο στ γραφείο τύπου μου δώσανε το τηλέφωνο διεύθυνσης σπουδών και θα πάρω αύριο... Δν νομίζω να μου πουν... Petro gnou που είσαι φίλε μου;
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Guppie έγραψε:
Strike13 έγραψε:
Guppie έγραψε: Για πες ρε strike με τα αθλήματα τι παίζει με δεικτη μαζας για πες μας 2 πραγματακια
Σε μας ΔΜΣ ήταν αυστηρότατοι. Φουσκωτοί φεύγαν ο ένας μετά τον άλλον (στο δικό μου γκρουπ τουλάχιστον). Για τα αθλήματα δεν έχετε καταλάβει κάτι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Π. Χ πάλι στο δικό μου γκρουπ έγιναν όλα με βροχή. Επίσης το θέμα ψυχολογίας; Περνάει όλη η ζωή σας μέσα από τα μάτια σας. Τεσπα οι περισσότεροι αποτύγχαναν στα 1000μ και στο μήκος.
ξ και τους πέρναγα ας αποτυνχαναν;
Που γράφω ότι τους περνάγανε?
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Slade7 έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ Ν έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, ΕΦ κ εγώ από το 2011. Θαυμαζω το πάθος σας για το σώμα και καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα ότι κάποιοι εδώ μέσα πραγματικά το αγαπάτε πολύ κ για μερικούς ίσως να είναι κ όνειρο ζωής. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την δίκη σας προκυρηξη του τύπου ποτέ θα βγει, τι μόρια δίνουν Κτλπ αλλά μπορώ να σας πληροφορήσω για ορισμένα πράγματα που μένουν ίδια από την δίκη μας προκυρηξη του 2011. Καταρχας όσοι από εμάς είχανε κάνει τότε στην β κατηγορία με πτυχίο την πατήσανε διότι οι βάσεις είναι παρά πολύ υψηλές τα άτομα που μπαίνουμε ελάχιστα αλλά κ το σημαντικότερο είναι ότι δεν κόβονται στα αθλήματα όπως της Α κατηγορίας για να μπουνε επιλαχόντες και ο λόγος είναι ότι τα πιο πολλά παιδιά που κάνουν στην β είναι παιδιά επαρχίας όπου εκεί υπάρχουνε κ αρκετά ΕΠΑΛ οι οποίοι είναι πιο σκληραγωγημένοι με αγροτικές εργασίες και δουλειές της επαρχίας σε αντίθεση με εμάς τους Αθηναίους από τα ΓΕΛ που είχαμε ξεχάσει τι θα πει αθλητισμός. Οσοι είναι συναδέλφοι από την σειρά μου ξέρουν τι εννοώ. Δηλαδη καλύτερα αξίζει για κάποιον να κάνει τα χαρτιά με απολυτήριο και ας είναι μικρότερο παρά με το πτυχίο διότι οι ελπίδες εκεί είναι ελάχιστες. Τελος θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σαν ΕΦ δεν μπορείτε να πάτε σε ότι ομάδες νομίζετε (άμεση δράση, οπκε, εκαμ, ΥΑΤ, Υ. ΜΕ. Τ, ασφάλεια, Κτλπ) μπαίνουν μόνο αστυφύλακες και πάνω. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά κ σύντομα κοντά μας

Οπκε πανε και ασφάλεια Υποδιεύθυνση και γενικά άμα έχεις βύσμα πας παντού

Δεν πάνε οπκε; Δεν πάνε εκαμ; Και είσαι φρουρος του 11; Ότι πεις...
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Guppie έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:; Μεγαλη προσοχη στα χαρτια που θα καταθεσει ο αστυνομος του α. Τ
και μένα με αγχώνει Αυτό παρα πολυ. Να γίνει βλακεία να μην σου πιαστούν μόρια και να φταίει άλλος. Δηλαδή τι πρέπει να προσέξουμε;
Δεν καταθέτει ο αστυνομικός χαρτιά... Εσύ καταθέτεις χαρτιά στον αστυνομικό. Ο αστυνομικός παίρνει τα απαιτούμενα έγγραφα σου, δημιουργεί το φάκελλο σου και σου δίνει αριθμό πρωτοκόλλου. Μην γράφετε αρλουμπες και μπερδεύετε κόσμο.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ναι Strike οτι πεις, λεω αρλουμπες. Εικόνα
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Dea350 »

Ευχαριστω πολύ που μου το λες αυτό γιατί μεσον εγω δεν παιζει
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Μερικοι δινεται εδω πληροφοριες λεγοντας οτι ειστε αστυνομικοι, οι οποιες ειναι λαθος!Ειδικος φρουρος που μπηκε με την προκυρηξη του 2010 υπηρετει αυτη τη στιγμη στα Επισημα, επισης αλλοι ειναι στα οπκε και ενας αλλος μπηκε στο τελευταιο σχολειο της Εκαμ!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σε λιγο θα μπει και ο Μητσοτακης εδω στο φορουμ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ερώτηση : αυτό το έγγραφο λέει πως. Πάει στο τυπογραφείο σωστά ; Δλδ για τυπωση στο φεκ.. δεν θα έπρεπε να λέει μέσα αν ήταν κ καλά στο τελικό σημείο και τον αριθμό αλλά κ ημερομηνίες ; Μήπως είναι κανα ψεύτικο ρε παιδιά ;
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Αριθμός και ημερομηνίες αναφέρονται στην προκυρηξη που ακολουθεί μετά το ΦΕΚ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες