Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπέρα παιδιά θα είναι μέσο ΑΣΕΠ η την αναλαμβάνει η αστυνομία;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
για τις υπευθυνες δηλωσεις ξέρεις κάτι; στο α. τ τις κανουμε?DOKIMOS 334 έγραψε:Δικαιολογητικα: θελει φωτο (οσες ζηταει), θελει τυπου Α που το αιτησε και βγαινει σε 2-3 μερες αναλογα την δουλεια στο κεπ κ στη στρατολογια(εμενα σε μια μερα ειχε βγει λογω αδρανειας), οικογενειακη κατασταση(για 3τεκνους και αναλογη για πολυτεκνους) , απολυτηριο, αστ. ταυτοτητα, διπλωματα, γλωσσες[Αυτα τα 5 τελευταια φωτοτυπιες οχι τα πρωτοτυπα]. Δεν ειμαι ομως σιγουρος ποια θελουν υπογραφες απο α. τ ή κεπ αυτο θα το μαθουμε λογικα στο α. τ. Τωρα για οποιοδηποτε αλλο χαρτι δεν γνωριζω πολλα αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
ξ και τους πέρναγα ας αποτυνχαναν?Strike13 έγραψε:Σε μας ΔΜΣ ήταν αυστηρότατοι. Φουσκωτοί φεύγαν ο ένας μετά τον άλλον (στο δικό μου γκρουπ τουλάχιστον). Για τα αθλήματα δεν έχετε καταλάβει κάτι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Π. Χ πάλι στο δικό μου γκρουπ έγιναν όλα με βροχή. Επίσης το θέμα ψυχολογίας; Περνάει όλη η ζωή σας μέσα από τα μάτια σας. Τεσπα οι περισσότεροι αποτύγχαναν στα 1000μ και στο μήκος.Guppie έγραψε: Για πες ρε strike με τα αθλήματα τι παίζει με δεικτη μαζας για πες μας 2 πραγματακια
Αυτό ήθελα να πάρει κάποιος να μάθουμε ωραιος και ας με κράζεις να μου φύγει το άσος θέλω
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ναι Γιωργο μεσω ΑΣΕΠ ειναι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Πηρα τηλέφωνο στ γραφείο τύπου μου δώσανε το τηλέφωνο διεύθυνσης σπουδών και θα πάρω αύριο... Δν νομίζω να μου πουν... Petro gnou που είσαι φίλε μου;
Που γράφω ότι τους περνάγανε?Guppie έγραψε:ξ και τους πέρναγα ας αποτυνχαναν;Strike13 έγραψε:Σε μας ΔΜΣ ήταν αυστηρότατοι. Φουσκωτοί φεύγαν ο ένας μετά τον άλλον (στο δικό μου γκρουπ τουλάχιστον). Για τα αθλήματα δεν έχετε καταλάβει κάτι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Π. Χ πάλι στο δικό μου γκρουπ έγιναν όλα με βροχή. Επίσης το θέμα ψυχολογίας; Περνάει όλη η ζωή σας μέσα από τα μάτια σας. Τεσπα οι περισσότεροι αποτύγχαναν στα 1000μ και στο μήκος.Guppie έγραψε: Για πες ρε strike με τα αθλήματα τι παίζει με δεικτη μαζας για πες μας 2 πραγματακια
Δεν πάνε οπκε; Δεν πάνε εκαμ; Και είσαι φρουρος του 11; Ότι πεις...Slade7 έγραψε:ΑΝΤΩΝΗΣ Ν έγραψε:Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ, ΕΦ κ εγώ από το 2011. Θαυμαζω το πάθος σας για το σώμα και καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα ότι κάποιοι εδώ μέσα πραγματικά το αγαπάτε πολύ κ για μερικούς ίσως να είναι κ όνειρο ζωής. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την δίκη σας προκυρηξη του τύπου ποτέ θα βγει, τι μόρια δίνουν Κτλπ αλλά μπορώ να σας πληροφορήσω για ορισμένα πράγματα που μένουν ίδια από την δίκη μας προκυρηξη του 2011. Καταρχας όσοι από εμάς είχανε κάνει τότε στην β κατηγορία με πτυχίο την πατήσανε διότι οι βάσεις είναι παρά πολύ υψηλές τα άτομα που μπαίνουμε ελάχιστα αλλά κ το σημαντικότερο είναι ότι δεν κόβονται στα αθλήματα όπως της Α κατηγορίας για να μπουνε επιλαχόντες και ο λόγος είναι ότι τα πιο πολλά παιδιά που κάνουν στην β είναι παιδιά επαρχίας όπου εκεί υπάρχουνε κ αρκετά ΕΠΑΛ οι οποίοι είναι πιο σκληραγωγημένοι με αγροτικές εργασίες και δουλειές της επαρχίας σε αντίθεση με εμάς τους Αθηναίους από τα ΓΕΛ που είχαμε ξεχάσει τι θα πει αθλητισμός. Οσοι είναι συναδέλφοι από την σειρά μου ξέρουν τι εννοώ. Δηλαδη καλύτερα αξίζει για κάποιον να κάνει τα χαρτιά με απολυτήριο και ας είναι μικρότερο παρά με το πτυχίο διότι οι ελπίδες εκεί είναι ελάχιστες. Τελος θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σαν ΕΦ δεν μπορείτε να πάτε σε ότι ομάδες νομίζετε (άμεση δράση, οπκε, εκαμ, ΥΑΤ, Υ. ΜΕ. Τ, ασφάλεια, Κτλπ) μπαίνουν μόνο αστυφύλακες και πάνω. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά κ σύντομα κοντά μας
Οπκε πανε και ασφάλεια Υποδιεύθυνση και γενικά άμα έχεις βύσμα πας παντού
Δεν καταθέτει ο αστυνομικός χαρτιά... Εσύ καταθέτεις χαρτιά στον αστυνομικό. Ο αστυνομικός παίρνει τα απαιτούμενα έγγραφα σου, δημιουργεί το φάκελλο σου και σου δίνει αριθμό πρωτοκόλλου. Μην γράφετε αρλουμπες και μπερδεύετε κόσμο.Guppie έγραψε:και μένα με αγχώνει Αυτό παρα πολυ. Να γίνει βλακεία να μην σου πιαστούν μόρια και να φταίει άλλος. Δηλαδή τι πρέπει να προσέξουμε;Lefteris 2αμαλ έγραψε:; Μεγαλη προσοχη στα χαρτια που θα καταθεσει ο αστυνομος του α. Τ
-
- Αντιστράτηγος
Ναι Strike οτι πεις, λεω αρλουμπες. 

Ευχαριστω πολύ που μου το λες αυτό γιατί μεσον εγω δεν παιζει
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μερικοι δινεται εδω πληροφοριες λεγοντας οτι ειστε αστυνομικοι, οι οποιες ειναι λαθος!Ειδικος φρουρος που μπηκε με την προκυρηξη του 2010 υπηρετει αυτη τη στιγμη στα Επισημα, επισης αλλοι ειναι στα οπκε και ενας αλλος μπηκε στο τελευταιο σχολειο της Εκαμ!
-
- Αντιστράτηγος
Σε λιγο θα μπει και ο Μητσοτακης εδω στο φορουμ 

Ερώτηση : αυτό το έγγραφο λέει πως. Πάει στο τυπογραφείο σωστά ; Δλδ για τυπωση στο φεκ.. δεν θα έπρεπε να λέει μέσα αν ήταν κ καλά στο τελικό σημείο και τον αριθμό αλλά κ ημερομηνίες ; Μήπως είναι κανα ψεύτικο ρε παιδιά ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Αριθμός και ημερομηνίες αναφέρονται στην προκυρηξη που ακολουθεί μετά το ΦΕΚ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες