Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από vardtrooper »

Και επισης να ξερεις οι ΕΣΣΟ εχουν μειωθει απο 6 σε 4 και ειναι Αυγουστος και μετα Νοεμβριος!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

vardtrooper κανενας μας δεν το παιζει γνωστο-μαντης οπως λες. Ολοι βασιζομαστε σε αυτα που ακουμε. Οταν καθε μερα ακουμε αμεσες προσληψεις 1500 αστυνομικων. Διαβαζουμε αρθρα που λενε το ιδιο πραγμα ειναι πολυ λογικο να απαντησουμε τα ιδια. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος σε αυτο το νημα που θελει να αποθαρρυνει καποιον Πιστεψε με θα το ειχες καταλαβει εαν υπηρχε καποιος. Ολοι εχουμε την ιδια κ@υλα! Και οσο για γνωστομαντες που λες ψαξε παλαιοτερα νηματα να δεις τι μου λεγανε εμενα.(Δεν θα ξαναβγει προκηρυξη, ο μητσοτακης θα διωξει αστυνομικους γιατι ειναι παρα πολλοι κλπ.) Οποτε μαγκες μην ακουτε κανεναν και κυνηγηστε το. Οπως εκανα και εγω!
311

Δημοσίευση από 311 »

Παίδες, να προσέχετε τον δείκτη μάζα σώματος και να προπονηθειτε.. Το 2011 κόπηκαν πάρα πολλοί σ αυτά τα δύο για αυτό έφτασε η σειρά σε επιλαχοντες στο 600. Εχετε όλοι ελπίδες.. Καλη επιτυχία σε όλους σας...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από toro »

Καλησπερα και απο εμενα! μετα απο χρονια ξανα μπηκα λογο οτι βλεπω οτι ξανα ζεσταθηκε το θεμα! Μια συμβουλη! Μην πιστευετε αυτες τις κολοφυλαδες και αυτα τα παπαγαλακια! Για ρωτηστε και εμας τι παθαμε!

Απο μερα σε μερα βγαινει απο ωρα σε ωρα βγαινει και τελικα μειναμε στο περιμενε απο το 2011!

Ευτηχως καθε εμποδιο για καλο.

Μαζεψτε οσο μορια μπορειτε απλα κρατατε μικρο καλαθι.. φιλικα!

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Toro αυτη θα βγει δε γινεται αλλιως... βγαινουν και το λενε με καθε ευκαιρια και εχουν δεσμευτει, θα πεσει πολυ κραξιμο αν δε το κανει
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Παιδια με 2130 μορια εχω ελπίδες; Δυστυχώς το απολυτήριο μου είναι με μέτριο βαθμό. Τότε δε βάζανε και εύκολα βαθμούς... Καικ από ότι είδα τα πτύχια δε μετράνε στους ειδικους φρουρους. Τι λέτε εσείς?
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Δύσκολα
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Εγω πιστεύω με τα τοσα χρονια απουσίας προκήρυξης ειδικών φρουρών οτι τα μόρια του τελευταίου θα ξεκινάνε απο 2400 και μετα. Βεβαια αυτη ειναι η γνώμη μου και σίγουρα μιλάμε πάντα για ενδεχόμενη προκήρυξη 1500 ατόμων

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από toro »

Μακαρι σας το ευχομαι! Γιατι περασα απο την θεση σας και σας καταλαβαινω!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Μαρία μετράνε τα πτυχία επαλ αλλά μπαίνεις στην κατηγορία β' του 20% επι του συνόλου των προσλήψεων.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ειναι τιποτα ευκολο τιποτα δυσκολο κ τιποτα ακατορθοτω ολα παιζονται.. καντε τα χαρτια σας κ ποτε δεν ξερετε.. κανεις δεν ξερει την βαση.. κανεις δεν ξερει ποσοι θα κοπουνε.. κανεις δεν ξερει που θα φτασει ο επιλαχων.. κανεις απλα δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ... αν παρουμε οτι εχει απο το 11 να βγαλει προκυρηξη ναι σωστα δεν λεω θα μαζεψαν μορια.. αν στι πσρω απο το 11 μεχρι σηνερα οως αλλαξαν τα χρονια κ θα στο παω περι ναρκωτικων μεχρι κ σημερα που απο τα 16 αρχιζουν την πινουν... ε λιγο πολυ η βαση θα πεσει... κοιτα μην δουμε καμια μεγαλητερη εκπληξη απκ το 11.. ολα παιζοντε.. οποιος θελει κανει τα χαρτια του
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν πολλα μορια αλλα μεγαλωσαν και δε πιανουν το οριο ηλικιας. Δε ξερουμε τι θα γινει... οσοι εχουν πανω απο 2.200 εχουν ελπιδες πιστευω, σαν επιλαχοντες περισσοτερο!
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από vardtrooper »

wolver έγραψε:vardtrooper κανενας μας δεν το παιζει γνωστο-μαντης οπως λες. Ολοι βασιζομαστε σε αυτα που ακουμε. Οταν καθε μερα ακουμε αμεσες προσληψεις 1500 αστυνομικων. Διαβαζουμε αρθρα που λενε το ιδιο πραγμα ειναι πολυ λογικο να απαντησουμε τα ιδια. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος σε αυτο το νημα που θελει να αποθαρρυνει καποιον Πιστεψε με θα το ειχες καταλαβει εαν υπηρχε καποιος. Ολοι εχουμε την ιδια κ@υλα! Και οσο για γνωστομαντες που λες ψαξε παλαιοτερα νηματα να δεις τι μου λεγανε εμενα.(Δεν θα ξαναβγει προκηρυξη, ο μητσοτακης θα διωξει αστυνομικους γιατι ειναι παρα πολλοι κλπ.) Οποτε μαγκες μην ακουτε κανεναν και κυνηγηστε το. Οπως εκανα και εγω!
Προσωπικά φίλε προς εσένα έχω μεγάλο σεβασμό, διότι σε βλέπω είσαι χρόνια ενεργός εδώ, είσαι ευγενικός και πάνω από όλα αντικείμενικος σε ότι και αν λες.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Εχω μια απορια, πως και δεν εχουν ξεχωριστη κατηγορια για οσους υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις οπως ειναι στο λιμενικο για να επανδρωσουν την εκαμ;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

δημητρης98 έγραψε:Εχω μια απορια, πως και δεν εχουν ξεχωριστη κατηγορια για οσους υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις οπως ειναι στο λιμενικο για να επανδρωσουν την εκαμ;

Γιατί δεν έχουν.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou, Venom94 και 7 επισκέπτες