Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Και επισης να ξερεις οι ΕΣΣΟ εχουν μειωθει απο 6 σε 4 και ειναι Αυγουστος και μετα Νοεμβριος!
vardtrooper κανενας μας δεν το παιζει γνωστο-μαντης οπως λες. Ολοι βασιζομαστε σε αυτα που ακουμε. Οταν καθε μερα ακουμε αμεσες προσληψεις 1500 αστυνομικων. Διαβαζουμε αρθρα που λενε το ιδιο πραγμα ειναι πολυ λογικο να απαντησουμε τα ιδια. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος σε αυτο το νημα που θελει να αποθαρρυνει καποιον Πιστεψε με θα το ειχες καταλαβει εαν υπηρχε καποιος. Ολοι εχουμε την ιδια κ@υλα! Και οσο για γνωστομαντες που λες ψαξε παλαιοτερα νηματα να δεις τι μου λεγανε εμενα.(Δεν θα ξαναβγει προκηρυξη, ο μητσοτακης θα διωξει αστυνομικους γιατι ειναι παρα πολλοι κλπ.) Οποτε μαγκες μην ακουτε κανεναν και κυνηγηστε το. Οπως εκανα και εγω!
Παίδες, να προσέχετε τον δείκτη μάζα σώματος και να προπονηθειτε.. Το 2011 κόπηκαν πάρα πολλοί σ αυτά τα δύο για αυτό έφτασε η σειρά σε επιλαχοντες στο 600. Εχετε όλοι ελπίδες.. Καλη επιτυχία σε όλους σας...
Καλησπερα και απο εμενα! μετα απο χρονια ξανα μπηκα λογο οτι βλεπω οτι ξανα ζεσταθηκε το θεμα! Μια συμβουλη! Μην πιστευετε αυτες τις κολοφυλαδες και αυτα τα παπαγαλακια! Για ρωτηστε και εμας τι παθαμε!
Απο μερα σε μερα βγαινει απο ωρα σε ωρα βγαινει και τελικα μειναμε στο περιμενε απο το 2011!
Ευτηχως καθε εμποδιο για καλο.
Μαζεψτε οσο μορια μπορειτε απλα κρατατε μικρο καλαθι.. φιλικα!
Απο μερα σε μερα βγαινει απο ωρα σε ωρα βγαινει και τελικα μειναμε στο περιμενε απο το 2011!
Ευτηχως καθε εμποδιο για καλο.
Μαζεψτε οσο μορια μπορειτε απλα κρατατε μικρο καλαθι.. φιλικα!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Toro αυτη θα βγει δε γινεται αλλιως... βγαινουν και το λενε με καθε ευκαιρια και εχουν δεσμευτει, θα πεσει πολυ κραξιμο αν δε το κανει
Παιδια με 2130 μορια εχω ελπίδες; Δυστυχώς το απολυτήριο μου είναι με μέτριο βαθμό. Τότε δε βάζανε και εύκολα βαθμούς... Καικ από ότι είδα τα πτύχια δε μετράνε στους ειδικους φρουρους. Τι λέτε εσείς?
Δύσκολα
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Εγω πιστεύω με τα τοσα χρονια απουσίας προκήρυξης ειδικών φρουρών οτι τα μόρια του τελευταίου θα ξεκινάνε απο 2400 και μετα. Βεβαια αυτη ειναι η γνώμη μου και σίγουρα μιλάμε πάντα για ενδεχόμενη προκήρυξη 1500 ατόμων
Μακαρι σας το ευχομαι! Γιατι περασα απο την θεση σας και σας καταλαβαινω!
Μαρία μετράνε τα πτυχία επαλ αλλά μπαίνεις στην κατηγορία β' του 20% επι του συνόλου των προσλήψεων.
Δεν ειναι τιποτα ευκολο τιποτα δυσκολο κ τιποτα ακατορθοτω ολα παιζονται.. καντε τα χαρτια σας κ ποτε δεν ξερετε.. κανεις δεν ξερει την βαση.. κανεις δεν ξερει ποσοι θα κοπουνε.. κανεις δεν ξερει που θα φτασει ο επιλαχων.. κανεις απλα δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ... αν παρουμε οτι εχει απο το 11 να βγαλει προκυρηξη ναι σωστα δεν λεω θα μαζεψαν μορια.. αν στι πσρω απο το 11 μεχρι σηνερα οως αλλαξαν τα χρονια κ θα στο παω περι ναρκωτικων μεχρι κ σημερα που απο τα 16 αρχιζουν την πινουν... ε λιγο πολυ η βαση θα πεσει... κοιτα μην δουμε καμια μεγαλητερη εκπληξη απκ το 11.. ολα παιζοντε.. οποιος θελει κανει τα χαρτια του
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν πολλα μορια αλλα μεγαλωσαν και δε πιανουν το οριο ηλικιας. Δε ξερουμε τι θα γινει... οσοι εχουν πανω απο 2.200 εχουν ελπιδες πιστευω, σαν επιλαχοντες περισσοτερο!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Προσωπικά φίλε προς εσένα έχω μεγάλο σεβασμό, διότι σε βλέπω είσαι χρόνια ενεργός εδώ, είσαι ευγενικός και πάνω από όλα αντικείμενικος σε ότι και αν λες.wolver έγραψε:vardtrooper κανενας μας δεν το παιζει γνωστο-μαντης οπως λες. Ολοι βασιζομαστε σε αυτα που ακουμε. Οταν καθε μερα ακουμε αμεσες προσληψεις 1500 αστυνομικων. Διαβαζουμε αρθρα που λενε το ιδιο πραγμα ειναι πολυ λογικο να απαντησουμε τα ιδια. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος σε αυτο το νημα που θελει να αποθαρρυνει καποιον Πιστεψε με θα το ειχες καταλαβει εαν υπηρχε καποιος. Ολοι εχουμε την ιδια κ@υλα! Και οσο για γνωστομαντες που λες ψαξε παλαιοτερα νηματα να δεις τι μου λεγανε εμενα.(Δεν θα ξαναβγει προκηρυξη, ο μητσοτακης θα διωξει αστυνομικους γιατι ειναι παρα πολλοι κλπ.) Οποτε μαγκες μην ακουτε κανεναν και κυνηγηστε το. Οπως εκανα και εγω!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Εχω μια απορια, πως και δεν εχουν ξεχωριστη κατηγορια για οσους υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις οπως ειναι στο λιμενικο για να επανδρωσουν την εκαμ;
δημητρης98 έγραψε:Εχω μια απορια, πως και δεν εχουν ξεχωριστη κατηγορια για οσους υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις οπως ειναι στο λιμενικο για να επανδρωσουν την εκαμ;
Γιατί δεν έχουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 8 επισκέπτες