Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Z'MAK_304

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

george έγραψε:Το απολυτηριο απο το ε. Παλ ανηκει στην κατηγορια α η β ;

Το απολυτήριο επαλ ανήκει στην Α κατηγορία

Και το πτυχίο ειδικότητας επαλ στην Β κατηγορία

Z'MAK_304

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

wolver έγραψε:Β κατηγορια (20% των θεσεων)

Το απολυτήριο επαλ ανήκει στην Α κατηγορία

Και το πτυχίο ειδικότητας επαλ στην Β κατηγορία

fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εγω δεν εχω μονο 2000 μορια οποτε αδιαφωρω... Απλα ετσι το υπεθεσα ειρωνικε παντογνωστη fsafa

Άμα θεωρείς πως είμαι ειρωνικός από την στιγμή που σου απάντησα με στοιχεία τότε έχεις θέμα.

Υ. Γ Δεν πρόκειται να βγάλει μάγκες... Και αν βγάλει δεν θα είναι για 1500 άτομα. Εδώ βγήκε σήμερα για την Αστυφυλάκων και είναι μόνο για 310 άτομα.

Stavros

Δημοσίευση από Stavros »

Στην προηγουμενη προκυρηξη εμενα απο επαλ με επιασε α κατηγορια με το απολυτηριο ενω με το πτυχιο σε πιανει β
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Fsafa μιλαμε για ειδικους φρουρους που στοιχιζουν λιγοτερο και ως εκπαιδευση και μισθολογικα!!! Φυσικα και εισαι ειρωνικος και σε αλλα φορουμ που γραφεις! Ειδικους Φρουρους θα παρει σιγουρα ο Μητσοτακης, οντως μπορει να μην ειναι 1500...1000 θα παρει σιγουρα δε γινεται αλλιως να φτιαξει τη ΔΕΛΤΑ!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

fsafas έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εγω δεν εχω μονο 2000 μορια οποτε αδιαφωρω... Απλα ετσι το υπεθεσα ειρωνικε παντογνωστη fsafa

Άμα θεωρείς πως είμαι ειρωνικός από την στιγμή που σου απάντησα με στοιχεία τότε έχεις θέμα.

Υ. Γ Δεν πρόκειται να βγάλει μάγκες... Και αν βγάλει δεν θα είναι για 1500 άτομα. Εδώ βγήκε σήμερα για την Αστυφυλάκων και είναι μόνο για 310 άτομα.

Ο μητσοτακης δεσμευτηκε για 1500 ατομα. Προσληψεις γινονται το θεμα ειναι που! Και εαν ρωτησεις ανθρωπους που ειναι στα πραγματα ολοι ξερουν οτι θα βγαλει με κυβερνηση Ν. Δ Ακομα και το 5/1 να εφαρμοσει ο μητσοτακης 1500 ατομα μπορει να τα παρει! Και πιστευω με βαση το προγραμμα που εχει θα το πραξει!

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

wolver έγραψε:Ο μητσοτακης δεσμευτηκε για 1500 ατομα. Προσληψεις γινονται το θεμα ειναι που! Και εαν ρωτησεις ανθρωπους που ειναι στα πραγματα ολοι ξερουν οτι θα βγαλει με κυβερνηση Ν. Δ Ακομα και το 5/1 να εφαρμοσει ο μητσοτακης 1500 ατομα μπορει να τα παρει! Και πιστευω με βαση το προγραμμα που εχει θα το πραξει!

Kαλά κρασιά λέω εγώ. Ο καθένας φοράει παρωπίδες και πιστεύει αυτό που τον βολεύει. Που έχει και πρόγραμμα ο Μητσοτάκης. Το 2013-2015 γιατί δεν έβγαλε προκήρυξη θα μας πεις τελικά; Υπουργός ήτανε τότε. Αλλά το μόνο που έκανε ήτανε να μειώσει κατά 7000 οργανικές θέσεις την αστυνομία. Στα λέω σε εσένα που φωνάζεις πως πρέπει να βγει για Ε. Φ. Επειδή η αστυνομία έχει κενά και χρειάζεται άτομα. Και είχε καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία.

Ναι θα εφαρμόσει το 5/1 θα πάρει 1500 Ε. Φ. Και απολύσει πχ 3000 επικουρικό προσωπικό από τα Νοσοκομεία. Πως σου φαίνεται; Δίκαιο ε;

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Μητσοτάκη για να βγάλει την προκήρυξη... Αφήστε τον fsafa να λέει... Ίσως είναι κάπου με σύμβαση και ανησυχεί
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Fsafa τα ίδια έλεγες και για το λιμενικό... Θυμάσαι; ! Τελικά βγήκε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Το 2013 2015 να σου θυμίσω πως το υπουργείο διοικητικής ανασυγκρότησης δηλαδή ο Μητσοτάκης έδωσε το οκ. Το οικονομικών έδωσε άκυρο
fsafas

Δημοσίευση από fsafas »

Έδωσε το ΟΚ να καταργήσει 7000 οργανικές, να καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία. Και έδωσε το ΟΚ να πάρει 450 Ε. Φ. Το βλέπεις ορθολογικό; Βασίλη931 δεν έχω θέμα να βγάζει προκηρύξεις παντού πίστεψε με την γνώμη μου είχα παραθέσει. Θα βγάλει και είναι καλό αυτό. Αλλά βλέπεις δεν κρύβομαι. Όπως επίσης που όλοι έλεγαν θα πέσει το ύψος. Διάβασε τα μηνύματα μου. Σε αυτό δικαιώθηκα. Και δεν είμαι συμβασιούχος φίλε :) Όσο για το ΙΜΑΚ βλέπεις φαντάσματα δεν γράφω σε άλλα φόρουμ. Τώρα άμα είσαι μάντης συγχαρητήρια. Λες και τον καφέ;
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Fsafa αφου δε σε ενδιαφερει να μπεις ειδικος φρουρος γιατι καθεσαι και γραφεις αρνητικα πραγματα; Και για το λιμενικο τα ιδια ελεγες.."κατοικο" εξαρχειων σε κοβω και "φιλο" του αλεξη!
ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ »

Η ΝΔ δίνει μεγάλη σημασία στην δημόσια ταξη της χώρας γι αυτό να είστε έτυμοι!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

fsafas έγραψε:Έδωσε το ΟΚ να καταργήσει 7000 οργανικές, να καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία. Και έδωσε το ΟΚ να πάρει 450 Ε. Φ. Το βλέπεις ορθολογικό; Βασίλη931 δεν έχω θέμα να βγάζει προκηρύξεις παντού πίστεψε με την γνώμη μου είχα παραθέσει. Θα βγάλει και είναι καλό αυτό. Αλλά βλέπεις δεν κρύβομαι. Όπως επίσης που όλοι έλεγαν θα πέσει το ύψος. Διάβασε τα μηνύματα μου. Σε αυτό δικαιώθηκα. Και δεν είμαι συμβασιούχος φίλε :) Όσο για το ΙΜΑΚ βλέπεις φαντάσματα δεν γράφω σε άλλα φόρουμ. Τώρα άμα είσαι μάντης συγχαρητήρια. Λες και τον καφέ;

Για μενα λογικο που κατηργησε τις 6700 οργανικες για τον λογο οτι με το συστημα που εχουμε στην ελλαδα θα επρεπε καθε χρονο να παιρνει 1500 στην σχολη αστυφυλακων. Πραγμα αδυνατο. Ενω οι 500 φρουροι ή 1000 μια φορα στα 5-6 χρονια ειναι πιο εφικτο.

Gd7

Δημοσίευση από Gd7 »

Παιδια με απολυτηριο γελ 15 ειδικες δυναμεις διπλωμα αυτοκινητου β διπλωμα για μηχανακι 50 και για 125c ποσα μορια μαζευονται;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 8 επισκέπτες