Fsafa μιλαμε για ειδικους φρουρους που στοιχιζουν λιγοτερο και ως εκπαιδευση και μισθολογικα!!! Φυσικα και εισαι ειρωνικος και σε αλλα φορουμ που γραφεις! Ειδικους Φρουρους θα παρει σιγουρα ο Μητσοτακης, οντως μπορει να μην ειναι 1500...1000 θα παρει σιγουρα δε γινεται αλλιως να φτιαξει τη ΔΕΛΤΑ!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Εγω δεν εχω μονο 2000 μορια οποτε αδιαφωρω... Απλα ετσι το υπεθεσα ειρωνικε παντογνωστη fsafa
Άμα θεωρείς πως είμαι ειρωνικός από την στιγμή που σου απάντησα με στοιχεία τότε έχεις θέμα.
Υ. Γ Δεν πρόκειται να βγάλει μάγκες... Και αν βγάλει δεν θα είναι για 1500 άτομα. Εδώ βγήκε σήμερα για την Αστυφυλάκων και είναι μόνο για 310 άτομα.
Ο μητσοτακης δεσμευτηκε για 1500 ατομα. Προσληψεις γινονται το θεμα ειναι που! Και εαν ρωτησεις ανθρωπους που ειναι στα πραγματα ολοι ξερουν οτι θα βγαλει με κυβερνηση Ν. Δ Ακομα και το 5/1 να εφαρμοσει ο μητσοτακης 1500 ατομα μπορει να τα παρει! Και πιστευω με βαση το προγραμμα που εχει θα το πραξει!
wolver έγραψε:Ο μητσοτακης δεσμευτηκε για 1500 ατομα. Προσληψεις γινονται το θεμα ειναι που! Και εαν ρωτησεις ανθρωπους που ειναι στα πραγματα ολοι ξερουν οτι θα βγαλει με κυβερνηση Ν. Δ Ακομα και το 5/1 να εφαρμοσει ο μητσοτακης 1500 ατομα μπορει να τα παρει! Και πιστευω με βαση το προγραμμα που εχει θα το πραξει!
Kαλά κρασιά λέω εγώ. Ο καθένας φοράει παρωπίδες και πιστεύει αυτό που τον βολεύει. Που έχει και πρόγραμμα ο Μητσοτάκης. Το 2013-2015 γιατί δεν έβγαλε προκήρυξη θα μας πεις τελικά; Υπουργός ήτανε τότε. Αλλά το μόνο που έκανε ήτανε να μειώσει κατά 7000 οργανικές θέσεις την αστυνομία. Στα λέω σε εσένα που φωνάζεις πως πρέπει να βγει για Ε. Φ. Επειδή η αστυνομία έχει κενά και χρειάζεται άτομα. Και είχε καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία.
Ναι θα εφαρμόσει το 5/1 θα πάρει 1500 Ε. Φ. Και απολύσει πχ 3000 επικουρικό προσωπικό από τα Νοσοκομεία. Πως σου φαίνεται; Δίκαιο ε;
Έδωσε το ΟΚ να καταργήσει 7000 οργανικές, να καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία. Και έδωσε το ΟΚ να πάρει 450 Ε. Φ. Το βλέπεις ορθολογικό; Βασίλη931 δεν έχω θέμα να βγάζει προκηρύξεις παντού πίστεψε με την γνώμη μου είχα παραθέσει. Θα βγάλει και είναι καλό αυτό. Αλλά βλέπεις δεν κρύβομαι. Όπως επίσης που όλοι έλεγαν θα πέσει το ύψος. Διάβασε τα μηνύματα μου. Σε αυτό δικαιώθηκα. Και δεν είμαι συμβασιούχος φίλε :) Όσο για το ΙΜΑΚ βλέπεις φαντάσματα δεν γράφω σε άλλα φόρουμ. Τώρα άμα είσαι μάντης συγχαρητήρια. Λες και τον καφέ;
Fsafa αφου δε σε ενδιαφερει να μπεις ειδικος φρουρος γιατι καθεσαι και γραφεις αρνητικα πραγματα; Και για το λιμενικο τα ιδια ελεγες.."κατοικο" εξαρχειων σε κοβω και "φιλο" του αλεξη!
fsafas έγραψε:Έδωσε το ΟΚ να καταργήσει 7000 οργανικές, να καταργήσει την Δημοτική Αστυνομία. Και έδωσε το ΟΚ να πάρει 450 Ε. Φ. Το βλέπεις ορθολογικό; Βασίλη931 δεν έχω θέμα να βγάζει προκηρύξεις παντού πίστεψε με την γνώμη μου είχα παραθέσει. Θα βγάλει και είναι καλό αυτό. Αλλά βλέπεις δεν κρύβομαι. Όπως επίσης που όλοι έλεγαν θα πέσει το ύψος. Διάβασε τα μηνύματα μου. Σε αυτό δικαιώθηκα. Και δεν είμαι συμβασιούχος φίλε :) Όσο για το ΙΜΑΚ βλέπεις φαντάσματα δεν γράφω σε άλλα φόρουμ. Τώρα άμα είσαι μάντης συγχαρητήρια. Λες και τον καφέ;
Για μενα λογικο που κατηργησε τις 6700 οργανικες για τον λογο οτι με το συστημα που εχουμε στην ελλαδα θα επρεπε καθε χρονο να παιρνει 1500 στην σχολη αστυφυλακων. Πραγμα αδυνατο. Ενω οι 500 φρουροι ή 1000 μια φορα στα 5-6 χρονια ειναι πιο εφικτο.