Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
317δ1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 317δ1 »

Καλημέρα μήπως ξέρουμε περίπου που θα παίξουνε οι αιτήσεις για τις ειδικές δυνάμεις.. νομίζω πως αρκετοί θα το αποφύγουμε λόγω αθλημάτων...
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Liontarina έγραψε:
Gio92 έγραψε:Υπάρχει μήπως κάποιο γραφείο που σε βοηθάει να συμπληρώσεις την αίτηση;
Υπάρχει το δικό μου αλλά είμαι σε νησί. Χαχα

Μιας κι εσύ γνωρίζεις, αν και νομίζω πως ξέρω την απάντηση, εγώ που έχω βγάλει ιστορικό αρχαιολογικό δεν μπορώ να κάνω χαρτιά και για σημαιοφορους έτσι;

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Ptg είμαστε απόφοιτοι του ίδιου τμήματος και το είχα κοιτάξει. Δεν είναι μέσα στα τμήματα που αναφέρονται στην προκήρυξη αλλά ρίξε και εσύ μια ματιά για να είσαι σίγουρος. Τα αναφέρει αναλυτικά.
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Laskaris έγραψε:Ptg είμαστε απόφοιτοι του ίδιου τμήματος και το είχα κοιτάξει. Δεν είναι μέσα στα τμήματα που αναφέρονται στην προκήρυξη αλλά ρίξε και εσύ μια ματιά για να είσαι σίγουρος. Τα αναφέρει αναλυτικά.
Το κοίταξα απλώς είπα μήπως έκανα κάποιο λαθος

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Laskaris »

Αυτό που θέλω να ρωτήσω και είναι SOS είναι το εξής: Έχει κάποιος πληροφόρηση αν μπορούν οι ΟΒΑ να λάβουν μέρος στην προκήρυξη ή απαιτείται προηγουμένως να παραιτηθούν από τις τάξεις των Ε. Δ. Τα τηλέφωνα στο λιμενικο δεν τα σηκώνει κανείς. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μας ενημερώσει.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Ptg έγραψε:
Liontarina έγραψε:
Gio92 έγραψε:Υπάρχει μήπως κάποιο γραφείο που σε βοηθάει να συμπληρώσεις την αίτηση;
Υπάρχει το δικό μου αλλά είμαι σε νησί. Χαχα

Μιας κι εσύ γνωρίζεις, αν και νομίζω πως ξέρω την απάντηση, εγώ που έχω βγάλει ιστορικό αρχαιολογικό δεν μπορώ να κάνω χαρτιά και για σημαιοφορους έτσι;

οχι δεν μπορεις. Αναφερονται ολα τα τμηματα που γινονται δεκτα

Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Καλησπέρα παιδιά. Μηπως γνωρίζει κανείς εάν δέχοντε πτυχίο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα σας παιδιά μια ερώτηση να κάνω στα δικαιολογητικά που καταθέτουμε πρέπει να δώσουμε φώτο αντίγραφο το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μιλάω για γενική κατηγορία!
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Καλησπερα παιδια η γενικη κατηγορια συμπληρωνει το Γ της αιτησης που ζηταει τα στρατολογικα στοιχεια υποψηφιου η αυτο ειναι μονο για τις ειδικες δυμανεις; Ευχαριστω
Διαμαντης

Δημοσίευση από Διαμαντης »

Ελπίζω ειδικές δυνάμεις να περάσουμε κ εμεισ με 1100 μόρια. ονειρο αλλά ποτέ δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
shootmann
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με την υπεύθυνη δήλωση που ζητάει για κατηγορία ειδικών δυνάμεων να μας πει; Βάζουμε και δεύτερη η αυτή που περιέχει η αίτηση οι μέρες φτάνουν αν γνωρίζει κάποιος ας πει. Τόσοι γράφετε ότι θα πάτε για ειδικές δεν σας κινεί την περιέργεια;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

317δ1 έγραψε: Καλημέρα μήπως ξέρουμε περίπου που θα παίξουνε οι αιτήσεις για τις ειδικές δυνάμεις.. νομίζω πως αρκετοί θα το αποφύγουμε λόγω αθλημάτων...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή στη γενική κατηγορία, έχω αναφερθεί σε προηγούμενο μήνυμα!
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Θοδωρης έγραψε: Καλησπερα παιδια η γενικη κατηγορια συμπληρωνει το Γ της αιτησης που ζηταει τα στρατολογικα στοιχεια υποψηφιου η αυτο ειναι μονο για τις ειδικες δυμανεις; Ευχαριστω
Τα συμπληρώνεις κανονικά σύμφωνα με τα στοιχεία σου
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Γιώργος έγραψε: Καλησπέρα σας παιδιά μια ερώτηση να κάνω στα δικαιολογητικά που καταθέτουμε πρέπει να δώσουμε φώτο αντίγραφο το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μιλάω για γενική κατηγορία!
Οχι
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

shootmann έγραψε: Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με την υπεύθυνη δήλωση που ζητάει για κατηγορία ειδικών δυνάμεων να μας πει; Βάζουμε και δεύτερη η αυτή που περιέχει η αίτηση οι μέρες φτάνουν αν γνωρίζει κάποιος ας πει. Τόσοι γράφετε ότι θα πάτε για ειδικές δεν σας κινεί την περιέργεια;
Αυτή που περιέχει η αίτηση μετά θα γίνει ο έλεγχος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες