Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Καλημέρα μήπως ξέρουμε περίπου που θα παίξουνε οι αιτήσεις για τις ειδικές δυνάμεις.. νομίζω πως αρκετοί θα το αποφύγουμε λόγω αθλημάτων...
Μιας κι εσύ γνωρίζεις, αν και νομίζω πως ξέρω την απάντηση, εγώ που έχω βγάλει ιστορικό αρχαιολογικό δεν μπορώ να κάνω χαρτιά και για σημαιοφορους έτσι;Liontarina έγραψε:Υπάρχει το δικό μου αλλά είμαι σε νησί. ΧαχαGio92 έγραψε:Υπάρχει μήπως κάποιο γραφείο που σε βοηθάει να συμπληρώσεις την αίτηση;
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Ptg είμαστε απόφοιτοι του ίδιου τμήματος και το είχα κοιτάξει. Δεν είναι μέσα στα τμήματα που αναφέρονται στην προκήρυξη αλλά ρίξε και εσύ μια ματιά για να είσαι σίγουρος. Τα αναφέρει αναλυτικά.
Το κοίταξα απλώς είπα μήπως έκανα κάποιο λαθοςLaskaris έγραψε:Ptg είμαστε απόφοιτοι του ίδιου τμήματος και το είχα κοιτάξει. Δεν είναι μέσα στα τμήματα που αναφέρονται στην προκήρυξη αλλά ρίξε και εσύ μια ματιά για να είσαι σίγουρος. Τα αναφέρει αναλυτικά.
- Laskaris
- Posts in topic: 15
Αυτό που θέλω να ρωτήσω και είναι SOS είναι το εξής: Έχει κάποιος πληροφόρηση αν μπορούν οι ΟΒΑ να λάβουν μέρος στην προκήρυξη ή απαιτείται προηγουμένως να παραιτηθούν από τις τάξεις των Ε. Δ. Τα τηλέφωνα στο λιμενικο δεν τα σηκώνει κανείς. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να μας ενημερώσει.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Ptg έγραψε:Μιας κι εσύ γνωρίζεις, αν και νομίζω πως ξέρω την απάντηση, εγώ που έχω βγάλει ιστορικό αρχαιολογικό δεν μπορώ να κάνω χαρτιά και για σημαιοφορους έτσι;Liontarina έγραψε:Υπάρχει το δικό μου αλλά είμαι σε νησί. ΧαχαGio92 έγραψε:Υπάρχει μήπως κάποιο γραφείο που σε βοηθάει να συμπληρώσεις την αίτηση;
οχι δεν μπορεις. Αναφερονται ολα τα τμηματα που γινονται δεκτα
Καλησπέρα παιδιά. Μηπως γνωρίζει κανείς εάν δέχοντε πτυχίο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ;
Καλησπέρα σας παιδιά μια ερώτηση να κάνω στα δικαιολογητικά που καταθέτουμε πρέπει να δώσουμε φώτο αντίγραφο το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μιλάω για γενική κατηγορία!
Καλησπερα παιδια η γενικη κατηγορια συμπληρωνει το Γ της αιτησης που ζηταει τα στρατολογικα στοιχεια υποψηφιου η αυτο ειναι μονο για τις ειδικες δυμανεις; Ευχαριστω
Ελπίζω ειδικές δυνάμεις να περάσουμε κ εμεισ με 1100 μόρια. ονειρο αλλά ποτέ δεν ξερεις
- shootmann
- Posts in topic: 54
Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με την υπεύθυνη δήλωση που ζητάει για κατηγορία ειδικών δυνάμεων να μας πει; Βάζουμε και δεύτερη η αυτή που περιέχει η αίτηση οι μέρες φτάνουν αν γνωρίζει κάποιος ας πει. Τόσοι γράφετε ότι θα πάτε για ειδικές δεν σας κινεί την περιέργεια;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή στη γενική κατηγορία, έχω αναφερθεί σε προηγούμενο μήνυμα!317δ1 έγραψε: Καλημέρα μήπως ξέρουμε περίπου που θα παίξουνε οι αιτήσεις για τις ειδικές δυνάμεις.. νομίζω πως αρκετοί θα το αποφύγουμε λόγω αθλημάτων...
Τα συμπληρώνεις κανονικά σύμφωνα με τα στοιχεία σουΘοδωρης έγραψε: Καλησπερα παιδια η γενικη κατηγορια συμπληρωνει το Γ της αιτησης που ζηταει τα στρατολογικα στοιχεια υποψηφιου η αυτο ειναι μονο για τις ειδικες δυμανεις; Ευχαριστω
ΟχιΓιώργος έγραψε: Καλησπέρα σας παιδιά μια ερώτηση να κάνω στα δικαιολογητικά που καταθέτουμε πρέπει να δώσουμε φώτο αντίγραφο το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης μιλάω για γενική κατηγορία!
Αυτή που περιέχει η αίτηση μετά θα γίνει ο έλεγχοςshootmann έγραψε: Γνωρίζει τελικά κάποιος τι γίνεται με την υπεύθυνη δήλωση που ζητάει για κατηγορία ειδικών δυνάμεων να μας πει; Βάζουμε και δεύτερη η αυτή που περιέχει η αίτηση οι μέρες φτάνουν αν γνωρίζει κάποιος ας πει. Τόσοι γράφετε ότι θα πάτε για ειδικές δεν σας κινεί την περιέργεια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες