Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Είναι απλά τα πράγματα όλοι πρέπει να τα κάνουν... αλλά γενική κατηγορία κάτω από 1240 αποκλείεται να πάει, στις άλλες κατηγορίες άντε να πάει 1150-1200! Μην ξεχνάτε όπως είπε και ένα παιδί υπάρχουν άτομα με πτυχίο... που δεν έχουν δουλειά, φανταστείτε ανταγωνισμός που θ υπάρχει... εννοείται υπάρχει και τ ύψος, αθλήματα που θα κοπούν αρκετοί... αλλά η βάση θα είναι ψηλά! Κάποιος-α που έχει απολυτήριο καλό, δεύτερη ξένη γλώσσα ή γ2 αγγλικά, πτυχίο υπολογιστών, ταχύπλοο καιιι πτυχίο είναι 50-50 μέσα αλλά στς ειδικές κατηγορίες έχει περισσότερες πιθανότητες! και κάτι τελευταίο στους 155 υπάρχουν ικανά άτομα για τα αγωνίσματα , όποτε δεν θα μπουν αρκετοί επιλαχοντεσ όπως έγινε στη προηγούμενη προκήρυξηΣτέλιος44 έγραψε: Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Ωραίος ευχαριστώ, και γω το ίδιο πιστεύω έτσι όπως είναι τα πράγματα δυστυχώς!
Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Έχουμε ακριβώς τα ίδια λοκατζη, απλά εγώ λίγο μεγαλύτερο απολυτήριο. Νομίζω έχουμε ελπίδες αρκετές. Θέλω να πιστεύω η βάση για εδ θα είναι 1160/70-1200. Εσύ έχεις 1193.5. όσο για τα βύσματα εγώ δεν πολύ πιστεύω. Όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά δε σκάω γι'αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
. Δεν είσαι κ άσχημα...Λοκατζης έγραψε:Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Φίλε δυστυχώς θα σε φάνε τα βύσματα λόγο του πολύ χαμηλού απολυτηρίου σου...Λοκατζης έγραψε:Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Σταυρωτη φίλε μουjimis έγραψε:οι ελξεις τι λαβη τις θέλουν;
Αμα δεν κάνεις χαρτιά, καλύτερα για εμάς ένας λιγότερος φίλε μουΣτέλιος44 έγραψε:Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Σχετικά καλά είσαι, Όπως είπα παραπάνω... τ όρια στα αθλήματα για γενική κατηγορία είναι πιο εύκολα και η βάση θα είναι έτσι και αλλιώς ψηλά επειδή είναι γενική κατηργορια! για τη κατηργορια ΕΔ λόγω Ορίων που έχει η βάση θα είναι 1190-1200 ο τελευταίος επιλαχόν που θα μπειΛοκατζης έγραψε: Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Για γενική σειρά 1240 μαζί με τους επιλαχόντες εννοείς;Geokr έγραψε:Είναι απλά τα πράγματα όλοι πρέπει να τα κάνουν... αλλά γενική κατηγορία κάτω από 1240 αποκλείεται να πάει, στις άλλες κατηγορίες άντε να πάει 1150-1200! Μην ξεχνάτε όπως είπε και ένα παιδί υπάρχουν άτομα με πτυχίο... που δεν έχουν δουλειά, φανταστείτε ανταγωνισμός που θ υπάρχει... εννοείται υπάρχει και τ ύψος, αθλήματα που θα κοπούν αρκετοί... αλλά η βάση θα είναι ψηλά! Κάποιος-α που έχει απολυτήριο καλό, δεύτερη ξένη γλώσσα ή γ2 αγγλικά, πτυχίο υπολογιστών, ταχύπλοο καιιι πτυχίο είναι 50-50 μέσα αλλά στς ειδικές κατηγορίες έχει περισσότερες πιθανότητες! και κάτι τελευταίο στους 155 υπάρχουν ικανά άτομα για τα αγωνίσματα , όποτε δεν θα μπουν αρκετοί επιλαχοντεσ όπως έγινε στη προηγούμενη προκήρυξηΣτέλιος44 έγραψε: Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Όχι οι πρώτοι 40, λογικά ο τελευταίος θα είναι 1200 κάπου εκεί έτσι δείχνει και τα πολ που έχετε βάλει εδώPtg έγραψε:Για γενική σειρά 1240 μαζί με τους επιλαχόντες εννοείς;
Αααα. Εγώ έχω 1224. Για να δούμεGeokr έγραψε: Για γενική σειρά 1240 μαζί με τους επιλαχόντες εννοείς; Όχι οι πρώτοι 40, λογικά ο τελευταίος θα είναι 1200 κάπου εκεί έτσι δείχνει και τα πολ που έχετε βάλει εδώ
Στους 120 (με επιλαχόντες) θα είσαι, η λογική λέειPtg έγραψε: Όχι οι πρώτοι 40, λογικά ο τελευταίος θα είναι 1200 κάπου εκεί έτσι δείχνει και τα πολ που έχετε βάλει εδώ Αααα. Εγώ έχω 1224. Για να δούμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες