Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Στέλιος44 έγραψε: Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Είναι απλά τα πράγματα όλοι πρέπει να τα κάνουν... αλλά γενική κατηγορία κάτω από 1240 αποκλείεται να πάει, στις άλλες κατηγορίες άντε να πάει 1150-1200! Μην ξεχνάτε όπως είπε και ένα παιδί υπάρχουν άτομα με πτυχίο... που δεν έχουν δουλειά, φανταστείτε ανταγωνισμός που θ υπάρχει... εννοείται υπάρχει και τ ύψος, αθλήματα που θα κοπούν αρκετοί... αλλά η βάση θα είναι ψηλά! Κάποιος-α που έχει απολυτήριο καλό, δεύτερη ξένη γλώσσα ή γ2 αγγλικά, πτυχίο υπολογιστών, ταχύπλοο καιιι πτυχίο είναι 50-50 μέσα αλλά στς ειδικές κατηγορίες έχει περισσότερες πιθανότητες! και κάτι τελευταίο στους 155 υπάρχουν ικανά άτομα για τα αγωνίσματα , όποτε δεν θα μπουν αρκετοί επιλαχοντεσ όπως έγινε στη προηγούμενη προκήρυξη
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ωραίος ευχαριστώ, και γω το ίδιο πιστεύω έτσι όπως είναι τα πράγματα δυστυχώς!
jimis

Δημοσίευση από jimis »

οι ελξεις τι λαβη τις θέλουν;
Λοκατζης

Δημοσίευση από Λοκατζης »

Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Έχουμε ακριβώς τα ίδια λοκατζη, απλά εγώ λίγο μεγαλύτερο απολυτήριο. Νομίζω έχουμε ελπίδες αρκετές. Θέλω να πιστεύω η βάση για εδ θα είναι 1160/70-1200. Εσύ έχεις 1193.5. όσο για τα βύσματα εγώ δεν πολύ πιστεύω. Όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά δε σκάω γι'αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Delta

Δημοσίευση από Delta »

Λοκατζης έγραψε:Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
. Δεν είσαι κ άσχημα...
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Λοκατζης έγραψε:Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Φίλε δυστυχώς θα σε φάνε τα βύσματα λόγο του πολύ χαμηλού απολυτηρίου σου...

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

jimis έγραψε:οι ελξεις τι λαβη τις θέλουν;
Σταυρωτη φίλε μου

Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στέλιος44 έγραψε:Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Αμα δεν κάνεις χαρτιά, καλύτερα για εμάς ένας λιγότερος φίλε μου

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Λοκατζης έγραψε: Παιδιά με απολυτήριο 13,7 προφισενσι, δίπλωμα ταχύπλοου , πτυχίο ΑΕΙ , δόκιμος. ειδικες δυναμεις, και πτυχίο υπολογιστών έχουμε ελπίδες η θα μασ φάνε τα βύσματα;
Σχετικά καλά είσαι, Όπως είπα παραπάνω... τ όρια στα αθλήματα για γενική κατηγορία είναι πιο εύκολα και η βάση θα είναι έτσι και αλλιώς ψηλά επειδή είναι γενική κατηργορια! για τη κατηργορια ΕΔ λόγω Ορίων που έχει η βάση θα είναι 1190-1200 ο τελευταίος επιλαχόν που θα μπει
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Geokr έγραψε:
Στέλιος44 έγραψε: Ωραία 😂 με 829 απο ΕΔ λέω να μη μπω καν στη ταλαιπωρία για 63 άτομα που όπως το βλέπω ούτε που θα πλησιάσω τι λέτε εσείς; το ξέρω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε χαρτιά αλλα αντικειμενικά μιλώντας..
Είναι απλά τα πράγματα όλοι πρέπει να τα κάνουν... αλλά γενική κατηγορία κάτω από 1240 αποκλείεται να πάει, στις άλλες κατηγορίες άντε να πάει 1150-1200! Μην ξεχνάτε όπως είπε και ένα παιδί υπάρχουν άτομα με πτυχίο... που δεν έχουν δουλειά, φανταστείτε ανταγωνισμός που θ υπάρχει... εννοείται υπάρχει και τ ύψος, αθλήματα που θα κοπούν αρκετοί... αλλά η βάση θα είναι ψηλά! Κάποιος-α που έχει απολυτήριο καλό, δεύτερη ξένη γλώσσα ή γ2 αγγλικά, πτυχίο υπολογιστών, ταχύπλοο καιιι πτυχίο είναι 50-50 μέσα αλλά στς ειδικές κατηγορίες έχει περισσότερες πιθανότητες! και κάτι τελευταίο στους 155 υπάρχουν ικανά άτομα για τα αγωνίσματα , όποτε δεν θα μπουν αρκετοί επιλαχοντεσ όπως έγινε στη προηγούμενη προκήρυξη
Για γενική σειρά 1240 μαζί με τους επιλαχόντες εννοείς;

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Ptg έγραψε:Για γενική σειρά 1240 μαζί με τους επιλαχόντες εννοείς;
Όχι οι πρώτοι 40, λογικά ο τελευταίος θα είναι 1200 κάπου εκεί έτσι δείχνει και τα πολ που έχετε βάλει εδώ
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Geokr έγραψε: Για γενική σειρά 1240 μαζί με τους επιλαχόντες εννοείς; Όχι οι πρώτοι 40, λογικά ο τελευταίος θα είναι 1200 κάπου εκεί έτσι δείχνει και τα πολ που έχετε βάλει εδώ
Αααα. Εγώ έχω 1224. Για να δούμε

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Geokr »

Ptg έγραψε: Όχι οι πρώτοι 40, λογικά ο τελευταίος θα είναι 1200 κάπου εκεί έτσι δείχνει και τα πολ που έχετε βάλει εδώ Αααα. Εγώ έχω 1224. Για να δούμε
Στους 120 (με επιλαχόντες) θα είσαι, η λογική λέει

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες