Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος για το πότε θα βγει περίπου η προκήρυξη; Ευχαριστώ
Αυτοί που είναι από ΕΠΑΛ μπορούν να καταθέσουν πτυχίο αντί για απολυτήριο;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Λέει απολυτήριο τίτλο. Άρα μάλλον μόνο με απολυτήριο όπως το καταλαβαινω.Ιορδάνης έγραψε:Αυτοί που είναι από ΕΠΑΛ μπορούν να καταθέσουν πτυχίο αντί για απολυτήριο;
Ερώτηση αν κάποιος μπει λιμενοφυκακας μέσω προκήρυξης μένει για πάντα λιμενοφυκακας η έχει κάποια αργή εξέλιξη σαν τους εποπ;
Θα βγαλει για αξιωματικους. Αποφιτοι ΓΕΛ θα εχουν δικαιωμα συμετοχης. Τριτεκνια θα μοριοδοτιθει.
-
- Ταγματάρχης
Αξιωματικός με απολυτήριο λυκείου δεν γίνεται να πας. Υπάρχουν ποσοστά για τριτεκνους σαν ειδική κατηγορία, όπως στις πανελλαδικές.Φωτης έγραψε:Θα βγαλει για αξιωματικους. Αποφιτοι ΓΕΛ θα εχουν δικαιωμα συμετοχης. Τριτεκνια θα μοριοδοτιθει.
Καλησπέρα σε ολους. Προς liontarina, διασωστη και ολους οσους εχπυν ψαχτει λιγο παραπανω. Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι το σφαιρικο ισοδυναμο ειναι στο 4.5 για ΣΜΥΝ και λιμενικο και ισχυει ετσι απο το 2014; εγω εχω κανει τηλεφωνα σε σμυν και ανυε και μου το επιβεβαιωσαν αλλα εχω αγχωθει γτ ειμαι στο τσακ να την κανω την ρημαδα το laser με 4 μυωπια... αν βγει ομως νωρις η προκηρυξη δεν θα προλαβω να αναρρωσω... για πειτε ρε παιδια και απο πανελληνιες φετος οσοι μπηκαν ξερουμε τα ορια του σφαιρικου ισοδυναμου;
Ευχαριστώ πολύ Liontarina
-
- Ταγματάρχης
Επειδή είμαι από κινητό δες λίγο μήπως γράφει αυτό που σε ενδιαφέρει εδώ:Georgels έγραψε:Καλησπέρα σε ολους. Προς liontarina, διασωστη και ολους οσους εχπυν ψαχτει λιγο παραπανω. Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι το σφαιρικο ισοδυναμο ειναι στο 4.5 για ΣΜΥΝ και λιμενικο και ισχυει ετσι απο το 2014; εγω εχω κανει τηλεφωνα σε σμυν και ανυε και μου το επιβεβαιωσαν αλλα εχω αγχωθει γτ ειμαι στο τσακ να την κανω την ρημαδα το laser με 4 μυωπια... αν βγει ομως νωρις η προκηρυξη δεν θα προλαβω να αναρρωσω... για πειτε ρε παιδια και απο πανελληνιες φετος οσοι μπηκαν ξερουμε τα ορια του σφαιρικου ισοδυναμου;
https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/stratologia/upourgike-apophase-ph-454-10-208326-s-2219-2019.html
Georgels έγραψε:Καλησπέρα σε ολους. Προς liontarina, διασωστη και ολους οσους εχπυν ψαχτει λιγο παραπανω. Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι το σφαιρικο ισοδυναμο ειναι στο 4.5 για ΣΜΥΝ και λιμενικο και ισχυει ετσι απο το 2014; Εγω εχω κανει τηλεφωνα σε σμυν και ανυε και μου το επιβεβαιωσαν αλλα εχω αγχωθει γτ ειμαι στο τσακ να την κανω την ρημαδα το laser με 4 μυωπια... Αν βγει ομως νωρις η προκηρυξη δεν θα προλαβω να αναρρωσω... Για πειτε ρε παιδια και απο πανελληνιες φετος οσοι μπηκαν ξερουμε τα ορια του σφαιρικου ισοδυναμου;
Αν κάνεις lasik σε 3-4 μέρες θα είσαι κομπλέ! Αν κάνεις την prk σε 1 μήνα θα είσαι μια χαρά. Επειδή ξέρουν οι γιατροί που θα σε εξετάσουν στις υγειονομικές. Θα σε καλέσουν 2 φορές για τεστ οράσεως ώστε να καταλάβουν ο, τι όντως είσαι σε στάδιο βελτίωσης και δεν θα έχεις θέμα αργότερα.
Ξέχωρα από το Λιμενικό, κάνε laser, αξίζει.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Σφαιρικο ισοδύναμο 4,5,1000% το έχω ψάξει αρκετα , έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Στην προκυρηξη του 11 ισχυε το μέχρι 2.5 μυωπια.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Ξέρουμε στο περίπου τι προσόντα χρειάζονται; Και πως πάνε τα μορια;
-
- Ταγματάρχης
Ότι πιο πρόσφατο, αλλά είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αλλαγές από τη νέα κυβέρνηση όπως έγινε και με τους σημαιοφόρους.KatadromeasAR! έγραψε:Ξέρουμε στο περίπου τι προσόντα χρειάζονται; Και πως πάνε τα μορια;
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%94%CE%A0%CE%A74653%CE%A0%CE%A9-%CE%A02%CE%98
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Sailor123 έγραψε:Σφαιρικο ισοδύναμο 4,5,1000% το έχω ψάξει αρκετα , έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Στην προκυρηξη του 11 ισχυε το μέχρι 2.5 μυωπια.
Εν τέλη ποιο είναι το όριο στην μυωπία; κάποιος με 2μιση η 2.75 θα μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη;
2009 δ εσσο 309 σειρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες