Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος για το πότε θα βγει περίπου η προκήρυξη; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Xanthos »

Ίσως κ Σεπτέμβριο
Ο. Π. Κ. Ε
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Αυτοί που είναι από ΕΠΑΛ μπορούν να καταθέσουν πτυχίο αντί για απολυτήριο;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Ιορδάνης έγραψε:Αυτοί που είναι από ΕΠΑΛ μπορούν να καταθέσουν πτυχίο αντί για απολυτήριο;
Λέει απολυτήριο τίτλο. Άρα μάλλον μόνο με απολυτήριο όπως το καταλαβαινω.

Gio92

Δημοσίευση από Gio92 »

Ερώτηση αν κάποιος μπει λιμενοφυκακας μέσω προκήρυξης μένει για πάντα λιμενοφυκακας η έχει κάποια αργή εξέλιξη σαν τους εποπ;
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

Θα βγαλει για αξιωματικους. Αποφιτοι ΓΕΛ θα εχουν δικαιωμα συμετοχης. Τριτεκνια θα μοριοδοτιθει.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φωτης έγραψε:Θα βγαλει για αξιωματικους. Αποφιτοι ΓΕΛ θα εχουν δικαιωμα συμετοχης. Τριτεκνια θα μοριοδοτιθει.
Αξιωματικός με απολυτήριο λυκείου δεν γίνεται να πας. Υπάρχουν ποσοστά για τριτεκνους σαν ειδική κατηγορία, όπως στις πανελλαδικές.

Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Καλησπέρα σε ολους. Προς liontarina, διασωστη και ολους οσους εχπυν ψαχτει λιγο παραπανω. Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι το σφαιρικο ισοδυναμο ειναι στο 4.5 για ΣΜΥΝ και λιμενικο και ισχυει ετσι απο το 2014; εγω εχω κανει τηλεφωνα σε σμυν και ανυε και μου το επιβεβαιωσαν αλλα εχω αγχωθει γτ ειμαι στο τσακ να την κανω την ρημαδα το laser με 4 μυωπια... αν βγει ομως νωρις η προκηρυξη δεν θα προλαβω να αναρρωσω... για πειτε ρε παιδια και απο πανελληνιες φετος οσοι μπηκαν ξερουμε τα ορια του σφαιρικου ισοδυναμου;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Ευχαριστώ πολύ Liontarina
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Georgels έγραψε:Καλησπέρα σε ολους. Προς liontarina, διασωστη και ολους οσους εχπυν ψαχτει λιγο παραπανω. Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι το σφαιρικο ισοδυναμο ειναι στο 4.5 για ΣΜΥΝ και λιμενικο και ισχυει ετσι απο το 2014; εγω εχω κανει τηλεφωνα σε σμυν και ανυε και μου το επιβεβαιωσαν αλλα εχω αγχωθει γτ ειμαι στο τσακ να την κανω την ρημαδα το laser με 4 μυωπια... αν βγει ομως νωρις η προκηρυξη δεν θα προλαβω να αναρρωσω... για πειτε ρε παιδια και απο πανελληνιες φετος οσοι μπηκαν ξερουμε τα ορια του σφαιρικου ισοδυναμου;
Επειδή είμαι από κινητό δες λίγο μήπως γράφει αυτό που σε ενδιαφέρει εδώ:

https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples-dynameis/stratologia/upourgike-apophase-ph-454-10-208326-s-2219-2019.html

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Georgels έγραψε:Καλησπέρα σε ολους. Προς liontarina, διασωστη και ολους οσους εχπυν ψαχτει λιγο παραπανω. Παιδια μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε και εσεις οτι το σφαιρικο ισοδυναμο ειναι στο 4.5 για ΣΜΥΝ και λιμενικο και ισχυει ετσι απο το 2014; Εγω εχω κανει τηλεφωνα σε σμυν και ανυε και μου το επιβεβαιωσαν αλλα εχω αγχωθει γτ ειμαι στο τσακ να την κανω την ρημαδα το laser με 4 μυωπια... Αν βγει ομως νωρις η προκηρυξη δεν θα προλαβω να αναρρωσω... Για πειτε ρε παιδια και απο πανελληνιες φετος οσοι μπηκαν ξερουμε τα ορια του σφαιρικου ισοδυναμου;

Αν κάνεις lasik σε 3-4 μέρες θα είσαι κομπλέ! Αν κάνεις την prk σε 1 μήνα θα είσαι μια χαρά. Επειδή ξέρουν οι γιατροί που θα σε εξετάσουν στις υγειονομικές. Θα σε καλέσουν 2 φορές για τεστ οράσεως ώστε να καταλάβουν ο, τι όντως είσαι σε στάδιο βελτίωσης και δεν θα έχεις θέμα αργότερα.

Ξέχωρα από το Λιμενικό, κάνε laser, αξίζει.

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

Σφαιρικο ισοδύναμο 4,5,1000% το έχω ψάξει αρκετα , έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Στην προκυρηξη του 11 ισχυε το μέχρι 2.5 μυωπια.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Ξέρουμε στο περίπου τι προσόντα χρειάζονται; Και πως πάνε τα μορια;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

KatadromeasAR! έγραψε:Ξέρουμε στο περίπου τι προσόντα χρειάζονται; Και πως πάνε τα μορια;
Ότι πιο πρόσφατο, αλλά είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αλλαγές από τη νέα κυβέρνηση όπως έγινε και με τους σημαιοφόρους.

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%94%CE%A0%CE%A74653%CE%A0%CE%A9-%CE%A02%CE%98

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Sailor123 έγραψε:Σφαιρικο ισοδύναμο 4,5,1000% το έχω ψάξει αρκετα , έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Στην προκυρηξη του 11 ισχυε το μέχρι 2.5 μυωπια.

Εν τέλη ποιο είναι το όριο στην μυωπία; κάποιος με 2μιση η 2.75 θα μπορεί να συμμετέχει στην προκήρυξη;

2009 δ εσσο 309 σειρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες