δημητρης98 έγραψε:@fsafa ναι εχει να βγαλει 10 χρονια και τι, θα εκανε ο αλλος το 1000αρι σε 10λεπτα και θα τον περνουσαν;
Ήτανε η εποχή των βυσμάτων τότε έπαιρνε μόρια ο άλλος από συνέντευξη, στο έχω ξαναγράψει και ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, δεν φαίνεται να θέλεις να καταλάβεις.
δημητρης98 έγραψε:@fsafa ναι εχει να βγαλει 10 χρονια και τι, θα εκανε ο αλλος το 1000αρι σε 10λεπτα και θα τον περνουσαν;
Ήτανε η εποχή των βυσμάτων τότε έπαιρνε μόρια ο άλλος από συνέντευξη, στο έχω ξαναγράψει και ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, δεν φαίνεται να θέλεις να καταλάβεις.
να γραψω κατι τελευταιο, ειμαστε και σε λαθος θεμα
εχω παει στρατο και εχω δει κατι εποπ λες αυτους που τους βρηκαν ουτε λυκειο δεν πρεπει να ειχαν τελειωσει
Ποια θεωρείτε θα είναι η βάση της γενικής κατάταξης; Τα παιδιά πιο πάνω αναφέρθηκαν πάνω από 1000 είναι καλά άλλοι είπαν για 1050 με 1100 .. Τι πιστεύετε; Μοριοδοτειται και το αει δίπλωμα με 120 μόρια σύμφωνα με το ΦΕΚ αν δεν κάνω λάθος...
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια προσπαθώ να δω τι μορια έχω. Έχω 15 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις αγγλικά β2, υπολογιστές, διπλωματα μηχανής αυτοκινήτου, φορτηγού, και νταλίκας, και άδεια ταχύπλοου. Μπορει κάποιος να μου πει πόσα μορια βγάζω και αν έχω ελπίδες;
Πειτε μορια μεχρι να βγει η προκηρυξη να περασει η ωρα. Εγω γενικη σειρα απολυτηριο 17.8, αγγλικα γερμανικα σκαφος υπολογιστες 1209 μορια με την παλια προκηρυξη. Και το τονιζω αυτο γτ αν αλλαξει η μοριοδοτηση κ κανουν καποια διπλωματα προαπαιτουμενα δεν ξερω.
Georgels έγραψε:Πειτε μορια μεχρι να βγει η προκηρυξη να περασει η ωρα. Εγω γενικη σειρα απολυτηριο 17.8, αγγλικα γερμανικα σκαφος υπολογιστες 1209 μορια με την παλια προκηρυξη. Και το τονιζω αυτο γτ αν αλλαξει η μοριοδοτηση κ κανουν καποια διπλωματα προαπαιτουμενα δεν ξερω.
Georgels έγραψε:Πειτε μορια μεχρι να βγει η προκηρυξη να περασει η ωρα. Εγω γενικη σειρα απολυτηριο 17.8, αγγλικα γερμανικα σκαφος υπολογιστες 1209 μορια με την παλια προκηρυξη. Και το τονιζω αυτο γτ αν αλλαξει η μοριοδοτηση κ κανουν καποια διπλωματα προαπαιτουμενα δεν ξερω.
Εγώ τα βγάζω 1159 έτσι που τα λες.
17.8×55 +60+60+30+30
Υπέθεσα άριστη γνώση σε Αγγλικά και Γερμανικά. Αλλιώς βγαίνουν ακόμα πιο λίγα.
Που πιστεύεται θα κυμανθεί η βάση; Στην προκήρυξη του 11 στη γενική κατηγορία ο τελευταιος μπήκε με 17900, και στη σειρά των πολυτέκνων/ τριτεκνων 15500. Στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων ο τελευταίος με 11900. Όποιος ενδιαφέρεται να υπολογίσει μόρια και να δει αποτελέσματα εδώ:http://www.hcg.gr/node/2011 (αποτελέσματα) και http://www.hcg.gr/system/files/docs/files/prokiriksi_lf_lselakt.pdf (προκήρυξη)
Σορρυ ξεχασα να πω οτι εργαζομαι ως αρχαιολογος... συν το πτυχιο ιστορικο αρχαιολογικο... αγγλικα αριστη γνωση Γ2 και γερμανικα β2... απλα προπονηση σε αθληματα παιδια αλμα σε μηκος ειναι τεχνικο αθλημα...3.40με το ζορι πηδαω ενω π. χ το 1000 το κανω σε 4.04... χοντρη βλακεια να κοπεις σε αθλημα
Δημήτρης έγραψε:Που πιστεύεται θα κυμανθεί η βάση; Στην προκήρυξη του 11 στη γενική κατηγορία ο τελευταιος μπήκε με 17900, και στη σειρά των πολυτέκνων/ τριτεκνων 15500. Στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων ο τελευταίος με 11900. Όποιος ενδιαφέρεται να υπολογίσει μόρια και να δει αποτελέσματα εδώ:http://www.hcg.gr/node/2011 (αποτελέσματα) και http://www.hcg.gr/system/files/docs/files/prokiriksi_lf_lselakt.pdf (προκήρυξη)
Δημητρη για υπολογισμο μοριων καλυτερα δες το καινουριο φεκ του 2019 του κουβελη γιατι εχει αλλαξει ο υπολογισμος μοριων και λογικα δεν θα τροποποιηθει απο τον πλακιωτακη γιατι ετσι θα βγει του χρονου η προκηρυξη.
Παιδιά σος ερώτηση.. εάν έχουμε περάσει σε κατηγορία διπλώματος πχ η η ταχύπλοου και μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών δεν έχουμε το δίπλωμα στα χέρια αλλά μια αίτηση βεβαίωση που να αναφέρει ότι εχουμε περάσει μπορούμε να στείλουμε την αίτηση γίνεται;