Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

δημητρης98 έγραψε:@fsafa ναι εχει να βγαλει 10 χρονια και τι, θα εκανε ο αλλος το 1000αρι σε 10λεπτα και θα τον περνουσαν;

Ήτανε η εποχή των βυσμάτων τότε έπαιρνε μόρια ο άλλος από συνέντευξη, στο έχω ξαναγράψει και ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, δεν φαίνεται να θέλεις να καταλάβεις.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από δημητρης98 »

fsafa έγραψε:
δημητρης98 έγραψε:@fsafa ναι εχει να βγαλει 10 χρονια και τι, θα εκανε ο αλλος το 1000αρι σε 10λεπτα και θα τον περνουσαν;

Ήτανε η εποχή των βυσμάτων τότε έπαιρνε μόρια ο άλλος από συνέντευξη, στο έχω ξαναγράψει και ρωτάς τα ίδια και τα ίδια, δεν φαίνεται να θέλεις να καταλάβεις.

να γραψω κατι τελευταιο, ειμαστε και σε λαθος θεμα

εχω παει στρατο και εχω δει κατι εποπ λες αυτους που τους βρηκαν ουτε λυκειο δεν πρεπει να ειχαν τελειωσει

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Υπήρχαν ειδικότητες που ήθελαν μόνο απολυτήριο γυμνασίου, τέλος τα άκυρα ερωτήματα.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εποπ το 2008, τους περνούσαν έτσι και οι θέσεις πάλι δεν ειχαν συμπληρωθεί.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Διασωστης31 έγραψε:Εποπ το 2008, τους περνούσαν έτσι και οι θέσεις πάλι δεν ειχαν συμπληρωθεί.

παιδια αν ειναι να μεταφερουμε την κουβεντα στο αντιστοιχο θεμα, για να μην χαλαμε αυτο

Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Ποια θεωρείτε θα είναι η βάση της γενικής κατάταξης; Τα παιδιά πιο πάνω αναφέρθηκαν πάνω από 1000 είναι καλά άλλοι είπαν για 1050 με 1100 .. Τι πιστεύετε; Μοριοδοτειται και το αει δίπλωμα με 120 μόρια σύμφωνα με το ΦΕΚ αν δεν κάνω λάθος...
Garlik

Δημοσίευση από Garlik »

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια προσπαθώ να δω τι μορια έχω. Έχω 15 απολυτήριο, ειδικές δυνάμεις αγγλικά β2, υπολογιστές, διπλωματα μηχανής αυτοκινήτου, φορτηγού, και νταλίκας, και άδεια ταχύπλοου. Μπορει κάποιος να μου πει πόσα μορια βγάζω και αν έχω ελπίδες;
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Πειτε μορια μεχρι να βγει η προκηρυξη να περασει η ωρα. Εγω γενικη σειρα απολυτηριο 17.8, αγγλικα γερμανικα σκαφος υπολογιστες 1209 μορια με την παλια προκηρυξη. Και το τονιζω αυτο γτ αν αλλαξει η μοριοδοτηση κ κανουν καποια διπλωματα προαπαιτουμενα δεν ξερω.
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Μπορείς να μου εξηγήσεις τη μοριοδοτηση φίλε; Επίσης προσμετρας το πτυχίο αει εάν έχεις; Ευχαριστώ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Georgels έγραψε:Πειτε μορια μεχρι να βγει η προκηρυξη να περασει η ωρα. Εγω γενικη σειρα απολυτηριο 17.8, αγγλικα γερμανικα σκαφος υπολογιστες 1209 μορια με την παλια προκηρυξη. Και το τονιζω αυτο γτ αν αλλαξει η μοριοδοτηση κ κανουν καποια διπλωματα προαπαιτουμενα δεν ξερω.
Η κάτι μετρήσεις λάθος η κάτι ξέχασες να βάλεις.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Georgels έγραψε:Πειτε μορια μεχρι να βγει η προκηρυξη να περασει η ωρα. Εγω γενικη σειρα απολυτηριο 17.8, αγγλικα γερμανικα σκαφος υπολογιστες 1209 μορια με την παλια προκηρυξη. Και το τονιζω αυτο γτ αν αλλαξει η μοριοδοτηση κ κανουν καποια διπλωματα προαπαιτουμενα δεν ξερω.
Εγώ τα βγάζω 1159 έτσι που τα λες.

17.8×55 +60+60+30+30

Υπέθεσα άριστη γνώση σε Αγγλικά και Γερμανικά. Αλλιώς βγαίνουν ακόμα πιο λίγα.

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Που πιστεύεται θα κυμανθεί η βάση; Στην προκήρυξη του 11 στη γενική κατηγορία ο τελευταιος μπήκε με 17900, και στη σειρά των πολυτέκνων/ τριτεκνων 15500. Στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων ο τελευταίος με 11900. Όποιος ενδιαφέρεται να υπολογίσει μόρια και να δει αποτελέσματα εδώ:http://www.hcg.gr/node/2011 (αποτελέσματα) και http://www.hcg.gr/system/files/docs/files/prokiriksi_lf_lselakt.pdf (προκήρυξη)
Georgels

Σορρυ ξεχασα να πω οτι εργαζομαι ως αρχαιολογος... συν το πτυχιο ιστορικο αρχαιολογικο... αγγλικα αριστη γνωση Γ2 και γερμανικα β2... απλα προπονηση σε αθληματα παιδια αλμα σε μηκος ειναι τεχνικο αθλημα...3.40με το ζορι πηδαω ενω π. χ το 1000 το κανω σε 4.04... χοντρη βλακεια να κοπεις σε αθλημα
Georgels

Δημήτρης έγραψε:Που πιστεύεται θα κυμανθεί η βάση; Στην προκήρυξη του 11 στη γενική κατηγορία ο τελευταιος μπήκε με 17900, και στη σειρά των πολυτέκνων/ τριτεκνων 15500. Στην κατηγορία των ειδικών δυνάμεων ο τελευταίος με 11900. Όποιος ενδιαφέρεται να υπολογίσει μόρια και να δει αποτελέσματα εδώ:http://www.hcg.gr/node/2011 (αποτελέσματα) και http://www.hcg.gr/system/files/docs/files/prokiriksi_lf_lselakt.pdf (προκήρυξη)

Δημητρη για υπολογισμο μοριων καλυτερα δες το καινουριο φεκ του 2019 του κουβελη γιατι εχει αλλαξει ο υπολογισμος μοριων και λογικα δεν θα τροποποιηθει απο τον πλακιωτακη γιατι ετσι θα βγει του χρονου η προκηρυξη.

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Παιδιά σος ερώτηση.. εάν έχουμε περάσει σε κατηγορία διπλώματος πχ η η ταχύπλοου και μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής των δικαιολογητικών δεν έχουμε το δίπλωμα στα χέρια αλλά μια αίτηση βεβαίωση που να αναφέρει ότι εχουμε περάσει μπορούμε να στείλουμε την αίτηση γίνεται;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες