Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Χρειαζονται και πτυχια γιατι οταν βγει προκυρηξη για παραγωγικες εξετασεις λαμβανεται υποψη το πτυχιο (ετσι γινεται και στην αστυνομια). Δεν γινεται να καταργηθει ο θεσμος των υπαξ καποιοι πρεπει να προαχθουν. Σκεφτητε δηλαδη ο καθε λιμενοφυλακας να χρειαζεται 7 ετη να προαχθει σε κελευστης, θα υπηρχαν μεγαλα κενα σε κελευστες, αρχικελευστες κλπ. Ολοι λιμενοφυλακες θα ηταν.
!!!

Δημοσίευση από !!! »

Σωστό και αυτο... το θέμα είναι να βγει παιδιά και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!!!
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

Διασωστης31 έγραψε:Πιστευω χωρις να γνωριζω κατι, οτι θα μειωθει/καταργηθει η κατηγορια μουσικων.Το ecdl θα γινει υποχρεωτικο.

Τα 120 μορια για ΑΕΙ/ΤΕΙ θα γινουν ναυτικη υπηρεσια ωστε να μπουν ατομα απο ΑΕΝ.

Πιστευω θα αυξηθουν οι θεσεις απο 155 σε 220-300.

Οταν λες ναυτικη υπηρεσια; Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θελεις

.

Δημοσίευση από . »

Διάσωση31, γνωρίζεις εάν το όριο ύψους αλλάξει και το κάνουν ξανά 1.60 οπως ήταν;

Αφήνω αυτό εδώ

https://www.esos.gr/arthra/63161/ta-oria-toy-ypsoys-gia-tin-eisagogi-stin-astynomia-kai-limeniko

spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Προχωρά ο διαγωνισμός για την πρόσληψη λιμενικών

Ως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 200 στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

!!!

Δημοσίευση από !!! »

Παιδιά ο ΜΘ τελικά έλεγε αλήθειες "διαδικασίες εξπρές τον Αύγουστο είχε πει"... Άντε να δούμε μπας και γίνει τιποτα!!! ΜΘ ότι άλλο είναι ενημέρωσε μας...
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Ξέρει κανείς αν μπορεί κάποιος να κάνει τα χαρτιά του σε δύο προκηρύξεις για σώματα ασφαλείας ταυτόχρονα; Θέλω να μπω λιμενικο, αλλά σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου και για Ε. Φ. που απ'οτι φαίνεται θα βγει πιο νωρίς.
dx77
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dx77 »

Μια χαρά !Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν γίνεται να δηλώσεις και για λιμενοφύλακας και για σημαιοφόρος.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Δημητρη, Ναι μπορεις !
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες..
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Georgels έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; Το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... Απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες.

Ποτέ δεν ήτανε τόσο ψηλά τα όρια μυωπία στο Λιμενικό και στο Πολεμικό Ναυτικό.

2,5 ισχύει με 4 κόβεσαι.

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

Georgels έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; Το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... Απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες.

λειζερ να σωθεις!

alex
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

4,5 το οριο μου φαινεται απιθανο να ειναι. Παντα 2,5 ηξερα πως ειναι.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dea pz »

4.5 αστυνομία είναι αν δείτε προηγούμενες προκ
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-erhetai-prokiryxi-gia-limenofylakes-apokleistiko
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης