Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Χρειαζονται και πτυχια γιατι οταν βγει προκυρηξη για παραγωγικες εξετασεις λαμβανεται υποψη το πτυχιο (ετσι γινεται και στην αστυνομια). Δεν γινεται να καταργηθει ο θεσμος των υπαξ καποιοι πρεπει να προαχθουν. Σκεφτητε δηλαδη ο καθε λιμενοφυλακας να χρειαζεται 7 ετη να προαχθει σε κελευστης, θα υπηρχαν μεγαλα κενα σε κελευστες, αρχικελευστες κλπ. Ολοι λιμενοφυλακες θα ηταν.
Σωστό και αυτο... το θέμα είναι να βγει παιδιά και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!!!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Διασωστης31 έγραψε:Πιστευω χωρις να γνωριζω κατι, οτι θα μειωθει/καταργηθει η κατηγορια μουσικων.Το ecdl θα γινει υποχρεωτικο.
Τα 120 μορια για ΑΕΙ/ΤΕΙ θα γινουν ναυτικη υπηρεσια ωστε να μπουν ατομα απο ΑΕΝ.
Πιστευω θα αυξηθουν οι θεσεις απο 155 σε 220-300.
Οταν λες ναυτικη υπηρεσια; Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αν θελεις
Διάσωση31, γνωρίζεις εάν το όριο ύψους αλλάξει και το κάνουν ξανά 1.60 οπως ήταν;
Αφήνω αυτό εδώ
https://www.esos.gr/arthra/63161/ta-oria-toy-ypsoys-gia-tin-eisagogi-stin-astynomia-kai-limeniko
Αφήνω αυτό εδώ
https://www.esos.gr/arthra/63161/ta-oria-toy-ypsoys-gia-tin-eisagogi-stin-astynomia-kai-limeniko
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Προχωρά ο διαγωνισμός για την πρόσληψη λιμενικών
Ως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 200 στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη 200 στελεχών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Παιδιά ο ΜΘ τελικά έλεγε αλήθειες "διαδικασίες εξπρές τον Αύγουστο είχε πει"... Άντε να δούμε μπας και γίνει τιποτα!!! ΜΘ ότι άλλο είναι ενημέρωσε μας...
Ξέρει κανείς αν μπορεί κάποιος να κάνει τα χαρτιά του σε δύο προκηρύξεις για σώματα ασφαλείας ταυτόχρονα; Θέλω να μπω λιμενικο, αλλά σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου και για Ε. Φ. που απ'οτι φαίνεται θα βγει πιο νωρίς.
Μια χαρά !Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν γίνεται να δηλώσεις και για λιμενοφύλακας και για σημαιοφόρος.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 61
Δημητρη, Ναι μπορεις !
Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες..
Georgels έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; Το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... Απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες.
Ποτέ δεν ήτανε τόσο ψηλά τα όρια μυωπία στο Λιμενικό και στο Πολεμικό Ναυτικό.
2,5 ισχύει με 4 κόβεσαι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
Georgels έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχετε βγαλει ακρη με τα ορια μυωπιας; Το φεκ που βγηκε επι συριζα ελεγε οτι για την σωματικη ικανοτητα των λιμενοφυλακων θα ληφθει υπ οψιν το πδ 11/14 Α'17 οπως αυτο αφορα τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ. Οσο εψαξα ειδα οτι για σμυν το οριο ειναι 2.5 σφαιρικο ισοδυναμο. Εγω μεχρι τωρα ηξερα για 4.5. Εγω εχω 4μυωπια. Αν καποιος κατι ξερει σιγουρα ας βοηθησει... Απο αυριο θα αρχισω κ εγω τηλεφωνα σε υπηρεσιες.
λειζερ να σωθεις!
alex
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 61
4,5 το οριο μου φαινεται απιθανο να ειναι. Παντα 2,5 ηξερα πως ειναι.
4.5 αστυνομία είναι αν δείτε προηγούμενες προκ
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-erhetai-prokiryxi-gia-limenofylakes-apokleistiko
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης