Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XANTHI

Δημοσίευση από XANTHI »

Ευχαριστώ πολύ!Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν έχει αποσταλεί το αίτημα του Υπουργείου στο ΑΣΕΠ;

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Παιδια τι εγινε πολυ νεκρά κανένα νεο κανείς; Εσείς ειδικά που εισαστε σοχ ακούτε τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

http://www.fylakes.gr/2019/06/blog-post_6.html?m=1

Έγινε και ο πρώτος ξυλοδαρμός. Περαστικά στον νεοδιορισμενο σωφρονιστικο.

Ποσο θα χαρώ να παει δικαστικα, εξαιτίας του συμβάντος, και να πει ότι μπήκαν χωρίς την 2μηνη εκπαίδευση που αναφέρεται στα προεδρικά διατάγματα. Να τρέχει και η κωλοκυβερνηση και οι μπακαληδες του υπουργείου που δηλώνουν ότι όλα πάνε καλά, και φαγώθηκαν για σοχ.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Ούτε μήνα δεν κλείσαμε..
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Καλησπέρα κάνεις αθηναίος που να υπηρετεί Λάρισα και να θέλει να πάει Αθήνα;
Coro
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Coro »

Ναι παιδια ειδικα κορυδαλλο καθε μερα δερνουν κι εναν φύλακα. Συνηθως νεοδιοριστους φυσικα.
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ilias95 »

Coro έγραψε:Ναι παιδια ειδικα κορυδαλλο καθε μερα δερνουν κι εναν φύλακα. Συνηθως νεοδιοριστους φυσικα.
φίλε 2 βδομάδες έχω αλλά δεν υπάρχουν αυτά που λες είναι πολύ καλά Κορυδαλλό απλά είμαι από Λάρισα γι'αυτό!!!
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από theo12345 »

ilias95 έγραψε:
Coro έγραψε:Ναι παιδια ειδικα κορυδαλλο καθε μερα δερνουν κι εναν φύλακα. Συνηθως νεοδιοριστους φυσικα.
φίλε 2 βδομάδες έχω αλλά δεν υπάρχουν αυτά που λες είναι πολύ καλά Κορυδαλλό απλά είμαι από Λάρισα γι'αυτό!!!
στην ιδια φυλακη ειστε και οι δυο;
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν απαντηθεί πολλές φορές απλα επειδή είναι 162 σελίδες το συγκεκριμένο θέμα δεν γίνετε να τα ψάξω όλα! Επειδή δεν ειμαι πολύ γνώστης τις συγκεκριμένης προκήρυξης μπορεί να μου πει κάποιος: περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη για εξωτερικούς η κάποια άλλη θέση στις φυλακές; Η απλά έχει βγει και περιμένουμε αποτελέσματα (Όπως 6Κ/2018)
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν απαντηθεί πολλές φορές απλα επειδή είναι 162 σελίδες το συγκεκριμένο θέμα δεν γίνετε να τα ψάξω όλα! Επειδή δεν ειμαι πολύ γνώστης τις συγκεκριμένης προκήρυξης μπορεί να μου πει κάποιος: περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη για εξωτερικούς η κάποια άλλη θέση στις φυλακές; Η απλά έχει βγει και περιμένουμε αποτελέσματα (Όπως 6Κ/2018)
αδερφε στην 6κ περιμένουμε τα οριστικά.Τωρα ειχαν πει πως θα βγει αλλη μια γυρω στα 550 άτομα και εξωτερικους και εσωτερικους και συγκεκριμένα τα 258 θα ναι για δράμα. Τώρα θα δείξει αν θα βγει δεν ξερωω τι να σου πω. απλα περίμενεις.

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

theo12345 έγραψε: αδερφε στην 6κ περιμένουμε τα οριστικά.Τωρα ειχαν πει πως θα βγει αλλη μια γυρω στα 550 άτομα και εξωτερικους και εσωτερικους και συγκεκριμένα τα 258 θα ναι για δράμα. Τώρα θα δείξει αν θα βγει δεν ξερωω τι να σου πω. Απλα περίμενεις.

ΦΕΚ έχει βγει ξέρουμε;

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Παιδιά όσοι είναι εξωτερικοι θέλω να σας ενημερώσω πως η σχολή στην Κομοτηνή θα ξεκινήσει 18/6. Λογικά θα μας ενημερώσουν νωριτερα να παμε.
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Παιδιά ξέρετε τα οριστικά ποτέ θα βγουν γενικά. Μήπως έχετε κάποια πληροφορία;
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Z'MAK_304 έγραψε:
theo12345 έγραψε: αδερφε στην 6κ περιμένουμε τα οριστικά.Τωρα ειχαν πει πως θα βγει αλλη μια γυρω στα 550 άτομα και εξωτερικους και εσωτερικους και συγκεκριμένα τα 258 θα ναι για δράμα. Τώρα θα δείξει αν θα βγει δεν ξερωω τι να σου πω. Απλα περίμενεις.

ΦΕΚ έχει βγει ξέρουμε;

οχι
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Xris έγραψε:Παιδιά όσοι είναι εξωτερικοι θέλω να σας ενημερώσω πως η σχολή στην Κομοτηνή θα ξεκινήσει 18/6. Λογικά θα μας ενημερώσουν νωριτερα να παμε.
Φίλε είναι κάτι σίγουρο αυτό που αναφέρεις; γιατί απ την μεριά μου, την βλέπω την κατάσταση λίγο μπερδεμένη, μια με τις εκλογές στις 7/7, μια με τα οριστικά που μάλλον κοντεύουν να βγουν (βγήκαν της 3κ). Θέλω να πω ότι μπορεί πχ οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ όπως αγωνίσματα σε περίπτωση που βγουν γρήγορα τα τελικά, μπορεί να πέσουν πάνω στην περίοδο που θα είμαστε σχολή. Επίσης έγινε και αυτό με τον ξυλοδαρμό ενος σωφρονιστικού με τα οκταμηνα και δεν ξέρω γενικά τι σκέφτονται στο υπουργείο. Για τις εκλογές δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουμε, θα έχει τελειώσει η σχολή μέχρι τοτε; (2 εβδομάδες θα παμε;)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης