Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Ευχαριστώ πολύ!Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν έχει αποσταλεί το αίτημα του Υπουργείου στο ΑΣΕΠ;
Παιδια τι εγινε πολυ νεκρά κανένα νεο κανείς; Εσείς ειδικά που εισαστε σοχ ακούτε τίποτα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
http://www.fylakes.gr/2019/06/blog-post_6.html?m=1
Έγινε και ο πρώτος ξυλοδαρμός. Περαστικά στον νεοδιορισμενο σωφρονιστικο.
Ποσο θα χαρώ να παει δικαστικα, εξαιτίας του συμβάντος, και να πει ότι μπήκαν χωρίς την 2μηνη εκπαίδευση που αναφέρεται στα προεδρικά διατάγματα. Να τρέχει και η κωλοκυβερνηση και οι μπακαληδες του υπουργείου που δηλώνουν ότι όλα πάνε καλά, και φαγώθηκαν για σοχ.
Έγινε και ο πρώτος ξυλοδαρμός. Περαστικά στον νεοδιορισμενο σωφρονιστικο.
Ποσο θα χαρώ να παει δικαστικα, εξαιτίας του συμβάντος, και να πει ότι μπήκαν χωρίς την 2μηνη εκπαίδευση που αναφέρεται στα προεδρικά διατάγματα. Να τρέχει και η κωλοκυβερνηση και οι μπακαληδες του υπουργείου που δηλώνουν ότι όλα πάνε καλά, και φαγώθηκαν για σοχ.
Ούτε μήνα δεν κλείσαμε..
Καλησπέρα κάνεις αθηναίος που να υπηρετεί Λάρισα και να θέλει να πάει Αθήνα;
Ναι παιδια ειδικα κορυδαλλο καθε μερα δερνουν κι εναν φύλακα. Συνηθως νεοδιοριστους φυσικα.
φίλε 2 βδομάδες έχω αλλά δεν υπάρχουν αυτά που λες είναι πολύ καλά Κορυδαλλό απλά είμαι από Λάρισα γι'αυτό!!!Coro έγραψε:Ναι παιδια ειδικα κορυδαλλο καθε μερα δερνουν κι εναν φύλακα. Συνηθως νεοδιοριστους φυσικα.
στην ιδια φυλακη ειστε και οι δυο;ilias95 έγραψε:φίλε 2 βδομάδες έχω αλλά δεν υπάρχουν αυτά που λες είναι πολύ καλά Κορυδαλλό απλά είμαι από Λάρισα γι'αυτό!!!Coro έγραψε:Ναι παιδια ειδικα κορυδαλλο καθε μερα δερνουν κι εναν φύλακα. Συνηθως νεοδιοριστους φυσικα.
Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν απαντηθεί πολλές φορές απλα επειδή είναι 162 σελίδες το συγκεκριμένο θέμα δεν γίνετε να τα ψάξω όλα! Επειδή δεν ειμαι πολύ γνώστης τις συγκεκριμένης προκήρυξης μπορεί να μου πει κάποιος: περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη για εξωτερικούς η κάποια άλλη θέση στις φυλακές; Η απλά έχει βγει και περιμένουμε αποτελέσματα (Όπως 6Κ/2018)
αδερφε στην 6κ περιμένουμε τα οριστικά.Τωρα ειχαν πει πως θα βγει αλλη μια γυρω στα 550 άτομα και εξωτερικους και εσωτερικους και συγκεκριμένα τα 258 θα ναι για δράμα. Τώρα θα δείξει αν θα βγει δεν ξερωω τι να σου πω. απλα περίμενεις.Z'MAK_304 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν απαντηθεί πολλές φορές απλα επειδή είναι 162 σελίδες το συγκεκριμένο θέμα δεν γίνετε να τα ψάξω όλα! Επειδή δεν ειμαι πολύ γνώστης τις συγκεκριμένης προκήρυξης μπορεί να μου πει κάποιος: περιμένουμε να βγει κάποια προκήρυξη για εξωτερικούς η κάποια άλλη θέση στις φυλακές; Η απλά έχει βγει και περιμένουμε αποτελέσματα (Όπως 6Κ/2018)
theo12345 έγραψε: αδερφε στην 6κ περιμένουμε τα οριστικά.Τωρα ειχαν πει πως θα βγει αλλη μια γυρω στα 550 άτομα και εξωτερικους και εσωτερικους και συγκεκριμένα τα 258 θα ναι για δράμα. Τώρα θα δείξει αν θα βγει δεν ξερωω τι να σου πω. Απλα περίμενεις.
ΦΕΚ έχει βγει ξέρουμε;
Παιδιά όσοι είναι εξωτερικοι θέλω να σας ενημερώσω πως η σχολή στην Κομοτηνή θα ξεκινήσει 18/6. Λογικά θα μας ενημερώσουν νωριτερα να παμε.
Παιδιά ξέρετε τα οριστικά ποτέ θα βγουν γενικά. Μήπως έχετε κάποια πληροφορία;
οχιZ'MAK_304 έγραψε:theo12345 έγραψε: αδερφε στην 6κ περιμένουμε τα οριστικά.Τωρα ειχαν πει πως θα βγει αλλη μια γυρω στα 550 άτομα και εξωτερικους και εσωτερικους και συγκεκριμένα τα 258 θα ναι για δράμα. Τώρα θα δείξει αν θα βγει δεν ξερωω τι να σου πω. Απλα περίμενεις.
ΦΕΚ έχει βγει ξέρουμε;
Φίλε είναι κάτι σίγουρο αυτό που αναφέρεις; γιατί απ την μεριά μου, την βλέπω την κατάσταση λίγο μπερδεμένη, μια με τις εκλογές στις 7/7, μια με τα οριστικά που μάλλον κοντεύουν να βγουν (βγήκαν της 3κ). Θέλω να πω ότι μπορεί πχ οι διαδικασίες του ΑΣΕΠ όπως αγωνίσματα σε περίπτωση που βγουν γρήγορα τα τελικά, μπορεί να πέσουν πάνω στην περίοδο που θα είμαστε σχολή. Επίσης έγινε και αυτό με τον ξυλοδαρμό ενος σωφρονιστικού με τα οκταμηνα και δεν ξέρω γενικά τι σκέφτονται στο υπουργείο. Για τις εκλογές δεν θα χρειαστεί να ψηφίσουμε, θα έχει τελειώσει η σχολή μέχρι τοτε; (2 εβδομάδες θα παμε;)Xris έγραψε:Παιδιά όσοι είναι εξωτερικοι θέλω να σας ενημερώσω πως η σχολή στην Κομοτηνή θα ξεκινήσει 18/6. Λογικά θα μας ενημερώσουν νωριτερα να παμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες