6k2018 έγραψε:Φίλε άλλο ή σύμβαση στο δήμο του χωριού σου και άλλο στο υπουργείο δικαιοσύνης λες να αφήσουν τον σωφρονιστικό υπάλληλο απλήρωτο 3 μήνες;
Γιατί τι είναι ο σωφρονιστικός υπάλληλος; Μήπως να σου δώσουμε και ένα χαρέμι με γκόμενες; Μερικοί έχετε ανέβει σε καλάμια μου φαίνεται και την έχετε δει ράμπο. Εδώ αφήνουν γιατρούς απλήρωτους με συμβάσεις. Και εσύ νομίζεις πως θα γίνει κάποιος και θα σε πληρώνουν και νωρίτερα.
Τσακαλια ξαναπειρα στην ομοσπονδεια είναι θεμα ΑΣΕΠ μου ειπαν τωρα ποια... Το υπουργειο εκανε ότι ηταν να κανεις δεν ξερει κατι παραπανω α και κατι ακομα το σοχ οπου και σε ότι και να δουλευεις (δημο-υπουργειο) σε πληρωνει στο 2μηνο τριμηνο
Μερικοί καιγεστε να πάτε με τα προσωρινά επειδή νομίζετε ότι θα καπαρωσετε την θέση. Ο ενας λέει αν περάσουμε εκπαίδευση εξωτερικών και κοπουμε στα αθλήματα, δε θα μας διώξουν, ο άλλος πιστεύει ότι θα είναι πιο επιεικής επειδή θα είναι με σοχ..
Και αθλήματα υγειονομικα να γίνουν με τα προσωρινά θα είναι μέσω του υπουργείου, μετά θα ξαναγίνουν με την επιτροπή του ασεπ όπως ορίζει το φεκ.
Όταν θα λήξει η σύμβαση θα έχουμε άλλη κυβέρνηση, η πρόσληψη με τα οριστικά θα υπογραφεί από άλλον υπουργό δικαιοσύνης.
Μου ειπε ενας ηδη εργαζομενος σωφρονιστικος οτι στα αθληματα θα ειναι αρκετα επιεικης... Τωρα δεν ξερω εαν εχει/ειναι εγκυρη πηγη, αλλα και εγω το πιστευω οτι θα ειναι ετσι. Βεβαια να σας πω οτι εγω ειμαι ακρως αντιθετος με αυτο και ελπιζω να μην υπαρχει μεγαλη επιεικεια, για να ειναι δικαιο και οπως προβλεπεται απο το ΦΕΚ της προκυρηξης
Miron έγραψε:Μου ειπε ενας ηδη εργαζομενος σωφρονιστικος οτι στα αθληματα θα ειναι αρκετα επιεικης... Τωρα δεν ξερω εαν εχει/ειναι εγκυρη πηγη, αλλα και εγω το πιστευω οτι θα ειναι ετσι. Βεβαια να σας πω οτι εγω ειμαι ακρως αντιθετος με αυτο και ελπιζω να μην υπαρχει μεγαλη επιεικεια, για να ειναι δικαιο και οπως προβλεπεται απο το ΦΕΚ της προκυρηξης
Φιλέ μου το χιλιάρι είναι οτι είναι αυτό είναι στο οποίο δίνουν βαση και εκεί κόβουν άτομα, στα υπόλοιπα είναι παιδική χαρά πιστεύω.
Πρωτα το χιλιαρι ολοι οι υποψήφιοι και μετα κανουν τ αλλα χωρισμένοι σε ομαδες.. Το 2010 στην αστυφυλάκων κόψανε ατομο επειδη εκανε τ μήκος 3.50 κ οχι 3.60 μπροστα μου.. και επειδη τωρα δεν πρεπει να το ρισκάρει καποιος για το αν θα ειναι επιοικεις η οχι θελει προπόνηση για να το χεις σιγουρα Σε ολα τ αθληματα
Γνωρίζει κάποιος αν θα πρέπει να περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες για να πάμε με ΙΔΟΧ η το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι ανακοινώσεις η τηλέφωνα από το υπουργείο; Ευχαριστώ.
Εγω νομιζω οτι μπορει να γίνει και χωρις τα οριστικα οι σοχ αλλα θα περιμενουν τα οριστικα για εξτρα βεβαιοτητα. Βεβαια αυτο που υπογραφτηκε λεει για τα προσωρινα οποτε αν βγουν οριστικα θα πρεπει νς υπογραφτει νεο φεκ. Δεν ξερω