Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

6k2018 έγραψε:Φίλε άλλο ή σύμβαση στο δήμο του χωριού σου και άλλο στο υπουργείο δικαιοσύνης λες να αφήσουν τον σωφρονιστικό υπάλληλο απλήρωτο 3 μήνες;

Γιατί τι είναι ο σωφρονιστικός υπάλληλος; Μήπως να σου δώσουμε και ένα χαρέμι με γκόμενες; Μερικοί έχετε ανέβει σε καλάμια μου φαίνεται και την έχετε δει ράμπο. Εδώ αφήνουν γιατρούς απλήρωτους με συμβάσεις. Και εσύ νομίζεις πως θα γίνει κάποιος και θα σε πληρώνουν και νωρίτερα.

teo

Δημοσίευση από teo »

Τσακαλια ξαναπειρα στην ομοσπονδεια είναι θεμα ΑΣΕΠ μου ειπαν τωρα ποια... Το υπουργειο εκανε ότι ηταν να κανεις δεν ξερει κατι παραπανω α και κατι ακομα το σοχ οπου και σε ότι και να δουλευεις (δημο-υπουργειο) σε πληρωνει στο 2μηνο τριμηνο
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Ενημερωτικά και στις ένοπλες δυνάμεις καθυστερούν 3 μήνες κτλπ, μην σας κάνει τόση εντύπωση
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μερικοί καιγεστε να πάτε με τα προσωρινά επειδή νομίζετε ότι θα καπαρωσετε την θέση. Ο ενας λέει αν περάσουμε εκπαίδευση εξωτερικών και κοπουμε στα αθλήματα, δε θα μας διώξουν, ο άλλος πιστεύει ότι θα είναι πιο επιεικής επειδή θα είναι με σοχ..

Και αθλήματα υγειονομικα να γίνουν με τα προσωρινά θα είναι μέσω του υπουργείου, μετά θα ξαναγίνουν με την επιτροπή του ασεπ όπως ορίζει το φεκ.

Όταν θα λήξει η σύμβαση θα έχουμε άλλη κυβέρνηση, η πρόσληψη με τα οριστικά θα υπογραφεί από άλλον υπουργό δικαιοσύνης.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το νήμα επανήλθε. Την επόμενη φορά που ξεφύγει η συζήτηση θα απενεργοποιηθεί οριστικά.
Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

Κανα νεο ρε παίδες;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Μου ειπε ενας ηδη εργαζομενος σωφρονιστικος οτι στα αθληματα θα ειναι αρκετα επιεικης... Τωρα δεν ξερω εαν εχει/ειναι εγκυρη πηγη, αλλα και εγω το πιστευω οτι θα ειναι ετσι. Βεβαια να σας πω οτι εγω ειμαι ακρως αντιθετος με αυτο και ελπιζω να μην υπαρχει μεγαλη επιεικεια, για να ειναι δικαιο και οπως προβλεπεται απο το ΦΕΚ της προκυρηξης
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Οτι ναναι ο διαχειριστής. Επειδη ειπωθηκε μια κουβεντα παραπανω την ειδε στραταρχης και θελησε να μας καψοναρει ολους.

Με τετοιες αηδιες εγω δεν μπορω. Αποχωρώ απο το φορουμ.

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Miron έγραψε:Μου ειπε ενας ηδη εργαζομενος σωφρονιστικος οτι στα αθληματα θα ειναι αρκετα επιεικης... Τωρα δεν ξερω εαν εχει/ειναι εγκυρη πηγη, αλλα και εγω το πιστευω οτι θα ειναι ετσι. Βεβαια να σας πω οτι εγω ειμαι ακρως αντιθετος με αυτο και ελπιζω να μην υπαρχει μεγαλη επιεικεια, για να ειναι δικαιο και οπως προβλεπεται απο το ΦΕΚ της προκυρηξης
Φιλέ μου το χιλιάρι είναι οτι είναι αυτό είναι στο οποίο δίνουν βαση και εκεί κόβουν άτομα, στα υπόλοιπα είναι παιδική χαρά πιστεύω.

Και είδικα άλμα σε ύψους γελοίο...

Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Redman εσύ που εχεις δώσει αθλήματα γνωρίζεις με ποια σειρα γίνονται ;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Xris έγραψε:Redman εσύ που εχεις δώσει αθλήματα γνωρίζεις με ποια σειρα γίνονται ;

σφαίρα-μήκος-1000ρι-100ρι-ύψος

Pistolete
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Pistolete »

Πρωτα το χιλιαρι ολοι οι υποψήφιοι και μετα κανουν τ αλλα χωρισμένοι σε ομαδες.. Το 2010 στην αστυφυλάκων κόψανε ατομο επειδη εκανε τ μήκος 3.50 κ οχι 3.60 μπροστα μου.. και επειδη τωρα δεν πρεπει να το ρισκάρει καποιος για το αν θα ειναι επιοικεις η οχι θελει προπόνηση για να το χεις σιγουρα Σε ολα τ αθληματα
Panos79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Panos79 »

REDMAN316 έγραψε:
Xris έγραψε:Redman εσύ που εχεις δώσει αθλήματα γνωρίζεις με ποια σειρα γίνονται ;

σφαίρα-μήκος-1000ρι-100ρι-ύψος

Δεν έχει σφαίρα

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Γνωρίζει κάποιος αν θα πρέπει να περιμένουμε τους οριστικούς πίνακες για να πάμε με ΙΔΟΧ η το μόνο που περιμένουμε τώρα είναι ανακοινώσεις η τηλέφωνα από το υπουργείο; Ευχαριστώ.
Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

Εγω νομιζω οτι μπορει να γίνει και χωρις τα οριστικα οι σοχ αλλα θα περιμενουν τα οριστικα για εξτρα βεβαιοτητα. Βεβαια αυτο που υπογραφτηκε λεει για τα προσωρινα οποτε αν βγουν οριστικα θα πρεπει νς υπογραφτει νεο φεκ. Δεν ξερω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες