Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
panos

Δημοσίευση από panos »

Noula έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι διοριστεα στο Κορυδαλλο και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος φυλακας απο εκει να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει και τις συνθηκες εργασιας; Επισης οι γυναικες κανουν βαρδιες στις γυναικιες φυλακες η και στις αντρικες; Ευχαριστω εκ των προτερων.
μονο στις γυναικιες.
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Noula έγραψε:Καλησπερα!! ειμαι διοριστεα στο Κορυδαλλο και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος φυλακας απο εκει να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει και τις συνθηκες εργασιας; επισης οι γυναικες κανουν βαρδιες στις γυναικιες φυλακες η και στις αντρικες; ευχαριστω εκ των προτερων.

Κορίτσι στις αντρικές (στο Κορυδαλλός 1 δηλαδή) οι μόνες θέσεις που έχει για γυναίκες και αν.. είναι στον έλεγχο ατόμων είτε πραγμάτων. Και αυτές οι θέσεις εννοείται είναι πιασμένες... Ο νοών νοειτο... Οι μεγάλες ανάγκες είναι στο (Κορυδαλλός 2) δηλαδή στις γυναικείες που είναι το μεγαλύτερο ποσοστό προφυλακησεις. Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες εκτιουσες ποινών αλλά ως επί των πλειστων είναι προφυλακισταιες. Και επισης υπάρχουν και στα γραφεία απόσπασμενες φυλακες αλλά αυτές είναι παλιές και με εμπειρία στα θέματα γραφείου. Τώρα για τις συνθήκες δεν ξέρω ακριβώς για τις γιατί εγώ ήμουν στα γραφεία.

Kleiw

Δημοσίευση από Kleiw »

Νουλα κ εγώ στον Κορυδαλλό έχω περάσει εσωτερική είσαι ή εξωτερική?;
DIM-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από DIM-PAP »

Καλησπέρα παιδιά. Σε περιπτωση που μας καλέσουν με ιδοχ κ δεν παμε, ξέρει κανένας να μου πει τι γίνεται μετά
Noula

Δημοσίευση από Noula »

εσωτερικη εχω περασει Κλειω εσυ;
$treetwise
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από $treetwise »

Έκρηξη Εικόνα
(◣_◢)==ε/̵͇̿​̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Άβαταρ μέλους
Rambo432
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Rambo432 »

Στις 15 έμαθα ότι θα παρουσιάσουμε και ότι θα λα ουμε φύλλο πορείας... Θα δουμε
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Rambo432 έγραψε: Στις 15 έμαθα ότι θα παρουσιάσουμε και ότι θα λα ουμε φύλλο πορείας... Θα δουμε
Όταν γράφουμε μία τόσο σημαντική πληροφορία λέμε και την πηγή που το μάθαμε αλλιώς ο άλλος σκέφτεται ότι είναι άλλη μία ψευδής πληροφορία και μας χαρακτηρίζει αναξιόπιστους. Οπότε αναμένουμε να μας ενημερώσεις περαιτέρω καθώς κι αν εννοείς για 15 Απρίλη ή 15 Μαϊου
Kleiw

Δημοσίευση από Kleiw »

Κ εγώ εσωτερική είμαι. Παρεούλα θα είμαστε.. ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΏ ΣΊΓΟΥΡΑ ΑΝ ΘΑ ΈΧΩ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΧΆΣΩ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΌ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝΔΕΧΤΩ ΤΟ ΣΟΧ; ΑΝ ΠΆΡΩ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΣΊΓΟΥΡΑ ΝΑ Μ ΠΟΥ ΛΕΤΕΕ Ή ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΏ ΚΆΠΟΥ ΑΛΛΟΎΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣΠΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ?;
kpk

Δημοσίευση από kpk »

Νούλα, με το καλό να έρθετε. Στις γυναικείες φυλακές η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με τις ανδρικές. Μην έχεις άγχος, ευχαρίστως να σας κατατοπίσουμε όταν παρουσιάστείτε. Πιθανολογώ ότι θα μπορούσατε να κάνετε μία γνωριμία με τον χώρο και νωρίτερα.
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Τι γίνεται μόνο από κορυδαλλο υπάρχουν γυναίκες; Καμία από Θήβα ρε παιδιάααα
Κάτια

Δημοσίευση από Κάτια »

Στέλλα και εγώ Θήβα έχω περασει εσωτερική. Εσυ;
Stefania

Δημοσίευση από Stefania »

Στέλλα και εγω είμαι για Θήβα , απλώς κυρίως παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα ότι καταγράφετε μέσα στο forum.
Κάτια

Δημοσίευση από Κάτια »

. Στέλλα και εγώ Αθήνα έχω περασει εσωτερική... εσυ?;
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Καλησπερα, αν και διοριστεος Εκανα ενσταση διοτι δεν μου προσμετρηθηκαν τα ξενογλωσσα πτυχια μου.anyway. Το παραβολο της ενστασης μου απο πληρωμενο εγινε δεσμευμενο σημερα, οποτε αυτο ισως λεει κατι για το σταδιο πο βρισκονται οι ελεγχοι ενσταεων... Να σημειωσω βεβαια οτι το παραβολο που χα παρει μερος στη προκυρηξη ειναι σε κατασταση πληρωμενο οποτε μπορει να μη συμαινει και κατι, απλα θεωρησα σωστο να το αναφερω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες