μονο στις γυναικιες.Noula έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι διοριστεα στο Κορυδαλλο και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος φυλακας απο εκει να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει και τις συνθηκες εργασιας; Επισης οι γυναικες κανουν βαρδιες στις γυναικιες φυλακες η και στις αντρικες; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Noula έγραψε:Καλησπερα!! ειμαι διοριστεα στο Κορυδαλλο και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος φυλακας απο εκει να μου πει πως ειναι τα πραγματα εκει και τις συνθηκες εργασιας; επισης οι γυναικες κανουν βαρδιες στις γυναικιες φυλακες η και στις αντρικες; ευχαριστω εκ των προτερων.
Κορίτσι στις αντρικές (στο Κορυδαλλός 1 δηλαδή) οι μόνες θέσεις που έχει για γυναίκες και αν.. είναι στον έλεγχο ατόμων είτε πραγμάτων. Και αυτές οι θέσεις εννοείται είναι πιασμένες... Ο νοών νοειτο... Οι μεγάλες ανάγκες είναι στο (Κορυδαλλός 2) δηλαδή στις γυναικείες που είναι το μεγαλύτερο ποσοστό προφυλακησεις. Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες εκτιουσες ποινών αλλά ως επί των πλειστων είναι προφυλακισταιες. Και επισης υπάρχουν και στα γραφεία απόσπασμενες φυλακες αλλά αυτές είναι παλιές και με εμπειρία στα θέματα γραφείου. Τώρα για τις συνθήκες δεν ξέρω ακριβώς για τις γιατί εγώ ήμουν στα γραφεία.
Νουλα κ εγώ στον Κορυδαλλό έχω περάσει εσωτερική είσαι ή εξωτερική?;
Καλησπέρα παιδιά. Σε περιπτωση που μας καλέσουν με ιδοχ κ δεν παμε, ξέρει κανένας να μου πει τι γίνεται μετά
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
- Rambo432
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Στις 15 έμαθα ότι θα παρουσιάσουμε και ότι θα λα ουμε φύλλο πορείας... Θα δουμε
Όταν γράφουμε μία τόσο σημαντική πληροφορία λέμε και την πηγή που το μάθαμε αλλιώς ο άλλος σκέφτεται ότι είναι άλλη μία ψευδής πληροφορία και μας χαρακτηρίζει αναξιόπιστους. Οπότε αναμένουμε να μας ενημερώσεις περαιτέρω καθώς κι αν εννοείς για 15 Απρίλη ή 15 ΜαϊουRambo432 έγραψε: Στις 15 έμαθα ότι θα παρουσιάσουμε και ότι θα λα ουμε φύλλο πορείας... Θα δουμε
Κ εγώ εσωτερική είμαι. Παρεούλα θα είμαστε.. ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΏ ΣΊΓΟΥΡΑ ΑΝ ΘΑ ΈΧΩ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΧΆΣΩ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΌ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝΔΕΧΤΩ ΤΟ ΣΟΧ; ΑΝ ΠΆΡΩ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΞΈΡΟΥΝ ΣΊΓΟΥΡΑ ΝΑ Μ ΠΟΥ ΛΕΤΕΕ Ή ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΏ ΚΆΠΟΥ ΑΛΛΟΎΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣΠΕΙ ΣΊΓΟΥΡΑ?;
Νούλα, με το καλό να έρθετε. Στις γυναικείες φυλακές η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με τις ανδρικές. Μην έχεις άγχος, ευχαρίστως να σας κατατοπίσουμε όταν παρουσιάστείτε. Πιθανολογώ ότι θα μπορούσατε να κάνετε μία γνωριμία με τον χώρο και νωρίτερα.
Τι γίνεται μόνο από κορυδαλλο υπάρχουν γυναίκες; Καμία από Θήβα ρε παιδιάααα
Στέλλα και εγω είμαι για Θήβα , απλώς κυρίως παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα ότι καταγράφετε μέσα στο forum.
. Στέλλα και εγώ Αθήνα έχω περασει εσωτερική... εσυ?;
Καλησπερα, αν και διοριστεος Εκανα ενσταση διοτι δεν μου προσμετρηθηκαν τα ξενογλωσσα πτυχια μου.anyway. Το παραβολο της ενστασης μου απο πληρωμενο εγινε δεσμευμενο σημερα, οποτε αυτο ισως λεει κατι για το σταδιο πο βρισκονται οι ελεγχοι ενσταεων... Να σημειωσω βεβαια οτι το παραβολο που χα παρει μερος στη προκυρηξη ειναι σε κατασταση πληρωμενο οποτε μπορει να μη συμαινει και κατι, απλα θεωρησα σωστο να το αναφερω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες