Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Miron »

Νικολας έγραψε:Θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Άτομα με πιστοποίηση Κεμεα μπήκαν στους επικουρικούς Α;

Όχι θα το δεις και μετά τις ενστάσεις.

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Το παράβολο σας έχει δεσμευτεί;
βήτα

Δημοσίευση από βήτα »

Με 1085 μόρια περίπου β επικουρικό ήσουν επιτυχών στους διορισμένους.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Σωφ25 έγραψε:Εννοείται ότι το παίρνουν και οι μεν και οι δεν...

Άρα ο πρώτος μισθός καθαρά είναι 712(καθαρα)+ 120(επίδομα επικινδυνότητας) + 100 ( περίπου Κυριακές και νυχτερινα) = 932? αν βγάλουμε και τις κρατήσεις του μετοχικού ταμείο που γίνονται τον πρώτο χρόνο τότε μιλάμε για 832? περίπου. Ξέρουμε αν τα νυχτερινά και οι αργίες δίνονται κάθε μήνα η ανά 5-6 μήνες μαζεμένα?

Άβαταρ μέλους
Ντινος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ντινος »

Παιδιά καλησπέρα ήθελα να με βοηθήσει Κάπιος αν μπορεί. Ειμαι σε ειδική κατηγορία με γονέα με αναπηρία 67 % . Τα αποτελέσματα είναι ολλα μαζί η για της ειδικές κατηγορίες έχει ακούς πίνακες αποτελεσμάτων; Δεν μπορώ να βρω τπτ κ δεν ξέρω τι να κάνω. Βοηθείστε με παρακαλω
Άβαταρ μέλους
panos1991
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από panos1991 »

Ντινο καλησπέρα σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα.
Σωφ25

Δημοσίευση από Σωφ25 »

Υπολόγιζε κάπου στα 800 τον πρώτο χρόνο να είσαι μέσα, εκτός και αν έχεις πολλά βραδινά και ανέβεις λίγο. Οι υπερωρίες είναι κάθε 2μηνο...

Στέλλα
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Στέλλα »

Μπαίνοντας στο σαιτ μου ήρθε ένα μυνημα προσωπικό αλλά δεν μπόρεσα να το λάβω, κόλλησε το κινητό. Πως μπορώ να το δω μπορεί να με ενημερωσει κάποιος
Kl

Δημοσίευση από Kl »

Στέλλα έγραψε:Μπαίνοντας στο σαιτ μου ήρθε ένα μυνημα προσωπικό αλλά δεν μπόρεσα να το λάβω, κόλλησε το κινητό. Πως μπορώ να το δω μπορεί να με ενημερωσει κάποιος
Σε πιο σαιτ
τσουκαλας

Δημοσίευση από τσουκαλας »

REDMAN316 έγραψε:
Σωφ25 έγραψε:Εννοείται ότι το παίρνουν και οι μεν και οι δεν...

Άρα ο πρώτος μισθός καθαρά είναι 712(καθαρα)+ 120(επίδομα επικινδυνότητας) + 100 ( περίπου Κυριακές και νυχτερινα) = 932? αν βγάλουμε και τις κρατήσεις του μετοχικού ταμείο που γίνονται τον πρώτο χρόνο τότε μιλάμε για 832? περίπου. Ξέρουμε αν τα νυχτερινά και οι αργίες δίνονται κάθε μήνα η ανά 5-6 μήνες μαζεμένα?

με τα χρόνια θα ανεβαινεις σε μισθολογικη και βαθμολογική κλίμακα;

Για εκπαίδευση που θα πάτε;

ΣΗΦΗΣ

Δημοσίευση από ΣΗΦΗΣ »

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση. Ειμαι Β επικουρια (απολυτηριο λυκειου τεε). Και ειδικη κατηγορια πολυτεκνος. Βλεπω οτι περασαν πολυτεκνοι με 729 μορια χωρις εμπειρια. Τα μορια πως υπολογιζονται; Π. Χ 13 απολυτηριο λυκειου δια 2 επι 110 σωστα; +300 μορια το πολυτεκνο. Οποτε 13/2=6.5 χ 110= 715 μορια+300 πολυτεκνο 1015. Δηλαδη αυτος που περασε με 729 μορια ποσο απολυτηριο ειχε 8; Λεω κατι λαθος;
Jonh .

Δημοσίευση από Jonh . »

Καλησπέρα σας , εγω ειμαι στους επιλαχόντες υπάρχει περίπτωση μέσα σε αυτή τη βδομάδα να υπάρχει κάποιος πίνακας με νεα ονόματα των οριστικών αποτελεσμάτων (αν όχι εγω ως επιλαχών πότε θα μπορέσω να ενημερωθώ και από που θα έχω ενημέρωση αν θα είμαι στα οριστικά ..
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Γεια σας παιδιά! Καταρχας συγχαρητηρια για τους προσωρινους επιτυχοντες.Μια ερωτηση εγω που δεν εχω καθολου προϋπηρεσια σας φυλακας,security κτλ εκανα την αιτηση με ενα απολυτηριο λυκειο και ειμαι στους επιτιχων ακουγεται περιεργο; Επειδη διαβαζω ολους και μιλατε σαν ειδικευμενοι στο αντικειμενο. ΔΕ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ 759 ΜΟΡΙΑ

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Φίλε Αλέξανδρος σε τι κατηγορία έκανες και σε τι θέση δηλωσες γιατί πολλοί με ΙΕΚ και μόρια δεν δήλωσαν πανελλαδικα και έτσι μπήκαν άτομα με πιο λίγα μοριαπου δηλωσαν σε όλη την Ελλάδα... Τα αποτελέσματα αυτά είναι και οι φάκελοι έχουν ανοίξει κανονικά... όσοι κάνουν ενστάσεις δεν θα δικαιωθεί κανεις γιατί από την στιγμή που ανοίχτηκαν οι φάκελοι είναι όλα σωστά...
Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Kl έγραψε:
Στέλλα έγραψε:Μπαίνοντας στο σαιτ μου ήρθε ένα μυνημα προσωπικό αλλά δεν μπόρεσα να το λάβω, κόλλησε το κινητό. Πως μπορώ να το δω μπορεί να με ενημερωσει κάποιος
Σε πιο σαιτ

Όταν λέω σαιτ εννοώ εδώ στο φόρουμ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες