Σωφ25 έγραψε:Εννοείται ότι το παίρνουν και οι μεν και οι δεν...
Άρα ο πρώτος μισθός καθαρά είναι 712(καθαρα)+ 120(επίδομα επικινδυνότητας) + 100 ( περίπου Κυριακές και νυχτερινα) = 932? αν βγάλουμε και τις κρατήσεις του μετοχικού ταμείο που γίνονται τον πρώτο χρόνο τότε μιλάμε για 832? περίπου. Ξέρουμε αν τα νυχτερινά και οι αργίες δίνονται κάθε μήνα η ανά 5-6 μήνες μαζεμένα?
Παιδιά καλησπέρα ήθελα να με βοηθήσει Κάπιος αν μπορεί. Ειμαι σε ειδική κατηγορία με γονέα με αναπηρία 67 % . Τα αποτελέσματα είναι ολλα μαζί η για της ειδικές κατηγορίες έχει ακούς πίνακες αποτελεσμάτων; Δεν μπορώ να βρω τπτ κ δεν ξέρω τι να κάνω. Βοηθείστε με παρακαλω
Στέλλα έγραψε:Μπαίνοντας στο σαιτ μου ήρθε ένα μυνημα προσωπικό αλλά δεν μπόρεσα να το λάβω, κόλλησε το κινητό. Πως μπορώ να το δω μπορεί να με ενημερωσει κάποιος
Σωφ25 έγραψε:Εννοείται ότι το παίρνουν και οι μεν και οι δεν...
Άρα ο πρώτος μισθός καθαρά είναι 712(καθαρα)+ 120(επίδομα επικινδυνότητας) + 100 ( περίπου Κυριακές και νυχτερινα) = 932? αν βγάλουμε και τις κρατήσεις του μετοχικού ταμείο που γίνονται τον πρώτο χρόνο τότε μιλάμε για 832? περίπου. Ξέρουμε αν τα νυχτερινά και οι αργίες δίνονται κάθε μήνα η ανά 5-6 μήνες μαζεμένα?
με τα χρόνια θα ανεβαινεις σε μισθολογικη και βαθμολογική κλίμακα;
Καλησπέρα σας , εγω ειμαι στους επιλαχόντες υπάρχει περίπτωση μέσα σε αυτή τη βδομάδα να υπάρχει κάποιος πίνακας με νεα ονόματα των οριστικών αποτελεσμάτων (αν όχι εγω ως επιλαχών πότε θα μπορέσω να ενημερωθώ και από που θα έχω ενημέρωση αν θα είμαι στα οριστικά ..
Γεια σας παιδιά! Καταρχας συγχαρητηρια για τους προσωρινους επιτυχοντες.Μια ερωτηση εγω που δεν εχω καθολου προϋπηρεσια σας φυλακας,security κτλ εκανα την αιτηση με ενα απολυτηριο λυκειο και ειμαι στους επιτιχων ακουγεται περιεργο; Επειδη διαβαζω ολους και μιλατε σαν ειδικευμενοι στο αντικειμενο. ΔΕ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ 759 ΜΟΡΙΑ
Φίλε Αλέξανδρος σε τι κατηγορία έκανες και σε τι θέση δηλωσες γιατί πολλοί με ΙΕΚ και μόρια δεν δήλωσαν πανελλαδικα και έτσι μπήκαν άτομα με πιο λίγα μοριαπου δηλωσαν σε όλη την Ελλάδα... Τα αποτελέσματα αυτά είναι και οι φάκελοι έχουν ανοίξει κανονικά... όσοι κάνουν ενστάσεις δεν θα δικαιωθεί κανεις γιατί από την στιγμή που ανοίχτηκαν οι φάκελοι είναι όλα σωστά...
Στέλλα έγραψε:Μπαίνοντας στο σαιτ μου ήρθε ένα μυνημα προσωπικό αλλά δεν μπόρεσα να το λάβω, κόλλησε το κινητό. Πως μπορώ να το δω μπορεί να με ενημερωσει κάποιος