Προκήρυξη Αξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας (2018)
Καλησπερα παιδια θα ηθελα νασ ρωτησω κατι επειδη οηρα τηλεφωνο αλλα δεν γνωριζαν να μου απαντησουν. Αναμενεται να βγει απο σεπτεμβρη η προκυρηξη ; Και εγω που ειμαι γεννημενη ιουνιο του 1990 εχω κλεισει τα 28 μπορω μεχρι τον δεκεμβρη αν βγει η προκυρηξη να συμμετασχω; Λογιζεται ο Δελεμβριος αυτος η του προηγουμενου ετους; Και τελος αφοτου βγει ποσο χρονο εχουμε μεχρι να δωσουμε για διαβασμα?; Περναμε κ απο κατι αλλες εξετασεις ειδα ιατρικες ψυχομετρικα κτλ
Σας ευχαριστω εκ των. προτερων
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Xristinab έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα νασ ρωτησω κατι επειδη οηρα τηλεφωνο αλλα δεν γνωριζαν να μου απαντησουν. Αναμενεται να βγει απο σεπτεμβρη η προκυρηξη ; Και εγω που ειμαι γεννημενη ιουνιο του 1990 εχω κλεισει τα 28 μπορω μεχρι τον δεκεμβρη αν βγει η προκυρηξη να συμμετασχω; Λογιζεται ο Δελεμβριος αυτος η του προηγουμενου ετους; Και τελος αφοτου βγει ποσο χρονο εχουμε μεχρι να δωσουμε για διαβασμα?; Περναμε κ απο κατι αλλες εξετασεις ειδα ιατρικες ψυχομετρικα κτλ
Αυτα τ οποια ρωτας κλτρ ν περιμενεις ν βγει η προκυρηξη κ θ διευκρινιζονται επακριβως εκειι
Γεια σας! Ήθελα να σας ρωτήσω αν υπαρχει κανένα νέο για την προκύρηξη. Εχει ακούσει κανενας κατι;
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
Καλησπερα σας αν γνωριζει καποιος ποτε θα βγει η προκυρηξη αν αναμενεται πριν τον. Δεκεμβρη παρακαλω?
Σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο εξυπηρέτησης στην Αθήνα κάπου τον Αύγουστο, δε γνωρίζουν απολύτως τίποτα περί αυτού και το μόνο που ξέρουν είναι ότι η ύπαρξη του προσχεδίου θα αποτελέσει έναν "μπούσουλα" για τυχόν μελλοντικές προκηρύξεις και προσλήψεις σε ΠΑ, Ξηρά, Ναυτικό. Και γενικότερα όσους εν ενεργεία υψηλόβαθμους γνωστούς μας ρωτήσαμε, δεν έχουν ακούσει τίποτα για πρόσληψη μονίμων αξιωματικών.
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τα ΤΕΙ συμπεριλαμβάνονται στα ΑΕΙ ή δεν έχουν δικαίωμα στην προκήρυξη;Ευχαριστώ
Παιδιά, οι απορίες σας είναι εύλογες, ωστόσο εάν δεν βγει η προκήρυξη, δε μπορούμε να γνωρίζουμε τα προσόντα και τις προϋποθέσεις.
Έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, ότι δεν υπάρχει ούτε καν, ένα δημοσίευμα που να αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό, ώστε να έχουμε (άτυπα) μία άποψη.
Υπομονή!
Έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, ότι δεν υπάρχει ούτε καν, ένα δημοσίευμα που να αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό, ώστε να έχουμε (άτυπα) μία άποψη.
Υπομονή!
Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα αν Μπορείτε και γνωρίζετε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες και διευκρινήσεις! Αρχικά στον διαγωνισμό όταν και άμα με το καλό εκδοθεί δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος Που δεν έχει τελειωσει ΑΕΙ ; Δεν καταλαβα τι ακριβώς τι εννοούσε! Δηλαδή κάποιος με απολυτηριο Λυκείου και όλα τα υπόλοιπα προσόντα που ζητάει π. Χ υπολογιστες, ξένες γλώσσες κλπ δεν Μπορεί να συμμετέχει;
Αναφερεται σε πτυχιουχους ΑΕΙ και σε συγκεκριμενα πτυχια.
YΠαρχει καποιο νεο σχετικα με την εκδοση της προκηρυξης?
Εν οψει εκλογων και στο γενικο κλιμα εκδοσης παρομοιων προκηρηξεων (πχ λιμενικο) υπαρχει περιπτωση να προχωρησει και η εν λογω προκηρηξη τις επομενες μερες
Ρωτήσατε κάποιο γραφείο ενημέρωσης για αυτή την πληροφορία;
Τι έγινε ρε παιδιά και με αυτη την προκήρυξη. Χάθηκε στο δρόμο;
Καλημερα. Εχει περασει 1 χρονος ακριβως απο την εκδοση του Φεκ και δεν υπαρχει κανενα νεο. Μολις βγηκε η προκηρυξη για το λιμενικο. Για την αεροπορια τι γινεται?! Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να εχει καποια ενημερωση εκ των εσω;
Δυστυχώς η προκήρυξη φαίνεται να έχει παγώσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες