Προκήρυξη Αξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας (2018)

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Στρατός και θητεία
Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xristinab »

Καλησπερα παιδια θα ηθελα νασ ρωτησω κατι επειδη οηρα τηλεφωνο αλλα δεν γνωριζαν να μου απαντησουν. Αναμενεται να βγει απο σεπτεμβρη η προκυρηξη ; Και εγω που ειμαι γεννημενη ιουνιο του 1990 εχω κλεισει τα 28 μπορω μεχρι τον δεκεμβρη αν βγει η προκυρηξη να συμμετασχω; Λογιζεται ο Δελεμβριος αυτος η του προηγουμενου ετους; Και τελος αφοτου βγει ποσο χρονο εχουμε μεχρι να δωσουμε για διαβασμα?; Περναμε κ απο κατι αλλες εξετασεις ειδα ιατρικες ψυχομετρικα κτλ

Σας ευχαριστω εκ των. προτερων

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από marsupilami »

Xristinab έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα νασ ρωτησω κατι επειδη οηρα τηλεφωνο αλλα δεν γνωριζαν να μου απαντησουν. Αναμενεται να βγει απο σεπτεμβρη η προκυρηξη ; Και εγω που ειμαι γεννημενη ιουνιο του 1990 εχω κλεισει τα 28 μπορω μεχρι τον δεκεμβρη αν βγει η προκυρηξη να συμμετασχω; Λογιζεται ο Δελεμβριος αυτος η του προηγουμενου ετους; Και τελος αφοτου βγει ποσο χρονο εχουμε μεχρι να δωσουμε για διαβασμα?; Περναμε κ απο κατι αλλες εξετασεις ειδα ιατρικες ψυχομετρικα κτλ

Σας ευχαριστω εκ των. προτερων

Αυτα τ οποια ρωτας κλτρ ν περιμενεις ν βγει η προκυρηξη κ θ διευκρινιζονται επακριβως εκειι

Ελένη

Δημοσίευση από Ελένη »

Γεια σας! Ήθελα να σας ρωτήσω αν υπαρχει κανένα νέο για την προκύρηξη. Εχει ακούσει κανενας κατι;

Ευχαριστω!

Xristinab
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Xristinab »

Καλησπερα σας αν γνωριζει καποιος ποτε θα βγει η προκυρηξη αν αναμενεται πριν τον. Δεκεμβρη παρακαλω?
Spkr

Δημοσίευση από Spkr »

Σύμφωνα με τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο εξυπηρέτησης στην Αθήνα κάπου τον Αύγουστο, δε γνωρίζουν απολύτως τίποτα περί αυτού και το μόνο που ξέρουν είναι ότι η ύπαρξη του προσχεδίου θα αποτελέσει έναν "μπούσουλα" για τυχόν μελλοντικές προκηρύξεις και προσλήψεις σε ΠΑ, Ξηρά, Ναυτικό. Και γενικότερα όσους εν ενεργεία υψηλόβαθμους γνωστούς μας ρωτήσαμε, δεν έχουν ακούσει τίποτα για πρόσληψη μονίμων αξιωματικών.
Παρασκευάς

Δημοσίευση από Παρασκευάς »

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τα ΤΕΙ συμπεριλαμβάνονται στα ΑΕΙ ή δεν έχουν δικαίωμα στην προκήρυξη;Ευχαριστώ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά, οι απορίες σας είναι εύλογες, ωστόσο εάν δεν βγει η προκήρυξη, δε μπορούμε να γνωρίζουμε τα προσόντα και τις προϋποθέσεις.

Έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, ότι δεν υπάρχει ούτε καν, ένα δημοσίευμα που να αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό, ώστε να έχουμε (άτυπα) μία άποψη.

Υπομονή!

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Καλημέρα παιδιά! Θα ήθελα αν Μπορείτε και γνωρίζετε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες και διευκρινήσεις! Αρχικά στον διαγωνισμό όταν και άμα με το καλό εκδοθεί δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος Που δεν έχει τελειωσει ΑΕΙ ; Δεν καταλαβα τι ακριβώς τι εννοούσε! Δηλαδή κάποιος με απολυτηριο Λυκείου και όλα τα υπόλοιπα προσόντα που ζητάει π. Χ υπολογιστες, ξένες γλώσσες κλπ δεν Μπορεί να συμμετέχει;
Στεφ

Δημοσίευση από Στεφ »

Αναφερεται σε πτυχιουχους ΑΕΙ και σε συγκεκριμενα πτυχια.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

YΠαρχει καποιο νεο σχετικα με την εκδοση της προκηρυξης?
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Εν οψει εκλογων και στο γενικο κλιμα εκδοσης παρομοιων προκηρηξεων (πχ λιμενικο) υπαρχει περιπτωση να προχωρησει και η εν λογω προκηρηξη τις επομενες μερες
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Ρωτήσατε κάποιο γραφείο ενημέρωσης για αυτή την πληροφορία;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τι έγινε ρε παιδιά και με αυτη την προκήρυξη. Χάθηκε στο δρόμο;
Lia

Δημοσίευση από Lia »

Καλημερα. Εχει περασει 1 χρονος ακριβως απο την εκδοση του Φεκ και δεν υπαρχει κανενα νεο. Μολις βγηκε η προκηρυξη για το λιμενικο. Για την αεροπορια τι γινεται?! Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να εχει καποια ενημερωση εκ των εσω;
K.Tel

Δημοσίευση από K.Tel »

Δυστυχώς η προκήρυξη φαίνεται να έχει παγώσει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες