Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
asfa

Δημοσίευση από asfa »

Vasilis loxias (pz) έγραψε:
Dea έγραψε:Εγκληματικοτητα σε έξαρση και αυτοί της πιτσας τους τον χαβά.

Μα πανω απο ολα αξιοκρατεια τι λεμε τωρα! Χαχαχ λες κ οι φρουροι μπαινουν με ντενεκεδες λαδι κ απολυτηρια δημοτικου οπως Παλια που τοτε δεν υπηρχε θεμα αξιοκρατιας επειδη βολευοντουσαν ολοι που ηταν ξεφραγο αμπελι και τωρα βλεπεις κατι αμορφωτους μπαρμπες να σου λενε πολλα βαρυ αστυνομικος ημουν εγω. Τσυριζα ετσι για να γουσταρουν οι ελπιδοφοροι αριστεροι

Σόρρυ που σε κατεβάζω από το συννεφάκι σου... Αλλά αυτούς που αναφέρεις αμόρφωτους και ιστορίες και κράζεις τον ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε η δεξιά τις καλές εποχές τέλη 70 με αρχές 80, την δεξιά που θέλεις εσύ να κυβερνήσει επειδή πιστεύεις πως θα βγάλει προκήρυξη!

Την Δεξιά που δεν δημιούργησε καν τον θεσμό των Ε. Φ. Επειδή λες για αξιοκρατία όχι τίποτα άλλο.

Την δεξιά που το 2007 μονιμοποίησε με φωτογραφικές προκηρύξεις τόσους και τόσους σε ΚΕΠ σε Δήμους... Σε ότι φαντάζεσαι στο δημόσιο...

Συνέχισε το παραμύθι σου. Να γελάει και εμάς το χειλάκι μας :)

Bill1993
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Bill1993 »

Αν θυμαμαι καλα ο μητσοτακης απελυσε καμία 2000 τεμπελοσκυλα δημόσιους, οπως εκλεισαν και την βρωμοΕΡΤ. Η φασιστερα θεωρει οτι πρεπει να προσλαβει 8000 καθαριστες (με κριτήρια τν ανεργια και μονο την δημοσια προυπηρεσια, εδω γελαει ο κοσμος.) και ελαχιστους στα σωματα ασφαλείας και εν. δυν. Τα μεγαλυτερα ρουσφετια εχουν γινει με συριζα... Στο θεμα μας ο τοσκας ανακοινωσε οτι θα αποσπασει 600 αστυνομικους απο φυλαξη προσώπων για περιπολια, οποτε το πρόβλημα λυθηκε συμφωνα με αυτον. Καμια προκηρυξη...
fass

Δημοσίευση από fass »

Bill1993 έγραψε:Αν θυμαμαι καλα ο μητσοτακης απελυσε καμία 2000 τεμπελοσκυλα δημόσιους, οπως εκλεισαν και την βρωμοΕΡΤ. Η φασιστερα θεωρει οτι πρεπει να προσλαβει 8000 καθαριστες (με κριτήρια τν ανεργια και μονο την δημοσια προυπηρεσια, εδω γελαει ο κοσμος.) και ελαχιστους στα σωματα ασφαλείας και εν. Δυν. Τα μεγαλυτερα ρουσφετια εχουν γινει με συριζα... Στο θεμα μας ο τοσκας ανακοινωσε οτι θα αποσπασει 600 αστυνομικους απο φυλαξη προσώπων για περιπολια, οποτε το πρόβλημα λυθηκε συμφωνα με αυτον. Καμια προκηρυξη...

Εγώ ξέρω πως έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ακούς... Αν εσύ δούλευες 10 χρόνια στο δημόσιο με συνεχόμενες συμβάσεις. Και κάποια στιγμή ήθελαν να συμμετέχεις σε διαγωνισμό χωρίς να σου μετράνε την προϋπηρεσία και εσύ θα αντιδρούσες νομίζω.

Όσο για τον Μητσοτάκη που απέλυσε δημόσιους... Το κόμμα του έχει κάνει τα χειρότερα με εργολάβους σε δημόσια έργα όπως πχ στα νοσοκομεία. Με μισθούς πείνας χωρίς δώρα. Και πολλά άλλα. Έτσι και αλλιώς είναι αυτός που θέλει να επαναφέρει τις ιδιωτικές εταιρείες στα νοσοκομεία.

Όταν δεν ξέρεις και απλά πετάς αυτά που διαβάζεις στα διάφορα site δεν σημαίνει πως ξέρεις γενικώς τι συμβαίνει γύρω σου.:)

Bill1993

Γιατι μετρουσε μονο η δημοσια προυπηρεσια και οχι η ιδιωτικη; Η καθαριοτητα επιβάλλεται να περασει σε ιδιωτικα χερια απο το να ταιζει το κρατος αργοσχολους το προτιμω. Αλλα βλεπω μερικοι γουσταρετε ακομη κρατος σοβιετ... Σε ιδιωτικη εταιρεια καθαρισμου δουλευω εδω και ενα τριμηνο(σε χωρο πανεπιστημιου), αν ληξει η συμβαση και με διωξουν εγω θα κανω απεργιες θα κλεισω δρομους, ωστε να ανγκαστουν να μου κανουν ανανεωση... και μετα θα απαιτω μονιμοτητα... μαλιστα ωραια λογικη.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Bill1993 έγραψε:Γιατι μετρουσε μονο η δημοσια προυπηρεσια και οχι η ιδιωτικη; Η καθαριοτητα επιβάλλεται να περασει σε ιδιωτικα χερια απο το να ταιζει το κρατος αργοσχολους το προτιμω. Αλλα βλεπω μερικοι γουσταρετε ακομη κρατος σοβιετ... Σε ιδιωτικη εταιρεια καθαρισμου δουλευω εδω και ενα τριμηνο (σε χωρο πανεπιστημιου), αν ληξει η συμβαση και με διωξουν εγω θα κανω απεργιες θα κλεισω δρομους, ωστε να ανγκαστουν να μου κανουν ανανεωση... Και μετα θα απαιτω μονιμοτητα... Μαλιστα ωραια λογικη.

Αυτό κατάλαβες; Να περάσει σε ιδιωτικές εταιρείες με 400 ευρώ και 16ώρα ε; Στους Δήμους τόσα χρόνια εργάζονται με συμβάσεις δημοσίου και επειδή τα κριτήρια δεν ήτανε αξιοκρατικά έδωσαν μια έξτρα πριμοδότηση στην προϋπηρεσία που δεν άλλαξε και πολύ την κατάσταση πάλι έμεινε το μεγαλύτερο ποσοστό εκτός!

Εσένα αν είσαι μαζόχας και δούλευες τόσα χρόνια με αξιοπρεπέστατες συνθήκες εργασίας αλλά με το άγχος κάθε 8-12 μήνες τι θα γίνει με την σύμβαση σου και ξαφνικά έβγαινε διαγωνισμός για μόνιμες θέσεις με κριτήρια που 99% θα ήσουνα εκτός να καθόσουν σπιτάκι σου και να τους έλεγες και ευχαριστώ...

Βασικά το 93 αν φανερώνει την ηλικία σου λυπάμαι, στα 25 θα έπρεπε να σκέφτεσαι πιο λογικά. Αλλά κολλημένα μυαλά υπήρχαν και θα υπάρχουν, αναθεώρησε τώρα που είσαι μικρός και άσε τα πολιτικά σου κολλήματα στην άκρη.

Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

asfa έγραψε:
Dea έγραψε:Εγκληματικοτητα σε έξαρση και αυτοί της πιτσας τους τον χαβά.

Μα πανω απο ολα αξιοκρατεια τι λεμε τωρα! Χαχαχ λες κ οι φρουροι μπαινουν με ντενεκεδες λαδι κ απολυτηρια δημοτικου οπως Παλια που τοτε δεν υπηρχε θεμα αξιοκρατιας επειδη βολευοντουσαν ολοι που ηταν ξεφραγο αμπελι και τωρα βλεπεις κατι αμορφωτους μπαρμπες να σου λενε πολλα βαρυ αστυνομικος ημουν εγω. Τσυριζα ετσι για να γουσταρουν οι ελπιδοφοροι αριστεροι

Σόρρυ που σε κατεβάζω από το συννεφάκι σου... Αλλά αυτούς που αναφέρεις αμόρφωτους και ιστορίες και κράζεις τον ΣΥΡΙΖΑ τους έβαλε η δεξιά τις καλές εποχές τέλη 70 με αρχές 80, την δεξιά που θέλεις εσύ να κυβερνήσει επειδή πιστεύεις πως θα βγάλει προκήρυξη!

Την Δεξιά που δεν δημιούργησε καν τον θεσμό των Ε. Φ. Επειδή λες για αξιοκρατία όχι τίποτα άλλο.

Την δεξιά που το 2007 μονιμοποίησε με φωτογραφικές προκηρύξεις τόσους και τόσους σε ΚΕΠ σε Δήμους... Σε ότι φαντάζεσαι στο δημόσιο...

Συνέχισε το παραμύθι σου. Να γελάει και εμάς το χειλάκι μας :)

Ενταξει πιτσιρικο εσενα περιμενα τοσο καιρο να μου κανεις μαθημα ιστοριας

2009 δ εσσο 309 σειρα
sdas

Δημοσίευση από sdas »

Ενταξει πιτσιρικο εσενα περιμενα τοσο καιρο να μου κανεις μαθημα ιστοριας

Εμένα περιμένεις... Βασικά εσύ περιμένεις μια θεσούλα στο δημόσιο και μας το παίζεις και ιδεολόγος. Πανάθεμα σε :) Εικόνα

giannis ΛΟΚ

Δημοσίευση από giannis ΛΟΚ »

καλησπέρα κύριοι!!! εγώ πιστεύω παντος ότι κάτι θα βγει ελλείψεις πολλές ΑΤ με ωράριο μέχρι της 23:00 λογο ελλείψεις προσωπικού σε πολλά τμήματα στην Αθήνα που θα πάει κάποια στιγμή θα πάρουν την απόφαση να πάρουν κόσμο
Πα.

Δημοσίευση από Πα. »

Γειά σας επειδή δεν με αφηνει το φόρουμ να γράψω στα άλλα θέματα θέλω να ρωτήσω το εξης : είμαι κορίτσι 22 χρονών εχω βγαλει λύκειο επαγγελματικο στο ναυτιλιακο τομεα έχω βγάλει σχολή ΙΕΚ μαγειρικής, αγγλικά ξέρω τα βασικά γίνεται να πάω για ειδικός φρουρός ελληνικής αστυνομίας ; και ναι πως με ποια κριτήρια;
Bill1993

Η τελυεταια προκηρυξη ηταν το 2011, μετρουσε η θητεια στις ενοπλες Δυνάμεις(αυτο δεν σε αφορα) τα διπλωματα οδηγησης (Α, Β, Γ κατηγορια) επισης τα πτυχια ξενων γλωσσων και φυσικα βαθμός απολυτηριο(οι αποφοιτοι των επαλ ηταν ξεχωριστή κατηγορια απο του ενιαίου). Το θεμα ομως ειναι οτι δυσκολα να βγει συντομα προκηρυξη, οποτε η καλυτεργ λυση ειναι μεσω πανελληνιων, το οριο ηλικιας μεχρι τα 25 κλειστά
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Bill1993 έγραψε:Η τελυεταια προκηρυξη ηταν το 2011, μετρουσε η θητεια στις ενοπλες Δυνάμεις (αυτο δεν σε αφορα) τα διπλωματα οδηγησης (Α, Β, Γ κατηγορια) επισης τα πτυχια ξενων γλωσσων και φυσικα βαθμός απολυτηριο (οι αποφοιτοι των επαλ ηταν ξεχωριστή κατηγορια απο του ενιαίου). Το θεμα ομως ειναι οτι δυσκολα να βγει συντομα προκηρυξη, οποτε η καλυτεργ λυση ειναι μεσω πανελληνιων, το οριο ηλικιας μεχρι τα 25 κλειστά

Αποφοιτοι ΤΕΕ ηταν ξεχωριστη κατηγορια οι ΕΠΑΛ ηταν στην ιδια με του γενικου δινοντας τα απολυτηρια τους και οχι τα πτυχεια τους ημουν διαγωνιζομενος και του 2010 και 2011 το γνωριζω καλα αυτο.

2009 δ εσσο 309 σειρα
spinalgr1990

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

Ποια τα κριτηρια μοριοδοτησης της τελευταιας προκηρυξης ;
Tzeni1987
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tzeni1987 »

Παιδια θα βγει και για ειδικους φρουρους;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

spinalgr1990 έγραψε:Ποια τα κριτηρια μοριοδοτησης της τελευταιας προκηρυξης ;

Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών

Tzeni1987 έγραψε:Παιδια θα βγει και για ειδικους φρουρους;

Όχι.

spinalgr1990

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

ok. Βρήκα τα κριτήρια μοριοδότησης εδώ

1. Η πρόσληψη των Ειδικών Φρουρών γίνεται με βάση τα κατωτέρω αντικειμενικά κριτήρια:

Α. Το γενικό βαθμό Απολυτηρίου ή Πτυχίου Λυκείου ή Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή Απολυτηρίου ΕΠΑ. Λ. Ή Πτυχίου ΕΠΑ. Λ.

Β. Την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ως έφεδροι Αξ/κοί ή σε ειδικές δυνάμεις ή ως Ε. Π. Υ. Ή ως ΕΠ. ΟΠ. Στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην προεδρική Φρουρά.

Γ. Το επίπεδο γνώσης ξένης γλώσσας.

Δ. Την κατοχή πτυχίου δημόσιου Ι. Ε. Κ. Ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας».

Τίτλοι σπουδών ιδιωτικού Ι. Ε. Κ. Έστω και αν χαρακτηρίζονται ισότιμοι, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ε. Την κατοχή άδειας οδήγησης μοτοποδηλάτου, μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου.

Στ. Αν είναι τέκνο προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που δολοφονήθηκε ή τραυματίσθηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και εξαιτίας αυτού.

Ζ. Αν είναι γονέας ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες