Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Spiros έγραψε:Σε θεση με εντοπιοτητα με τα απο καποιον που εχει κυριο προσον και εντοπιοτητα παμε σε ατομο με κυριο προσον χωρις εντοπιοτητα; Η σε ατομο Α επικουριας με εντοπιοτητα;

Πρωτα εξαντλειται το κυριος προσον οπου προτασσονται οι εντοποιοτητες και μετα οι επικουριες.

Οποτε σωστα λες παει σε ατομο με κυριος προσον χωρις εντοποιοτητα.

Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Δεν καταλαβα φιλαρακο τα λες μπερδεμενα. προηγειται ο κυριος ανευ εντοπιοτητας;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η παράνοια του τσυριζα συνεχίζεται.Οι αρχαιοφυλακες Α επικουρικό, επειδή υποτίθεται έχουν συνάφεια με τους σωφρονιστικους, αλλά στα μουσεία παίρνουν απόφοιτους γυμνασίου που ειχαν μπει σαν συμβασιουχοι επι πασοκ με τενεκε λάδι...

https://www.facebook.com/798492883504849/posts/2026503120703813/

Αν στις θέσεις αυτές, παιρνανε μόνο άτομα του ιεκ, απο Α επικουρικό δε θα πήγαινε κανένας στις φυλακές.

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Spiros έγραψε:Δεν καταλαβα φιλαρακο τα λες μπερδεμενα. προηγειται ο κυριος ανευ εντοπιοτητας;

Ναι

panos

Δημοσίευση από panos »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-pano-apo-6500-prosorina-dioristeoi-ektos-pinakon-3k2018-apokleistiko
iron man

Δημοσίευση από iron man »

τι βαθμούς περνουν?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/234405/asep-monimes-proslipseis-sto-ypourgeio-dikaiosynis-proslipsi-apo-tin-lista-tou-oaed?m=1

προσλήψεις 7 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση των Υπηρεσιών Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής και 6 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Συγκεκριμένα η απόφαση προβλέπει ότι από τα 13 άτομα που θα προσληφθούν με την νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ το ένα θα είναι από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ από την κατηγορία των πολυτέκνων και θα ζητηθεί η ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης.

13 άτομα νέα προκήρυξη

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Δεν είναι νέα προκήρυξη είναι οι προστατευομενοι του ΟΑΕΔ της προκήρυξης 6Κ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Miron έγραψε:Δεν είναι νέα προκήρυξη είναι οι προστατευομενοι του ΟΑΕΔ της προκήρυξης 6Κ

Άνοιξε το αρχείο, που έχει στο άρθρο.

Λεει οτι 1 θέση ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ θα δοθεί σε πολύτεκνο για το ίδρυμα αγωγής Αρρένων Βόλου.

Στην 6Κ, για Βόλο υπάρχει η αγροτική φυλακή και η Ανηλίκων.

Το ίδρυμα αγωγής Αρρένων Βόλου που αναφέρετε στο άρθρο είναι άλλο σωφρονιστικο κατάστημα.

panosi

Δημοσίευση από panosi »

Ισως με το που βγουνε οι θεσεις θα ξεκινησει η διαδικασια εκδοσης της 6κ
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Διασωστης31 έγραψε:
Miron έγραψε:Δεν είναι νέα προκήρυξη είναι οι προστατευομενοι του ΟΑΕΔ της προκήρυξης 6Κ

Άνοιξε το αρχείο, που έχει στο άρθρο.

Λεει οτι 1 θέση ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ θα δοθεί σε πολύτεκνο για το ίδρυμα αγωγής Αρρένων Βόλου.

Στην 6Κ, για Βόλο υπάρχει η αγροτική φυλακή και η Ανηλίκων.

Το ίδρυμα αγωγής Αρρένων Βόλου που αναφέρετε στο άρθρο είναι άλλο σωφρονιστικο κατάστημα.

Οκ. Τώρα που το ξαναδιαβάζω θολό κάπως φενεται, δηλαδη λες θα βγει νεα προκήρυξη για αλλά 657 άτομα;

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

Miron ότι θα βγει, θα βγει... Το θέμα είναι ποτε..
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ρε παιδιά συμπληρωματική είναι δν θα βγει άλλοι με τόσες θέσεις... απλά θα πάρουν αλλά 13 άτομα
Σ.

Δημοσίευση από Σ. »

Μια ερώτηση ρε παίδες ίσως ειμαι εκτός θέματος αλλα γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει γιατι δε μπορώ να βγάλω άκρη. Στα χαρτιά που καταθέσαμε εγω βρίσκομαι σε πίνακα επικουριας εχω αδεια εξάσκησης επαγγέλματος αλλα οχι του ιεκ. Εβαλα μέσα στα χαρτια το χαρτί που μας δίνει το αστυνομικό τμήμα αλλα δεν θυμάμαι αν έβαλα το χαρτί της πιστοποίησης του εοππεπ. Αν δεν το εχω βάλει τα χχαρτιά μου είναι άκυρα; σας ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι μετράει ο βαθμός της πιστοποίησης του εοππεπ και οχι το απολυτήριο Λυκείου... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... σας Ευχαριστώ ρε κομαντα.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Σ. έγραψε:Μια ερώτηση ρε παίδες ίσως ειμαι εκτός θέματος αλλα γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει γιατι δε μπορώ να βγάλω άκρη. Στα χαρτιά που καταθέσαμε εγω βρίσκομαι σε πίνακα επικουριας εχω αδεια εξάσκησης επαγγέλματος αλλα οχι του ιεκ. Εβαλα μέσα στα χαρτια το χαρτί που μας δίνει το αστυνομικό τμήμα αλλα δεν θυμάμαι αν έβαλα το χαρτί της πιστοποίησης του εοππεπ. Αν δεν το εχω βάλει τα χχαρτιά μου είναι άκυρα; σας ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι μετράει ο βαθμός της πιστοποίησης του εοππεπ και οχι το απολυτήριο Λυκείου... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... σας Ευχαριστώ ρε κομαντα.

Κομάντο αυτό με το βαθμό που λες ισχύει για τα διπλώματα των ΙΕΚ, εσύ θέλεις μόνο την άδεια εργασίας για να αποδείξεις την εμπειρία σου αν έχεις ως φύλακας και αν τελικά ισχύει η εμπειρία ως φύλακας στην β επικουρία οπότε μην ανησυχείς. Το αναφέρει καθαρά στην προκήρυξη για βεβαίωση του ΕΟΠΠΕΠ στο σημείο που αναφέρει τα διπλώματα ΙΕΚ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 3 επισκέπτες