Spiros έγραψε:Σε θεση με εντοπιοτητα με τα απο καποιον που εχει κυριο προσον και εντοπιοτητα παμε σε ατομο με κυριο προσον χωρις εντοπιοτητα; Η σε ατομο Α επικουριας με εντοπιοτητα;
Πρωτα εξαντλειται το κυριος προσον οπου προτασσονται οι εντοποιοτητες και μετα οι επικουριες.
Οποτε σωστα λες παει σε ατομο με κυριος προσον χωρις εντοποιοτητα.
Η παράνοια του τσυριζα συνεχίζεται.Οι αρχαιοφυλακες Α επικουρικό, επειδή υποτίθεται έχουν συνάφεια με τους σωφρονιστικους, αλλά στα μουσεία παίρνουν απόφοιτους γυμνασίου που ειχαν μπει σαν συμβασιουχοι επι πασοκ με τενεκε λάδι...
προσλήψεις 7 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση των Υπηρεσιών Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής και 6 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.
Συγκεκριμένα η απόφαση προβλέπει ότι από τα 13 άτομα που θα προσληφθούν με την νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ το ένα θα είναι από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ από την κατηγορία των πολυτέκνων και θα ζητηθεί η ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης.
Μια ερώτηση ρε παίδες ίσως ειμαι εκτός θέματος αλλα γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει γιατι δε μπορώ να βγάλω άκρη. Στα χαρτιά που καταθέσαμε εγω βρίσκομαι σε πίνακα επικουριας εχω αδεια εξάσκησης επαγγέλματος αλλα οχι του ιεκ. Εβαλα μέσα στα χαρτια το χαρτί που μας δίνει το αστυνομικό τμήμα αλλα δεν θυμάμαι αν έβαλα το χαρτί της πιστοποίησης του εοππεπ. Αν δεν το εχω βάλει τα χχαρτιά μου είναι άκυρα; σας ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι μετράει ο βαθμός της πιστοποίησης του εοππεπ και οχι το απολυτήριο Λυκείου... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... σας Ευχαριστώ ρε κομαντα.
Σ. έγραψε:Μια ερώτηση ρε παίδες ίσως ειμαι εκτός θέματος αλλα γνωρίζει κάποιος ασ μου απαντήσει γιατι δε μπορώ να βγάλω άκρη. Στα χαρτιά που καταθέσαμε εγω βρίσκομαι σε πίνακα επικουριας εχω αδεια εξάσκησης επαγγέλματος αλλα οχι του ιεκ. Εβαλα μέσα στα χαρτια το χαρτί που μας δίνει το αστυνομικό τμήμα αλλα δεν θυμάμαι αν έβαλα το χαρτί της πιστοποίησης του εοππεπ. Αν δεν το εχω βάλει τα χχαρτιά μου είναι άκυρα; σας ρωτάω γιατί κάποιος μου είπε ότι μετράει ο βαθμός της πιστοποίησης του εοππεπ και οχι το απολυτήριο Λυκείου... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... σας Ευχαριστώ ρε κομαντα.
Κομάντο αυτό με το βαθμό που λες ισχύει για τα διπλώματα των ΙΕΚ, εσύ θέλεις μόνο την άδεια εργασίας για να αποδείξεις την εμπειρία σου αν έχεις ως φύλακας και αν τελικά ισχύει η εμπειρία ως φύλακας στην β επικουρία οπότε μην ανησυχείς. Το αναφέρει καθαρά στην προκήρυξη για βεβαίωση του ΕΟΠΠΕΠ στο σημείο που αναφέρει τα διπλώματα ΙΕΚ.