Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hector

Δημοσίευση από hector »

Καλησπέρα,

για όσους έχουνε στείλει το πτυχίο ξένης γλώσσας αλλά όχι μεταφρασμένο γνωρίζεται τι προβλέπεται;

Απλά δε θα μετρήσει το πτυχίο σου. Δε σε ακυρώνουν, γιατί τα αγγλικά δεν ήταν υποχρεωτικό προσόν στον διαγωνισμό αυτό, αλλά κριτήριο κατάταξης.

Εάν κάνω ένσταση και προσκομίσω τη μετάφραση αργότερα, υπάρχει περίπτωση να μου το μετρήσουν;

Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

hector με β' επικουρία εισαι?
hector

Δημοσίευση από hector »

hector με β' επικουρία εισαι;

Ναι με β'.

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Παρατηρησα σε παλιές προκυρηξεις που έχουν και επομενες διαδικασίες ( αθληματα, γραπτά κ. α) στα προσωρινά βγαινουν μόνο οι πίνακες καταταξης ενώ αντιθετα σε προκυρηξεις χωρίς επόμενες διαδικασίες στους προσωρινούς βγαίνουν και οι προσλήψεις δηλαδή που θα μπούνε. Οπότε λογικά και σε εμάς πρωτα βγαι νουν οι πινακες καταταξης και θα καλεσουν τους 586 συν καποιους επιλαχοντες για τααθληματα και μετά από αυτα θα βγουν οι πίνακες προσλήπτεων , διοριστεων.Ετσι είναι και το λογικό είναι η γνωμη μου.

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Μαρια και εγω παιδια θα μπερδευτουμε :p και εγω με 18.6 απολυτηριο ειμαι και 2 ξενες γλωσσες. Θηβα κ κορυδαλλο εβαλα. Θηβα δεν εχει εντοπιοτητα σωστα?
..

Δημοσίευση από .. »

Ακριβώς έτσι θα γίνει miron, πρώτα οι προσωρινοί επιτυχόντες και μετά τις δοκιμασίες οι τελικοί επιτυχόντες (διοριστέοι)
Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Ποια Μαρία είσαι εσυ τώρα. Έχουμε μπερδευτεί Πρώτη φορά γράφεις η είσαι κάποια από τις κοπέλες που έχουν γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις

maria apo thiva

Δημοσίευση από maria apo thiva »

Στη Θήβα όχι δεν έχει εντοπιότητα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με τους αρχαιοφύλακες. Πάντως θα κοπούν πολύ στα αθλήματα και στις ψυχοτεχνικές είναι σίγουρο γι΄αυτό να μην απελπιζόμαστε. Εγώ έχω 19,2 και αγγλίκά lower.
maria apo thiva

Δημοσίευση από maria apo thiva »

Στέλλα εγω είμαι από Θήβα μπορεί να εχω γραψει παλιοτερα αλλα γενικά παρακουλουθω το forum.
μαρια απο αθηνα

Δημοσίευση από μαρια απο αθηνα »

Κοριτσια εγω απο αθηνα ειμαι.18.6 απολυτηριο και αγγλικα προφισιενσι και γερμανικα. Εγω παντως για τα αθληματα εχω ξεκινησει ηδη προετοιμασια
Ζ

Δημοσίευση από Ζ »

Καλησπέρα, λογικά όσοι έχουν εμπειρία έχουν περισότερες πιθανότητες να είναι επιτυχών.. διότι οι περισότεροι διεκδικούν θέσεις χωρίς εμπειρία..
Στελλα

Δημοσίευση από Στελλα »

Άντε κοπέλες να δούμε τι θα γίνει. Και προπάντων πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Και εσυ β επικουρια είσαι έτσι;
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

εσύ που έχεις εμπειρια.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Έχουμε κανα 3μηνο ακόμα υπομονή
Ζ

Δημοσίευση από Ζ »

6 χρόνια εμπειρία και το μέγιστο είναι 7.. λογικά θα είμαστε λίγα άτομα για τις θέσεις αυτές..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες