Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Καλησπέρα,
για όσους έχουνε στείλει το πτυχίο ξένης γλώσσας αλλά όχι μεταφρασμένο γνωρίζεται τι προβλέπεται;
Απλά δε θα μετρήσει το πτυχίο σου. Δε σε ακυρώνουν, γιατί τα αγγλικά δεν ήταν υποχρεωτικό προσόν στον διαγωνισμό αυτό, αλλά κριτήριο κατάταξης.
Εάν κάνω ένσταση και προσκομίσω τη μετάφραση αργότερα, υπάρχει περίπτωση να μου το μετρήσουν;
για όσους έχουνε στείλει το πτυχίο ξένης γλώσσας αλλά όχι μεταφρασμένο γνωρίζεται τι προβλέπεται;
Απλά δε θα μετρήσει το πτυχίο σου. Δε σε ακυρώνουν, γιατί τα αγγλικά δεν ήταν υποχρεωτικό προσόν στον διαγωνισμό αυτό, αλλά κριτήριο κατάταξης.
Εάν κάνω ένσταση και προσκομίσω τη μετάφραση αργότερα, υπάρχει περίπτωση να μου το μετρήσουν;
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 123
hector με β' επικουρία εισαι?
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 75
Παρατηρησα σε παλιές προκυρηξεις που έχουν και επομενες διαδικασίες ( αθληματα, γραπτά κ. α) στα προσωρινά βγαινουν μόνο οι πίνακες καταταξης ενώ αντιθετα σε προκυρηξεις χωρίς επόμενες διαδικασίες στους προσωρινούς βγαίνουν και οι προσλήψεις δηλαδή που θα μπούνε. Οπότε λογικά και σε εμάς πρωτα βγαι νουν οι πινακες καταταξης και θα καλεσουν τους 586 συν καποιους επιλαχοντες για τααθληματα και μετά από αυτα θα βγουν οι πίνακες προσλήπτεων , διοριστεων.Ετσι είναι και το λογικό είναι η γνωμη μου.
Μαρια και εγω παιδια θα μπερδευτουμε :p και εγω με 18.6 απολυτηριο ειμαι και 2 ξενες γλωσσες. Θηβα κ κορυδαλλο εβαλα. Θηβα δεν εχει εντοπιοτητα σωστα?
Ακριβώς έτσι θα γίνει miron, πρώτα οι προσωρινοί επιτυχόντες και μετά τις δοκιμασίες οι τελικοί επιτυχόντες (διοριστέοι)
Ποια Μαρία είσαι εσυ τώρα. Έχουμε μπερδευτεί Πρώτη φορά γράφεις η είσαι κάποια από τις κοπέλες που έχουν γράψει σε προηγούμενες αναρτήσεις
Στη Θήβα όχι δεν έχει εντοπιότητα. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με τους αρχαιοφύλακες. Πάντως θα κοπούν πολύ στα αθλήματα και στις ψυχοτεχνικές είναι σίγουρο γι΄αυτό να μην απελπιζόμαστε. Εγώ έχω 19,2 και αγγλίκά lower.
Στέλλα εγω είμαι από Θήβα μπορεί να εχω γραψει παλιοτερα αλλα γενικά παρακουλουθω το forum.
Κοριτσια εγω απο αθηνα ειμαι.18.6 απολυτηριο και αγγλικα προφισιενσι και γερμανικα. Εγω παντως για τα αθληματα εχω ξεκινησει ηδη προετοιμασια
Καλησπέρα, λογικά όσοι έχουν εμπειρία έχουν περισότερες πιθανότητες να είναι επιτυχών.. διότι οι περισότεροι διεκδικούν θέσεις χωρίς εμπειρία..
Άντε κοπέλες να δούμε τι θα γίνει. Και προπάντων πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Και εσυ β επικουρια είσαι έτσι;
6 χρόνια εμπειρία και το μέγιστο είναι 7.. λογικά θα είμαστε λίγα άτομα για τις θέσεις αυτές..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες