Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
Spiros φίλε μάλλον κοιτάς άλλο φορουμ και έχεις μπερδευτεί... Εγώ έχω χαρτι ΙΕΚ αλλά λόγο ηλικίας δεν μπόρεσα να κάνω τα χαρτιά μου γιατί το 70-80% ήμαστε όλοι πάνω από 32.. εσύ τώρα πως το βγάζεις από το μυαλό σου ότι υπάρχουν πολλά στελέχη και τρολαρεις τα παιδιά εδώ είναι βλακεία... κοίτα να προχωρήσεις στην ζωή σου γιατί μόνο τρολαρισμα κάνεις και τίποτα παραπάνω... Εγώ ήθελα πολύ να μπω αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα ηλικίακα, αλλά δεν καθομαι να τρολαρω τα παιδιά εδώ μέσα... Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και μην ακουτε κανενανμε λύκειο θα μπουν πάρα πολλοί καλή συνέχεια!!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 183
Δεν είναι πολλα. Όταν βλέπεις ερώτηση του τύπου " έχω τίτλο σπουδών στέλεχος ασφαλείας με 18 λέτε να έχω πιθανότητες; " Είναι τρολ που έχουν απολυτήριο χαμηλό και θέλουν να την σπάσουν στους υπόλοιπους. Στα άλλα φόρουμ που βλέπεις παίζει να είναι οι ίδιοι και εγώ γράφω σε ένα άλλο με διαφορετικό νοκ νειμ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δώσε Λίνκ από άλλα φόρουμ να το διεσταυρωσουμε...
Miron, η πρωτοβουλία σου ήταν πολύ καλή και συνέχισε να παρουσιάζεις τους πίνακες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε όποιον δεν αρέσει, απλά να μην τους βλέπει.Miron έγραψε:Γιάννης έγραψε:Άσε μας ρε φίλε συνέχεια με τους πίνακες ψηφοφορίας βαρεθήκαμε... Από εκεί εσύ θα καταλάβεις ποιοι θα διοριστουν; Έτσι νομίζεις; Δεν βοηθάς με αυτό που κάνεις και γελάω πραγματικά κάποιοι από εδώ μέσα δεν έχετε ιδέα ότι υπάρχουν πολλά στελέχοι με μεγάλο βαθμό 17-18-19-20 και πιστεύετε ακόμα ότι θα μπούνε όλοι με λύκειο...
Μάλλον έχεις θεματα. Δεν πειραξα κανέναν. Εσεις οι "ανωνυμοι" μονο να το παίζετε ιστορία. Οι διαχειριστές να το κανουν κλειστό το φορουμ και να κάνουν εγγραφή όλοι όσοι νοιάζονται.
Παιδες η 3Κ βγηκε. να δουμε ποτε θα βγει η 6Κ γιατι μας τα εκαναν τσουρεκια... !
- Second lieutenant
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
REDMAN316 έγραψε:Εγώ έχω δώσει ΠΚΕ για αστυνομία δύο φορές και έχω αναφέρει και παραπάνω ότι μόνο οι ακατάλληλοι να βγάλουν το 1000 ρι εντελώς κοβόταν. Το γήπεδο ήταν κλειστό και χρόνομετρα απαγορευόταν, προφανώς για να περάσει ο πολύς κόσμος. Και πάλι έτσι θα γίνει θεωρώ θα περάσουν όλοι όσοι μπορούν να τρέξουν 1000 μέτρα. Δεν νομίζω να φοβάται η επιτροπή τις καταγγέλιες κτλπ αν ήταν δεν θα υπήρχε αυτό. Δηλαδή ένα παιδί που διαβάζει και βγάζει τα μόρια πανελλαδικών άνετα και αδικείται στα αθλήματα δεν είναι πολύ λογικό να το τρέξει νόμιμα αν μπορεί και μάλιστα με πιο μεγάλο ζήλο από εμάς που είμαστε σε μια απλή προκήρυξη;
εχω δωσει και στυνομια κα ΣΣΕ και δεν απαγορευονταν ρολογια και χρονομετρα
στο diorismos.gr exei δυοREDMAN316 έγραψε:Δώσε Λίνκ από άλλα φόρουμ να το διεσταυρωσουμε...
Ποτε βγηκε η 3κ ; 🤔🤔Ktm έγραψε:Παιδες η 3Κ βγηκε. να δουμε ποτε θα βγει η 6Κ γιατι μας τα εκαναν τσουρεκια... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν βγήκε κάτι για την 3Κ ακόμη.
Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Στην κυρια κατηγορια εισαι φίλε?;spiros έγραψε:Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Πιστευω δεν ειναι καλο γιατι θα μειωθει η δυναμη των φυλακωνspiros έγραψε: Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
alex
ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟalex7 έγραψε:Πιστευω δεν ειναι καλο γιατι θα μειωθει η δυναμη των φυλακωνspiros έγραψε: Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Σημείωση Στρατοπεδάρχη: Τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται. Παρακαλώ πολύ να συμμορφωθείτε με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Σας ευχαριστώ.
. Οχι φιλε αρχαιοφυλακαςΜασκοφορος έγραψε:Στην κυρια κατηγορια εισαι φίλε?;spiros έγραψε:Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 12 επισκέπτες