Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Spiros φίλε μάλλον κοιτάς άλλο φορουμ και έχεις μπερδευτεί... Εγώ έχω χαρτι ΙΕΚ αλλά λόγο ηλικίας δεν μπόρεσα να κάνω τα χαρτιά μου γιατί το 70-80% ήμαστε όλοι πάνω από 32.. εσύ τώρα πως το βγάζεις από το μυαλό σου ότι υπάρχουν πολλά στελέχη και τρολαρεις τα παιδιά εδώ είναι βλακεία... κοίτα να προχωρήσεις στην ζωή σου γιατί μόνο τρολαρισμα κάνεις και τίποτα παραπάνω... Εγώ ήθελα πολύ να μπω αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα ηλικίακα, αλλά δεν καθομαι να τρολαρω τα παιδιά εδώ μέσα... Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και μην ακουτε κανενανμε λύκειο θα μπουν πάρα πολλοί καλή συνέχεια!!!
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Δεν είναι πολλα. Όταν βλέπεις ερώτηση του τύπου " έχω τίτλο σπουδών στέλεχος ασφαλείας με 18 λέτε να έχω πιθανότητες; " Είναι τρολ που έχουν απολυτήριο χαμηλό και θέλουν να την σπάσουν στους υπόλοιπους. Στα άλλα φόρουμ που βλέπεις παίζει να είναι οι ίδιοι και εγώ γράφω σε ένα άλλο με διαφορετικό νοκ νειμ.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δώσε Λίνκ από άλλα φόρουμ να το διεσταυρωσουμε...
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Miron έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Άσε μας ρε φίλε συνέχεια με τους πίνακες ψηφοφορίας βαρεθήκαμε... Από εκεί εσύ θα καταλάβεις ποιοι θα διοριστουν; Έτσι νομίζεις; Δεν βοηθάς με αυτό που κάνεις και γελάω πραγματικά κάποιοι από εδώ μέσα δεν έχετε ιδέα ότι υπάρχουν πολλά στελέχοι με μεγάλο βαθμό 17-18-19-20 και πιστεύετε ακόμα ότι θα μπούνε όλοι με λύκειο...

Μάλλον έχεις θεματα. Δεν πειραξα κανέναν. Εσεις οι "ανωνυμοι" μονο να το παίζετε ιστορία. Οι διαχειριστές να το κανουν κλειστό το φορουμ και να κάνουν εγγραφή όλοι όσοι νοιάζονται.

Miron, η πρωτοβουλία σου ήταν πολύ καλή και συνέχισε να παρουσιάζεις τους πίνακες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σε όποιον δεν αρέσει, απλά να μην τους βλέπει.
Ktm

Δημοσίευση από Ktm »

Παιδες η 3Κ βγηκε. να δουμε ποτε θα βγει η 6Κ γιατι μας τα εκαναν τσουρεκια... !
Άβαταρ μέλους
Second lieutenant
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Second lieutenant »

REDMAN316 έγραψε:Εγώ έχω δώσει ΠΚΕ για αστυνομία δύο φορές και έχω αναφέρει και παραπάνω ότι μόνο οι ακατάλληλοι να βγάλουν το 1000 ρι εντελώς κοβόταν. Το γήπεδο ήταν κλειστό και χρόνομετρα απαγορευόταν, προφανώς για να περάσει ο πολύς κόσμος. Και πάλι έτσι θα γίνει θεωρώ θα περάσουν όλοι όσοι μπορούν να τρέξουν 1000 μέτρα. Δεν νομίζω να φοβάται η επιτροπή τις καταγγέλιες κτλπ αν ήταν δεν θα υπήρχε αυτό. Δηλαδή ένα παιδί που διαβάζει και βγάζει τα μόρια πανελλαδικών άνετα και αδικείται στα αθλήματα δεν είναι πολύ λογικό να το τρέξει νόμιμα αν μπορεί και μάλιστα με πιο μεγάλο ζήλο από εμάς που είμαστε σε μια απλή προκήρυξη;

εχω δωσει και στυνομια κα ΣΣΕ και δεν απαγορευονταν ρολογια και χρονομετρα

spiros

Δημοσίευση από spiros »

REDMAN316 έγραψε:Δώσε Λίνκ από άλλα φόρουμ να το διεσταυρωσουμε...
στο diorismos.gr exei δυο

Arlekin

Δημοσίευση από Arlekin »

Ποτε βγηκε?; 🤔🤔
Arlekin

Δημοσίευση από Arlekin »

Ktm έγραψε:Παιδες η 3Κ βγηκε. να δουμε ποτε θα βγει η 6Κ γιατι μας τα εκαναν τσουρεκια... !
Ποτε βγηκε η 3κ ; 🤔🤔

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν βγήκε κάτι για την 3Κ ακόμη.
spiros

Δημοσίευση από spiros »

Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Μασκοφορος

Δημοσίευση από Μασκοφορος »

spiros έγραψε:Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Στην κυρια κατηγορια εισαι φίλε?;

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από alex7 »

spiros έγραψε: Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Πιστευω δεν ειναι καλο γιατι θα μειωθει η δυναμη των φυλακων
alex
spiros

Δημοσίευση από spiros »

alex7 έγραψε:
spiros έγραψε: Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Πιστευω δεν ειναι καλο γιατι θα μειωθει η δυναμη των φυλακων
ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ

Σημείωση Στρατοπεδάρχη: Τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται. Παρακαλώ πολύ να συμμορφωθείτε με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Σας ευχαριστώ.

Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Μασκοφορος έγραψε:
spiros έγραψε:Εχει βγει ενας νομος που λεει οτι δημοτικοι αστυνομικοι που δουλευουν στις φυλακες θα επιστρεψουν στους δημους, αυτο μονο καλο ειναι για μας μπας και παει πιο γρηγορα το πραγμα
Στην κυρια κατηγορια εισαι φίλε?;

. Οχι φιλε αρχαιοφυλακας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 9 επισκέπτες