serresgiorgos έγραψε:Οχι φιλε μου εκει την πατανε πολλοι πηγα σε γραφειο και μου εκαναν την αιτηση μου ειπαν θα δηλωσεις στην πρωτη κατηγορια γτ δεν θα καλυφθουν οι θεσεις ετσι γινεται σε αυτες τις προκ
Αν δεν καλυφθούν οι θέσεις με το ΙΕΚ δεν αποριπτεται μόνο αν καλυφθούν αποριπτεται η αιτηση.. απλά επειδή μάλλον είναι σίγουρος ότι δεν θα καλυφθούν δήλωσε τον πρώτο πίνακα
serresgiorgos έγραψε:Οχι φιλε μου εκει την πατανε πολλοι πηγα σε γραφειο και μου εκαναν την αιτηση μου ειπαν θα δηλωσεις στην πρωτη κατηγορια γτ δεν θα καλυφθουν οι θεσεις ετσι γινεται σε αυτες τις προκ
Γιώργο αυτοί που σου έκαναν την αίτηση δεν έχουν ιδέα και θέλουν σκότωμα. Απορώ πραγματικά. Μερικά πράγματα δε θέλουν ούτε δικηγόρους, ούτε γραφεία , ούτε τίποτα. Η προκήρυξη το αναφέρει ρητά : αν οι θέσεις δεν καλυφθούν από την κυρία ειδικότητα πάμε στην Α επικουρια και αν δεν καλυφθούν κι από εκεί, τότε πάμε στη Β επικουρια όπου ανήκεις εσύ. Δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση γιατί είναι πασιφανές. Αν είχες τα μόρια για κάποια θέση, είναι κρίμα γιατί η αίτηση θα βγει σίγουρα άκυρη.
Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα πρόσληψης επιλαχόντων πέραν αυτών που θα καλύψουν θέσεις επιτυχόντων. 100% έγκυρο. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο και μην του δημιουργείτε φρούδες ελπίδες. Δεν σημαίνει ότι επειδή έγινε μία φορά με το Λιμενικό, θα γίνετε πάντα.
Σε ποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ έχουν πάρει από β επικουρικό πίνακα θα σας πω εγώ σε καμία. Μόνο από κύριο πίνακα καλύπτονται οι θέσεις έτσι γίνεται πάντα άντε τα λέμε όταν βγουν
serresgiorgos έγραψε:Σε ποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ έχουν πάρει από β επικουρικό πίνακα θα σας πω εγώ σε καμία. Μόνο από κύριο πίνακα καλύπτονται οι θέσεις έτσι γίνεται πάντα άντε τα λέμε όταν βγουν
Επιμένεις σε κάτι που έχεις κάνει λάθος... Τέλος πάντων! Στα αποτελέσματα όταν βγεις άκυρος μην λες "πως σε αδίκησαν".